Počítky otočily v Přibyslavicích


Branky


26

Přibyslavice do zápasu vstoupily na jedničku, ale nakonec slaví Počítky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

O tom, jak lze promarnit v podstatě vyhrané utkání se přesvědčilo 100 diváků v Přibyslavicích.  Hosté byli ve 13. minutě utkání na ručník, protože domácí se do nich pustili s nevídanou vervou a hostující obrana jen hořela. Již v 1. minutě vystřelil z deseti metrů domácí Kopeček, ale míč minul jen těsně bránu soupeře. Při dalším útoku ve 3. minutě unikl z levé strany domácí Bukáček, našel přesně Drapáka a ten z jedné poslal míč do šibenice - 1:0. O několik minut později v 8. minutě se situace v podstatě opakovala, jenom s tím rozdílem, že míč prolétl malým vápnem a u vzdálenější tyče číhal Rambousek a navýšil tak skóre - 2:0. O dalších pět minut později se proháčkoval do vápna Drapák a jeho střílený centr před bránu si srazil do vlastní sítě hostující Chmelíček - 3:0. Po úvodních patnácti minutách se domácí motor zadřel a hosté, kteří neměli co ztratit začali hru vyrovnávat. Pravda je, že ještě za stavu 3:0 měli domácí minimálně tři hodně dobré šance, ale zde je podržel hostující brankář Toman výbornými zákroky.  Do konce poločasu měli hosté mírnou převahu, a tu přetavili ve snížení ve 28. minutě Benešem pěknou střelou ze střední vzdálenosti - 3:1.

Hosté po přestávce rozhodli

Ve druhé půli pokračovali hosté v nátlakové hře, domácím se vůbec nedařilo, přihrávky nenašly svého adresáta a nebyli schopni vymyslet kloudnou akci. Zato hostům se dařilo, byli rychlejší, pohyblivější a stejně tak jako domácí na počátku utkání dokázali slepenými góly za osm minut skóre úplně otočit. Nejdříve snížil  na 3:2 v 54. minutě Kuřítko, posléze po hodině hry po nedorozumění  v domácí obraně pohodlně skóroval Mašek - 3:3. V podstatě po rozehrání v 62. minutě nastřelil domácí brankář ve vápně hostujícího Janů a k tomu se míč odrazil tak, že mu nezbylo než do prázdné brány skórovat - 3:4. Poté se hosté trochu zatáhli, bránili výsledek, což se jim nakonec podařilo, protože domácí v závěrečných minutách již nic nevymysleli, odváží si hosté všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Transformátor Počítky
Lukáš Sláma (hráč): Do utkání jsme nevstoupili dobře a během 10 minut jsme inkasovali tři branky. Domácí tým byl nadále v tlaku, ale další branku jsme díkybohu už nedostali. Koncem poločasu jsme se probrali a vstřelili důležitou branku. Druhý poločas jsme využili zaváhání domácí obrany a zápas otočili. Chtěl bych hráčům poděkovat, že na hřišti nechali všechno.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - SVOBODA Vladimír, VEJMĚLEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Koukal
Tip experta: výhra domácích

Zde věřím Přibyslavicím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů