1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezdenice nejtěsnějším možným rozdílem porazily Březovou


Branky


6

Zápas o jedné rozhodující šanci urvali nakonec domácí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spíše bojovný první poločas

V prvním poločase jsem se branky nedočkali. Byl to spíše souboj mezi šestnáctkami a když už se jeden z týmů do nějaké šance dostal, pochvalu zasloužila obrana nebo brankář týmu. Do první velké šance se dostal hostující Trúnek, ale ke smůle pro něj, hlavičkoval těsně nad břevno.  Do kabin tak šly obě mužstva za stavu 0:0. 

Šasinka díky šťastnému odrazu rozhodl zápas

Ve druhém poločase začal náporem domácích. První branku zápasu dokázal vsítít domácí Šašinka. Na nakopnutý balón si naběhl Bartoš a postupoval sám na Bruštíka. S prvním náběhem si hostující gólman dokázal poradit, ale na drorážku Šašinky už byl krátký. Hosté se ve druhém poločase k bráně domácích dostávali jen sporadicky pomocí nakopnávaných balónů. Domácí měli více ze hry a více šancí, které však ztroskotaly na perfektním Bruštíkovi. Zápas tak skončil nejtěsněším rozdílem 1:0 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nezdenice
Michal Vaculín: S výsledkem jsme spokojení. Zápas celkem nezáživný o jedné šanci. Naštěstí tu jedinou šanci jsme si vytvořili my a to po změně stran v 55. minutě. Zápas už jsme s klidem dohrály a body zůstaly doma.

TJ Sokol Březová
Dušan Bruštík: Do zápasu jsme vstupovali opět s mírně ořezaným kádrem. Věděli jsme, že Nezdenice mají silný tým a bude to velmi těžké. Navíc je trénuje náš bývalý dlouholetý trenér, jehož taktika byla pro zápas klíčová. I když herně to z naší strany nebylo špatné, tak můžeme být ve finále rádi, že jsme prohráli jen jednobrankovým rozdílem.



Sestavy


TJ Sokol Nezdenice
M. Vaculín [-] - M. Coufalík [-] , Š. Bartoš [-] , P. Jančář [-] , T. Hasoň [-] , M. Pavlis [-] , O. Šašinka [-] , M. Kolínek [-] , M. Kolínek [-] , R. Jančář [-] , J. Zýka [-]

TJ Sokol Březová
D. Bruštík [-] - P. Trúnek [-] , M. Holboj [-] , P. Habánik [-] , J. Smítal [-] , B. Bruštík [-] , P. Blažek [-] , L. Uher [-] , D. Čaňo [-] , M. Přibyl [-] , M. Křeháček [-]

ŽK: 55. J. Smítal , 79. P. Blažek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Králíček Pavel - RAPANT Patrik (N), ZETÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích