Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2024 18:00

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosoř doma ovládla zápas s rezervou Slaného, padlo hned devět branek


Branky


15. M. Bícha , 20. M. Černý (p.) , 25. M. Bícha , 32. M. Bícha , 55. M. Brož , 91. J. Křemen - 11. M. Nykl , 72. J. Pulec , 75. D. Dohnanský
8

Pátek nám nabídl střet klubů z Kosoře a Slaného. Domácí Kosoř, která je v tabulce lépe postaveným celkem, zvládla zápas na jedničku a po vstřelení šesti branek si odnesla plný počet bodů. Hosté naopak neustáli nátlak domácích a museli se spokojit bez bodového zisku. I tak ale zvládli vstřelit tři góly, v zápase tak došlo hned k devíti zásahům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů a hattrick Mikuláše

Zápas začal a oba kluby chtěly hned projevit své kvality. Lépe se start povedl hostujícímu klubu ze Slaného, který zvládl zásluhou Nykla vstřelit také první gól v zápase. Po velmi povedené kombinaci se míč dostal právě ke zmíněnému Nyklovi a ten střelou k tyči upravil stav na 0:1 pro rezervu Slaného. Domácí se ale rychlého gólu soupeře nezalekli a hned o čtyři minuty později už bylo srovnáno.

 

Bícha dostal míč za beky Slaného a poté, co brankář nedokázal udržet míč ve svých rukavících mu ho útočník Kosoře vypíchl a nasměroval balón přímo do branky hostů - 1:1.

 

Netrvalo to ani pět minut a Kosoř se rázem dostala do vedení. Poté, co ve vlastním vápně zahrál jeden ze zástupců Slaného rukou se zahrávala penalta, se jí sebevědomě ujal Černý a proměnil - 2:1. A ve 25. minutě se skóre měnilo znovu. Bícha se ujal míče a vydal se směřem tváří v tvář brankáři Marešovi, který byl proti jeho pokusu krátký - 3:1.

 

A tento samý hráč dokonal ve 32. minutě hattrick. Po úspěšném zakončení stanovit skóre na průběžných 4:1, čímž dokázal, že zvládne vstřelit tři branky za pouhých sedmnáct minut!

 

Poločas se následně pouze dohrával, do druhého dějství tak v lepší pozici vstupovali domácí, Slaný naopak nebylo z průběhu nijak nadšené.

Potvrzení výhry a marná snaha hostů

Druhý poločas začal tak, jak ten první skončil. Hned v 55. minutě se do šance dostal Brož, který z prvního doteku se štěstím překonal brankáře Slaného a skóre se tak měnilo i pošesté - 5:1.

 

Následující minuty patřily soupeři ze Slaného. Nejdříve se do gólového zakončení dostal Pulec, který tak upravil stav na 5:2. Hned vzápětí se ke střele rozhodl také spoluhráč Pulce, Dohnanský, který brankáři Frantovi předložil už třetí míč do kosořské branky - 5:3.

 

Domácí si ale své vedení přeci jen pojistili, když se v úplném závěru do šance dostal Křemen. Ten využil zaváhání brankáře hostů a poslal míč do sítě - 6:3. Zápas tímto výsledkem také skončil, radovat se tak mohli domácí.



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Jakub Slunéčko - hráč: Ze soupeřovy strany slabý výkon, kromě našeho ojedinělého výpadku jsme měli zápas v režii. Využili jsme šance, které jsme měli a zásluhou toho jsme dali více branek, než obvykle. Soupeřovi asi chyběli nějací hráči, Mikuláš Bícha předvedl nadstandartní výkon.




Sestavy


Kosoř
M. Franta [-] - M. Folejtar [-] (71. K. Jurovčík [-] ) , M. Černý [-] , P. Stejskal [-] , J. Slunéčko [-] (46. M. Šerák [-] ) , M. Bícha [-] , M. Jurovčík [-] , J. Křemen [-] , J. Novotný [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

SK Slaný B
R. Mareš [-] (46. J. Németh [-] ) - M. Toure [-] , L. Herčík [-] , M. Mareš [-] , J. Říčka [-] , L. Kopřiva [-] , M. Nykl [-] (30. P. Junek [-] ) , T. Vimr [-] , D. Dohnanský [-] , J. Pulec [-] , J. Krym [-]

ŽK: 55. M. Bícha .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - MIŽIČ Jan, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jan Červený
Tip experta: výhra domácích

Domácí tým si pohlídá tento duel a získá plný počet bodů.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích