Béčko Loděnice rozhodlo v Újezdě v první půli


Branky


2

Report k utkání mezi domácím Újezdem a hostujícím B-týmem Loděnice nám zaslal Petr Leksa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tento zápas jsme měli k dispozici sedm náhradníků, což nebývá zvykem. Bohužel naše radost trvala jen chvilku, než nám hostující Majer vstřelil hlavou po rohovém kopu první branku. Celkem nám tento hráč vstřelil tři góly.

 

První poločas byla katastrofa. Příšerné chyby v obraně, nedisciplinovaná hra, nesmyslně jsme se hrnuli dopředu a po ztrátě míče se nestíhali vrátit. Nemluvě o zbytečném dohadování se mezi sebou, místo toho, aby hráči poslouchali pokyny z lavičky...

 

Do druhého poločasu jakoby nastoupilo jiné mužstvo. Najednou se na ten fotbal dalo dívat. V 52. minutě se trefil Kolja. Vytvořili jsme si několik šancí, vpředu byl znát J. Leksa. Ten vstřelil druhou branku po rozehraném přímém kopu. Pomezní však signalizoval sporný ofsajd a gól nebyl uznán. Dobře zachytal i střídající brankář L. Trčka. Do hry se nakonec zapojili i dorostenci, což je dobře.

 

Autor článku: Petr Leksa

 



Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZÁVORA Vlastimil - ŠEBEK Roman (N), HEIES Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích