0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 10:00

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buchlovice vrátily Zlechovu podzimní porážku a na jaro ještě neztratily bod


Branky


24. O. Vašek , 84. J. Mugo
7

Domácí fotbalisté na hosty nestačili a prohráli o dvě branky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vašek Ondřej se za hosty trefil jako první

Hned v 1. minutě zahrozil domácí Zlechov, míč však nedoputoval před prázdnou bránu k Salingerovi. Buchlovice pak ohrozily Červinku nepřímo, kdy po rohu hlavičkoval těsně mimo Hromada, stejně skončila zakončení Belanta i Muga. Pak se hra odehrávala hlavně mezi šestnáctkami, optickou převahu měli domácí, šance však přišla až ve 24. minutě a to z kopaček Buchlovic. Tomešek prošel vápnem a nahrál na šestnáctku Vaškovi, který vymetl šibenici a Buchlovice vedly 1:0. O chvíli později zazvonilo břevno, které přímo z rohu nastřelil Belant. Domácí se pak snažili srovnat, většinou však jejich akce končily na pozorné obraně. Hromada i Belant na stoperu posbírali téměř všechny centry. Rozvíjející se akce na krajích zastavoval bezpečně Zábojník a na druhé straně Kuba Kořínek. Hosté zase chodili do breaků, rovněž ale žádný nedotáhli, přestože pohyb celé zálohy i Tomeška na hrotu byl velmi aktivní. Nebezpečně pak pálil domácí Salinger, ale Valeš jeho střelu kryl. Ve 44. minutě se míč po protiútoku dostal k M. Karáskovi, který ho uklidil do sítě, bohužel ale stál v ofsajdu, takže branka správně neplatila. Výsledek v poločase tak zůstával stejný a to 1:0 pro Buchlovice.

Hosté svou výhru ještě pečetili

Do druhé půle vstoupila obě mužstva aktivně, akce Buchlovic však dvakrát zastavil ofsajd, na druhé straně Salinger svůj ojedinělý únik zakončil střelou vedle. Po další akci a skrumáži se míč od útočníka Zlechova odrazil na tyč Valešovy branky, což byla vlastně největší příležitost domácích v celém utkání. Na druhé straně pálili Tomešek, Karásek i Njambi, všechny pokusy ale byly zblokované.

Jinak však šance k vidění příliš nebyly. Domácí sice měli optický tlak, ale do nebezpečného prostoru se nedostávali po zemi ani vzduchem. Buchlovicím se dlouho nedařilo využít otevřené obrany, až do momentu, kdy Tomešek svou druhou asistencí vybídl ke skórování Muga, který zvýšil na 2:0, když střelu procedil přes Červinku až do sítě. Zlechov si už žádnou šanci nevypracoval a Buchlovice tak soupeři oplatily porážku z podzimu a odskočily rivalovi už na 8 bodů.

 



Sestavy


SK Zlechov
M. Červinka [-] - T. Jurča [-] (46. T. Daněk [-] ) , H. Vaněk [-] , M. Bělaška [-] , M. Salinger [-] (89. L. Dvorský [-] ) , F. Kedra [-] , T. Vaněk [-] , L. Machala [-] , I. Golian [-] , A. Duchtík [-] (60. J. Kohout [-] ) , S. Šmíd [-] (46. D. Deutsch [-] )

TJ Buchlovice
P. Valeš [-] - J. Kořínek [-] , J. Mugo [-] , M. Karásek [-] (46. D. Novotný [-] ) , Z. Tomešek [-] (88. J. Mikula [-] ) , J. Njambi [-] , M. Hromada [-] , L. Belant [-] , O. Vašek [-] (88. L. Kovářík [-] ) , H. Karásek [-] , P. Zábojník [-]

ŽK: 83. O. Vašek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MAJZLÍK Pavel - ŠEVČÍK Igor, VITÁSEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Tomáš Kolínský
Tip experta: remíza

Jak už tak v derby bývá, očekávám vyhecovaný zápas z obou stran, kde ani jeden tým nebude chtít prohrát. Viděl bych to na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Ořechov 20 71:29 44
2 TJ Buchlovice 20 39:25 38
3 TJ Topolná 20 31:21 37
4 TJ Zdounky 20 52:32 36
5 1. FC Polešovice 20 36:29 34
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 David Moravec 19
2 Martin Bartek 19
3 Martin Zálešák 18
4 Jakub Kowalík 17
5 David Červenka 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 74 59,2% 0
2 David Večeřa 60 53,6% 0
3 Petr Štangl 49 55,1% 0
4 Ladislav Beran 39 50,6% 0
5 Tomáš Krejča 39 52,7% 0
Zobrazit celou tabulku