0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

20.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Kašpar a Drahoš rozhodly o utkání, z očekávaného vyrovnaného zápasu se stal debakl v podání Miřetic


Branky


11. R. Kašpar , 13. R. Kašpar , 28. P. Drahoš , 48. P. Drahoš , 58. T. Polívka (p.)
11

Kameničky jsou na šestém místě se skóre 44:38 a dvaatřiceti body. Příští utkání odehrají v Dřenicích. Miřetice jsou stále jasným lídrem se skóre 77:19 a dvaapadesáti body. Příští utkání odehrají na domácí půdě proti Heřmanovu Městci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o vítězi utkání

Do zápasu nastoupili domácí ze šestého místa proti lídrovi soutěže Miřeticím. Do zápasu oba týmy vstoupily aktivně a šance přicházely na obou stranách. První branku vstřelil hostující útočník Roman Kašpar, který si zaběhl za obranu a jeho střela se štěstím prošla až za čáru. Dvě minuty poté se prosadil podruhé, kdy se nejlépe zorientoval po dlouhém autu před brankou a zvýšil na 2:0. Hosté poté začali úplně kontrolovat hru a měli další šance. Ve 28. minutě po zaváhání domácích slavily Miřetice po třetí. Drahoš obral o balón brankáře domácích a pohodlně zvýšil na 3:0. Nutno podotknout, že se u toho domací brankář zranil, i přesto však zápas dochytal. Do poločasu mohli hosté přidat další branky, ale už se žádná neujala.

Úprava skóre Miřetic

Do druhého poločasu nastoupily Miřetice opět aktivně a ve 48. minutě už to bylo o čtyři branky. Drahoš nádherně ze třiceti metrů přeloboval brankáře. V 58. minutě uzavřel skóre zápasu Tomáš Polívka s přehledem proměněnou penaltou. Oba týmy se stále snažily vypracovávat šance, ale skore se už nepohnulo. Dva dobré zákroky si připsal hostující brankář Švadlenka. Zápas skončil jednoznačným vítězstvím Miřetic.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Martin Adámek - Záložník: Prvních patnáct minut dobrý fotbal. Nahoru dolu, ale pak dali prostě góly a hotovo. Pak už hráli jenom oni. Snažili jsme si vytvořit nějakou šanci, ale bohužel nikdy neskončila gólem. Na naši straně dost zranění, houba ve třicátépáté minutě kotník, se kterým odehrál celý zápas, klobouk dolů.

TJ Tatran Miřetice
Jan Beran - Útočník: Chtěli jsme si udržet náskok na prvním místě. Další důležitá výhra na cestě za postupem. Minulý rok jsme tady remizovali a čekali jsme opět těžký zápas. Předvedli jsme celkově dobrý výkon.



Sestavy


FK Kameničky
Z. Hloušek [-] - M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] (57. L. Řezníček [-] ) , M. Adámek [-] , T. Rybička [-] , J. Horák [-] , T. Rys [-] (63. F. Sádovský [-] ) , J. Sadílek [-] , M. Hromádko [-] (40. T. Bureš [-] ) , P. Řezníček [-] , M. Bureš [-]

TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - D. Bureš [-] (57. L. Zdražil [-] ) , O. Polívka [-] , L. Doležal [-] , T. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , J. Beran [-] (77. V. Vacek [-] ) , R. Kašpar [-] (57. F. Sokol [-] ) , J. Polívka [-] , M. Kopecký [-] , L. Vodrážka [-]

ŽK: 54. M. Kopecký , 90. P. Drahoš .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kostka Martin - KOSINA Matěj, VÍCH Mikoláš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: remíza

Kameničky se kousnou a svou tvrdou hrou urvou jeden bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů