2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

26.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlubina přerušila Havířovu šňůru bez porážky


Branky


8

Ve 26. Kole přivítal lídr tabulky TJ Unie Hlubina na domácí půdě MFK Havířov. S velmi pěknou návštěvou, která přesáhla 200 fanoušků si nakonec Hlubina dokráčela pro další cenné tři body! Přestože to vůbec hlubinští neměli jednoduché, vstup vyšel lépe hostům, kteří se už na startu radovali, nakonec ale druhý poločas přinesl domácím po změnách na hřišti vytouženou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod vyšel skvěle hostům, když se už ve 3. minutě rychle udeřili hosté, když se prosadil Tomáš Hojnar - 0:1. O minutu později Heller poslal míč do boční sítě. V 6. minutě první příležitost domácích, když Badalyan stříleným centrem prověřil brankáře Prokela a ten vyrazil na roh, ze kterého domácí nic nevytěžili. Ve 13. minutě Denis Látal vyslal přízemní střelou na brankáře hostů, ten ale s pokusem Látala neměl žádné potíže. Domácím se následně o čtyři minuty později naskytla příležitost z přímého kopu, ale centr se hlubinským vůbec nepovedl. V 19. minutě obdržel první žlutou kartu Skoupý, po velmi ostrém faulu na domácího hráče. Velmi dobrou příležitost měl Bělíček, který hlavou zadělal na problémy hostujícímu brankáři Prokelovi, ale ten tuto dobrou hlavičku domácího hráče vyrazit skvělým zákrokem. Ve 32. minutě předvedl skvělý zákrok i brankář Šimon Hatoň, který vytáhl míč nad břevno. Od úvodu utkání do nějaké pětadvacáté minuty postihl zápas silný déšť, možná i proto se hlubinští nemohli dostat pořádně do hry. První půle skončila lépe pro havířovské, kteří s jednobrankovým vedením odcházeli do šaten spokojenější, přestože nějak výrazně lepším týmem v první půli nebyli.

Ve druhé půli lídr tabulky už prakticky diktoval hru a tlačil se za vsrovnanim. Ve 49. minutě hostující hráč jako první v druhém poločase vystřelil, jeho střela z volej skončila v náručí brankáře Hatoně. Hned vzápětí protiútok a střela Bilíčka také do náruče brankáře. Hlubinští se dočkali až v 52. minutě, když z pravé strany nacentroval skvěle na hlavičku Nevřeli Látal, brankář s jeho hlavičkou nemohl nic udělat a domácí srovnavnali skóre - 1:1. V 65. minutě už mohl Denis Látal k asistenci přidat i gól, brankáře překonal, ale od prázdné brány odkopával míč hostující obránce. Hra se přiostřovala, hostující střídačka viděla dvě žluté karty, poté co nesouhlasila s výroky rozhodčích a nahlas o tom dávala vědět. V 71. minutě Denis Látal vyslal projektil, ale ten na bránu nemířil. V 80. minutě po krásné individuální akci skóroval Oliver Jurčák, který prošel sám přes několik hráčů, dostal se do vápna, obehrál další hráče a nakonec zavěsil skvělou ranou na zadní tyč - 2:1. Hosté na toto prakticky už nijak nezareagovali a po brzkém vedení na začátku utkaní si tak neodváží ani bod. Hlubinští naopak jsou prvním týmem, který přerušil havířovskou šňůru bez prohry, která se tedy zastavila na 22 dvou zápasech, což je přesto velmi slušné číslo!

 

Nakonec po zápase dostal jeden z členů realizačního týmu Havířova druhou žlutou kartu a následnou červenou, nejspíš šlo o nesouhlas s některými verdikty rozhodčího, které dávala lavička Havířova po většinu zápasu značně najevo.



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina
Trenér Zdeněk Skotnica: Dnes jsme všem ukázali jak se bojuje o postup! Jsem nesmírně hrdý na svůj tým, protože otočili zápas s týmem Havířova, který neprohrál 22 zápasú po sobě! Byl to velmi emoční zápas, protože jsme věděli, že jde o mnoho a potřebovali jsme tohle utkání zlomit v náš prospěch! To se povedlo a při výsledcích v soutěži jdeme do trháku o 9 bodů! Za týden přivítáme opět doma Krnov, který obral o všechny body rezervu Opavy a chceme již slavit postup do MSFL před vlastním publikem!!!

MFK Havířov
Jan Holzer: Bojovny zapas, rekl bych skoro bez sanci, vsechny sance ktere byly se vyuzily. Dali jsme rychle gol coz nam pomohlo, potom jsme udelali 2 chyby a hlubina to vyuzila. Skoda, rekl bych ze to byl remizovy zapas urcite.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
Š. Hatoň [-] - B. Förster [-] , T. Bělíček [-] , J. Nevřela [-] , Š. Vykopal [-] , O. Jurčák [-] , P. Macíček [-] (63. J. Hrušovský [-] ) , D. Látal [-] (85. J. Tomek [-] ) , R. Kalay [-] (81. A. Foniok [-] ) , G. Badalyan [-] (63. M. Sasko [-] ) , J. Marciňa [-]

MFK Havířov
J. Prokel [-] - P. Michalčák [-] (58. J. Holzer [-] ) , J. Schaffartzik [-] , J. Remiáš [-] - A. Bewene [-] , T. Wojnar [-] , L. Skoupý [-] , J. Heller [-] - D. Zaremba [-] (55. D. Jež [-] ) , M. Hamrozi [-] (83. R. Kozel [-] ) , M. Kobza [-] (83. E. Puchel [-] ) -

ŽK: 67. R. Kalay , 89. J. Tomek - 19. L. Skoupý , 35. A. Bewene , 59. M. Hamrozi , 78. T. Wojnar .
Místo: Areál Hlubina. Počet diváků: 210. Rozhodčí: SMÝKAL Miroslav - PAVLICA Jiří, HAVRLANT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Matyáš Blahuta
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů