1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

20.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kočský žolík Bukač opět strůjcem úspěchu, jediným gólem zajistil další výhru Kočí, předvedl se také brankář Dostál


Branky


11

Kočí je na druhém místě se skóre 63:22 a čtyřiačtyřiceti body. Příští utkání odehraje na půdě Horního Bradla. Slatiňany jsou na sedmém místě se skóre 52:42 a sedmadvaceti body. Příští utkání přívítají Vítanov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukač využil školáckou chybu domácí obrany

19. kolo okresního přeboru nabídlo derby mezi sedmými Slatiňany a druhým Kočí, které přijelo jako favorit. Jelikož se na podzim hrálo na půdě Kočí z důvodu opravy atletické dráhy kolem hřiště, tak toto utkání se odehrálo na půdě Slatiňan. Utkání sledovalo poměrně dost diváků, a tak každý tým chtěl ukázat to nejlepší. Hostující tým z Kočí přijel do Slatiňan pouze v jedenácti lidech. Domácí začali v utkání mnohem lepé, kdy už ve druhé a třetí minutě měli obrovské šance, které Borovička zahodil. V 18. minutě měl obrovskou šanci hostující hráč, který běžel sám na brankáře Teplého, jenže mezi tři tyče se netrefil. Utkání bylo dost vyrovnané a opatrné, hrálo se především mezi velkými vápny a moc střeleckých pokusů nebylo. Ve 30. minutě se skvěle uvolnil Příkaský, který si u rohového praporku obhodil protihráče a s míčem došel až do velkého vápna, kde z úhlu zkoušel prostřelit Dostála, jenže ten s tím počítal a projektil vyrazil na rohový kop. Úvodní branky jsme se dočkali až ve 42. minutě, kterou si do sbírky připsal kanonýr Bukač. Dlouhý nákop hostí za domácí obranu, ktery dopadl nešťastně, kdy se stoper srazil s brankářem Teplým a následně na Bukače zírala prázdná brána, do které míč doklepl a mohl tak slavit další jeho gól v sezóně. Následně na to se krásně uvolnil domácí Kuhr, který zkoušel brankáře hostů obhodit, jenže ten skvělým zákrokem zabránil vyrovnávajícímu gólu. Kočí tak první poločas vyhrálo a do druhého dějství šlo s jednobrankovým náskokem. 

Zajímavý druhý poločas k vyrovnání nevedl

Druhý poločas začal naopak lépe pro hostí, kteří nikam nespěchali a drželi míč na svých kopačkách. To jim stačilo, jelikož věděli, že musí šetřit síly. V 58. minutě mohl přijít vyrovnávající gól. Střídající Červenka se postavil k přímému kopu z dvacetipěti metrů. Ten nešel lépe kopnou, míč zakroutil přímo do šibenice na přední tyč, jenže exkluzivním zákrokem se předvedl hostující brankář Dostál, který dokázal míč zkrotit do svých rukavic. Vysloužil si za to potlesk jak z hlediště, tak i od svých spoluhráčů, kteří mu museli po zápase líbat ruce. V 71. minutě udělal školáckou chybu Harsa, který přihrál Radoušovi do samostatného úniku. Ten pod tlakem bránícího hráče nedokázal svojí střelu dostat za záda brankáře Teplého, jelikož ten skvělým zákrokem vytěsnil míč na rohový kop. Následně Kočí zahrávalo do konce zápasu spoustu rohových kopů, což jim vyhovovalo v taktickém tahání času. Kočí to v závěrečných minutách dokázalo bez střídaní odbránit a odváží si tak další tři body z venku.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Před utkáním jsme věděli, že nás bude málo, ale že nás bude přesně jen jedenáct, tak to jsme asi nečekali, tudíž se nedalo nic dělat a museli jsme to jako tým odběhat a odbojovat. První minuty jsme zaspali, ale následně jsme se probudili a dokázali jsme Slatiňany v nějakých pasážích přehrávat. Pro nás bylo štěstí, že jsme vstřelili do kabin gól, který nás do druhého poločasu uklidnil a my se nemuseli tolik hnát dopředu. Druhou půlku nás Slatiňany na balónu přehrávali a vytvářeli si více šancí. My díky skvěle defenzivě a skvělému brankáři dokázali zápas i v jedenácti zvládnout. Obrovský klobouk dolů, jak to na svůj věk kluci dokázali odběhat, a že jsme si došli pro další vítězství.

Spartak Slatiňany B
Jaromír Teplý - Brankář: Nemám k tomu moc co říct. Byl jsem akorát smutný, že jsem čekal víc šancí a střel na obou stranách. Myslel jsem si, že to jako derby bude více vyhrocenější zápas než nakonec byl. Škoda toho jednoho gólu.



Sestavy



Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - B. Příkaský [-] , S. Opavský [-] , T. Borovička [-] (65. J. Müller [-] ) , A. Kühr [-] , L. Slavík [-] (46. R. Červenka [-] ) , P. Semenec [-] (87. Š. Dorazil [-] ) , M. Vích [-] , L. Rozsypal [-] , F. Harsa [-] , P. Venzara [-]

ŽK: 67. L. Štursa .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - CHOUR Milan, ĎURIŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Kočí je ve skvělé fazóně, což potvrdí i proti Slatiňanům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích