2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 11:00

2.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tetín ponechal Doubravan na chvostu tabulky


Branky


2

V předposledním kole podzimu jel Doubravan na horkou půdu Tetína, který hraje na špičce tabulky. Újezd nastupoval ve stejné sestavě jako minulý týden. Proto se čekalo, jestli bude výkon hostí stačit na nějaké body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli Doubravan dobře bránil, domácí téměř do ničeho nepouštěl, kromě střely do tyče a gólu ve 36. minutě, když hosté najednou nakupili několik chyb za sebou. Šance Doubravanu zůstaly nevyužité.

 

Do druhé půle vstoupili hosté s úmyslem zabojovat o bod. Bohužel žádnou šanci nevyužili a rozhodčí Šnajdr nepochopitelně nepísknul jasnou penaltu v prospěch Doubravanu. I domácí lavička říkala, že hráli volejbal. Těsně před koncem si domácí vítězství pojistili brankou do otevřené obrany.

 

Svými výkony v minulých dvou kolech dokázal poslední tým tabulky III. třídy, že hrát se dá s každým. Doubravan má bohužel na svém kontě žalostně málo vstřelených branek. Vždyť ve dvanácti kolech vstřelili pouhých deset branek! V zimě čeká Doubravan hodně práce, aby na jaře uhrál body, které budou stačit k záchraně ve III. třídě okresu Beroun.

 

Autor článku: Petr Leksa



Sestavy


TJ a SK Tetín
V. Kasl [-] - D. Pavelka [-] , J. Ganaj [-] , D. Daniel [-] , V. Hrdlička [-] , T. Roudnický [-] (73. M. Langhans [-] ) , B. Karel [-] (88. M. Šafránek [-] ) , O. Hrdlička [-] , D. Počta [-] , V. Novák [-] , J. Rotta [-] (63. A. Vogt [-] )

SK Doubravan Újezd
K. Štochl [-] - P. Moutelík [-] , A. Ungr [-] , R. Šebek [-] , D. Štich [-] , T. Vokůrka [-] (79. P. Lukačovič [-] ) , R. Kyncl [-] , A. Razák [-] , R. Štochl [-] (66. A. Kyncl [-] ) , D. Ptáček [-] , F. Hruban [-]

ŽK: 55. J. Rotta , 90. A. Vogt - 40. D. Ptáček , 91. P. Lukačovič .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - ŠIMÁČEK Luboš (N), ŠTIKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích