D. Toman 19. (p.)
D. Toman 70. (p.)
V. Koukal 74.
M. Chmelař 81.
4:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice padla v Bohdalově


Branky


19. D. Toman (p.) , 70. D. Toman (p.) , 74. V. Koukal , 81. M. Chmelař - 9. L. Trdý , 12. F. Škutchan , 84. M. Pivovarčík
28

Nedvědice nezvládla druhý venkovní zápas v řadě a dala šanci pronásledovatelům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Lídr soutěže vstoupil do utkání aktivně a dostal se brzy do vedení. Výborně zahraný rohový kop netrefil na přední tyči hlavou Šikula, míč tak doletěl na nohu volného Trdého, který neměl problém z pár metrů zakončit - 0:1. Za pár minut vystřelil z dálky Škutchan a míč k překvapení všech skončil v síti - 0:2. Hosté však dostali domácí tým do hry zbytečným faulem, v tomto utkání velmi nepřesný sudí Bouda musel odpískat pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Toman - 1:2. Vyrovnat mohl Koukal, ale jeho nájezd vytěsnil Havlík na roh. Při průniku Boháčka přišel další faul v pokutovém území, sudí však již neměl odvahu zapískat. Styl hlavního sudího byl v první půli velmi podivný, a tak se všichni aktéři rádi odebrali o poločase do kabin.

Domácí po přestávce otočili

Do druhého poločasu nastoupili domácí s cílem otočit utkání a byli jasně lepší. V 52. minutě se Křesťan srazil s brankářem, který držel míč a dostal žlutou kartu. Při obnobné situaci v první půli na druhé straně se ani nepískalo. V 55. minutě přišel faul na hranici vápna, který byl odpískán až na upozornění pomezního, který také signalizoval udělení žluté karty, kapitán Trdý tak musel ze hřiště. Následně měl vyrovnání na hlavě Křesťan, branku však minul. Obránce domácích poté dostal přísnou žlutou kartu a v součtu s neoprávněně udělenou první musel také ze hřiště. V 70. minutě byl ve vápně jasně faulovaný Koukal, sudí svým gestem opět zvedal domácího útočníka ze země, pomezní rozhodčí však opět zasáhl a po jeho signalizaci se kopala další penalta, kterou bezpečně proměnil opět Toman - 2:2. V 73. minutě musel ze hřiště po druhé žluté kartě i Pivovarčík, otázkou je, zda si ho sudí nespletl s jeho dvojčetem. Hned po rozhraní hosté reklamovali ofsajd, domácí tak postupovali ve třech na branku a Koukal poslal svůj tým do vedení - 3:2. Pojistku mohl přidat Neuman, brankář však jeho nájezd vytěsnil na roh. Poté vybojoval míč u lajny Boháček, posunul ho na Chmelaře a jeho nádherná střela na zadní tyč znamenala vítězný gól, brankář neměl nárok zasáhnout - 4:2. Vzápětí ještě hosté snížili, když střelu zpoza vápna tečoval Toman smolně přesně k tyči, Martinčič také neměl šanci nijak zasáhnout - 4:3. V nastavení ještě sudí daroval hostům pár standardních situací a pár minut navíc místo avizovaných tří, domácí však toto tradičně vyhecované utkání s neoblíbeným soupeřem dotáhli do zaslouženého vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): Do utkání jsme nevstoupili dobře, ale opět jsme potvrdili, že tým je plný bojovníků, kteří se nevzdávají za žádného stavu, navíc s podporou fanoušků v zádech. Těm také děkujeme, stejně jako Ivance, Yvettce, Vaškovi, správcům hřiště a všem, kteří se starají o chod klubu.

SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Vejrosta (vedoucí): Za svůj dlouhý fotbalový život jsem na okresních a krajských hřištích zažil mnohé. Utkání, kdy rozhodčí nezvládnou svoji roli a ovlivní jeho průběh, občas dokonce i výsledek se stanou. Dnes v Bohdalově se však ve 2.půli odehrálo panoptikum, které nelze pojmenovat jinak, než že rozhodčí rozhodli o výsledku utkání. Nemyslím si, že by chybné verdikty AR2 Petra, byly vedeny nějakým úmyslem. Z našeho pohledu „jen“ podlehl tlaku domácích diváků, které měl po celé utkání metr za zády. Relativně klidný průběh utkání se změnil asi v 70.minutě, kdy to domácí útočník v souboji rameno na rameno s naším stoperem tak zvaně zkusil. Nafilmovaný pád, HR nepíská, AR2 zvedá praporek a HR píská penaltu. Pro našeho stopera vytahuje 2.ŽK. Je srovnáno na 2:2 a jdeme do 10. Po pár minutách se hned 4 !!! domácí hráči (opravdu 4) ocitli v ofsajdu, který nebyl ani hraniční, ani těsný, ale nejméně metrový. A tentokrát AR2 praporek nechává dole a domácí jsou do vedení. Nepochopitelné a jen těžko akceptovatelné. Během 4 minut se odehrály dvě situace, v nichž hlavní roli sehrál teprve 17ti letý nezkušený kluk a s ním HR, který v popsaných situacích mohl a měl vzít odpovědnost na sebe. Popsané „penaltové“ filmování, stejně tak ofsajdové postavení domácích hráčů byly tak jasné situace, že je nemohl přehlédnout. Pro něj ale v tyto okamžiky bylo jednodušší alibisticky se spolehnout na signalizaci AR2. Ostatní dění na hřišti nemá smysl komentovat, k ničemu by to nevedlo. Jen mám těžké dilema, jak dnešní dění na hřišti v Bohdalově přijmout, jak se s ním srovnat a jak jej rozebrat s hráči. Ti dnes odehráli poprvé na jaře velmi dobré utkání, byli fotbalovější a nakonec o výsledku rozhodne !!! (nikoli jen ovlivní) kluk bez zodpovědnosti a bez svědomí. Přesně toto jsou chvíle, kdy člověk vážně přemýšlí o tom, zda má vůbec smysl se i nadále angažovat ve sportu, kde nedospělí mladíci bez jakýchkoli zkušeností mohou rozhodnout o výsledku utkání. Utkání, jako bylo to v Bohdalově, připravuje hráče o veškeré iluze o férovosti našeho fotbalu. A v neposlední řadě bere chuť do práce činovníkům v klubech, kteří celoročně a často dlouhé roky odvádějí obrovské penzum většinou neviditelné práce. A rozhodčí jako dnešní AR2 p.Petr ? Po utkání shrábnou svoji odměnu, sní svůj „zasloužený“ párek s hořčicí a za týden zase někde jinde zvednou či nezvednou praporek. Vždyť z pohledu tohoto kluka je vlastně úplně jedno, zvednou-li praporek či nikoli. Kolegové rozhodčí si vždy vzájemně přikryjí záda a obhájí si prakticky cokoli. A tak pořád dokola, víkend co víkend. A aby bylo dostatečně zřejmé, činnosti rozhodčích si velmi vážím, bez nich se žádný sport dělat nedá. Ale dnes v Bohdalově to byl skutečně extrém.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Martinčič [-] - B. Křesťan [-] , P. Fabík [-] , D. Toman [-] (86. V. Pokorný [-] ) , O. Chalupa [-] - A. Neuman [-] , M. Krčál [-] , L. Krčál [-] , F. Boháček [-] - V. Koukal [-] , L. Klimeš [-] (64. M. Chmelař [-] ) -

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - M. Pivovarčík [-] , R. Šikula [-] (80. M. Pachlopník [-] ) , S. Balák [-] , F. Škutchan [-] , Š. Kroupa [-] , M. Pivovarčík [-] , J. Pachlopník [-] , T. Christian [-] , L. Trdý [-] , J. Sytař [-] (86. T. Bednář [-] )

Počet diváků: 175. Rozhodčí: BOUDA Josef - GRUBER David, PETR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 4. 2024 14:09
Bylo by zajímavé zjistit, co pan Vejrosta hulí nebo fetuje, ale člověk co se od příchodu do areálu chová arogantně, povýšeně a absolutně nesoudně a neobjektivně.... není schopen objektivně posoudit ani naprosto zjevné situace a svoji zlobu a frustraci si po konci utkání chce vybít na asistentovi rozhodčího... Klobouk dolů před hráči Nedvědic, kteří nic nezabalili a i v početní nevýhodě bojovali do samotného konce, ovšem takovýto "činovnik" jako pan Vejrosta je pro ně obrovskou ostudou a pro všechny by bylo jen a jen přínosem, pokud by se on a jemu podobní lidé ve sportu na jakékoli úrovni vůbec nevyskytovali!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Koukal
Tip experta: výhra domácích

Nebude to jednoduchý zápas, ale doma další body neztratíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů