Hostomice porazily Újezd rozdílem třídy


Branky


3

Ohlas k utkání od Petra Leksy z Újezda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Doubravan Újezd
Petr Leksa: Úvod zápasu jsme začali v deseti hráčích, do pole musel i trenér Pavol Lukačovič a Karel Štochl, který jinak obsazuje post gólmana. Během první půle dorazil ještě Richard Štochl a o přestávce Adam Ungr. Pár šanci na lepší vysledek jsme měli, ale soupeř nás zejména v prvním poločase zlomil čtyřmi brankami po střelách, které neměl náš brankář Lukáš Trčka šanci chytit. Ve druhé půlce jsme jednu z branek dostali z PK. I když je to další z výrazných proher, tak za výkon si zaslouží pochvalu všichni. Oproti minulému týdnu se bojovalo mnohem více. Za mě byli na naší straně nejvýraznějšími hráči Jakub Leksa, Roman Šebek a Alois Razák. Klobouk dolů také před Karlem Štochlem.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: VODIČKA Ladislav - JÁCHIMOVIČ Jan (N), ŠEBEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 10. 2023 10:13
Úvod zápasu jsme začali v 10 hráčích, do pole musel i trenér Pavol Lukačovič a Karel Štochl, který jinak obsazuje post gólmana. Během první půle dorazil ještě Richard Štochl a o přestávce Adam Ungr. Pár šanci na lepší vysledek jsme měli, ale soupeř nás zejména v prvním poločase zlomil čtyřmi brankami po střelách, které neměl náš brankář Lukáš Trčka šanci chytit. Ve druhé půlce jsme jednu z branek dostali z PK.

I když je to další z výrazných proher, tak za výkon si zaslouží pochvalu všichni. Oproti minulému týdnu se bojovalo mnohem více.
Za mě byli na naší straně nejvýraznějšími hráči Jakub Leksa, Roman Šebek a Alois Razák. Klobouk dolů také před Karlem Štochlem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích