1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

22.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeníček králem zápasu, kdy po střetu dvou top týmů vyhrál celek z Křižanovic


Branky


7

Chrast je na čtvrtém místě se skóre 64:45 a pětatřiceti body. Příští utkání přivítají Chroustovice. Křižanovice jsou na třetím místě se skóre 55:35 a čtyřiceti body. Příští utkání přivítají Kočí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl vyrovnaný výsledek

Utkání čtvrté Chrasti a třetích Křižanovic se od začátku zápasu neslo ve znamení kombinační hry. První větší šanci si vytvořili hosté, Ondřej Pilař nacentroval na Kulhavého, jehož hlavičku zablokoval jeden z bránících hráčů a dorážku Jeníčka zase pokryl brankář Dostál. Prakticky z protiútoku domácí skórovali. Lehčí nedorozumnění dvou hostujících hráčů využil tvrdou střelou na přední tyč Hansl, 1:0. Vyrovnat mohli hosté prakticky vzápětí, Jeníček dobře prostrčil na Ondřeje Pilaře, jeho střela u hranice vápna ale skončila v náručí domácího brankáře. Atraktivní hra pokračovala dál a domácí hrozili především zásluhou Steklého, jeho dva pokusy ale skočily na boční síti. Hosté odpověděli po přímém kopu Ondřeje Pilaře, jeho střela ale skončila na břevně. Výbornou pozici měl o chvíli později Maršálek, který zakončoval nikým neatakovaný zhruba ze třinácti metrů, ale vysoko přestřelil. Domácí ohrozili hostující branku zásluhou Drahoše, ale jeho střela pouze škrtla břevno. Ve 40. minutě hosté vyrovnali. Kulhavý výborně zatáhl míč z vlastní půlky až do vápna, kde jej posunul Jeníčkovi, který ještě přistrčil Ondřejovi Pilařovi, a ten obstřelem na zadní tyč skóre vyrovnal, 1:1.

Jeníček rozhodl

Druhý poločas byl dlouho vyrovnaný bez velké šanci na jedné či druhé straně. Domácí spoléhali na aktivitu Steklého, jeho tvrdá střela ale skončila vedle pravé tyče Strakovy branky. Do vedení se ale nakonec dostali hosté. Střídající Prokopchuk přeměnil svůj první dotek s míčem v krásný balón na Jeníčka, který nehlídaný na malém vápně zatloukl svoji hlavičku nechytatelně k tyči, 1:2. Domácí hru ještě více zjednodušili, hosté se trochu zatáhli, ale průběh hry se skoro nezměnil. Největší šance domácích na srovnání přišla po střele z vápna, ale Straka reflexivně míč vykopl.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Mareš - Obránce: Utkání to bylo vyrovnané. My spoléhali na rychlý útoky, které nám v tomto utkání moc nevyšli, ale i tak zápas nahoru dolu a pro diváky koukatelný. Gratuluji Křižanovicím k vítězství.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Záložník: Čekalo nás další těžké utkání, a to navíc v Chrasti, kde jsme hrozně dlouho nevyhráli. Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale místo vedení jsme prohrávali. Opět se ukázala ale síla týmu, kdy jsme nepříznivý stav dokázali otočit v náš prospěch. Poděkování patří celé obraně, kdy kluci dokázali prakticky vynulovat třetí nejlepší útok celé soutěže a až na vyjímky soupeře do velké šance nepustili.



Sestavy


SK Chrast
J. Dostál [-] - J. Mareš [-] , H. Steklý [-] (71. T. Chour [-] ) , Z. Linhart [-] (59. T. Rázek [-] ) , M. Drahoš [-] , D. Málek [-] , J. Gregor [-] , T. Hansl [-] , J. Plosza [-] , V. Steklý [-] , M. Šprongl [-]

Křižanovice
D. Straka [-] - J. Faltys [-] , P. Jeníček [-] , J. Pilař [-] (69. O. Prokopchuk [-] ) , D. Prokop [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] , O. Pilař [-] , Š. Honzíček [-] , J. Štěpán [-] (23. M. Novák [-] ) , D. Maršálek [-]

ŽK: 20. J. Gregor .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: VÍCH Matyáš - BAŤA Tomáš, KYSILKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Vojtěch Tomek
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou velice vyrovnané, tudíž těžké k rozhodnutí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů