Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

28.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj po výprasku od Dolnobousovských zůstává stále ve spodní části tabulky


Branky


7
Po návratu některých chybějících hráčů byl domácí tým v plné síle, což od začátku také dokázal svou hrou. Hostující nezvládli tento nástup zachytit a od toho se následně celý zápas odvíjel. 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích od samého začátku

Hned ve 4. minutě utkání Dolnobousovský SK ukázal, že to bude mít Slavoj ze Staré Boleslavi na jejich hřišti sakra těžké, když se střelecky prosadil Milan Merva. Tlak domácích ani po vstřelené brance nepolevil, což vyústilo v 17. minutě v další velkou příležitost po rohovém kopu, ze které však Matěj Falta trefil pouze břevno. Ten samý hráč následně krásnou přihrávkou poslal do šance svého spoluhráče Zdeňka Bělíka, který poté co obešel brankáře Tomáše Šejvla, zakončoval do prázdné brány. Ve 31. minutě se střelec poslední branky znovu snažil zakončovat, ale tentokrát bránu přestřelil. Slavoj si žádnou výraznější příležitost za první poločas vypracovat nedokázal, a tak skóre zůstalo neměnné 2:0 až do přestávky.  

Krasojízda domácích i přes snahu hostů pokračovala také ve druhé půli

Svým druhým gólem v 55. minutě přispěl k navýšení vedení Zdeněk Bělík, který na druhý pokus míč dopravil do brány. Hostující tým v 58. minutě díky Bolku Staňkovi snížil na 3:1. Následně Miroslav Horák obětavě vybojoval míč na polovině hřiště a přesnou přihrávkou našel Jakuba Šolce, který se v 63. minutě nemýlil a opět zvýšil náskok Dolnobousovských. Po rohovém kopu v 67. minutě však Ladislav Brůžek svým gólem trochu vylepšil postavení hostujícího Slavoje, když hlavou poslal míč za záda Miroslava Bíma. Jenže o dvě minuty později zkompletoval svůj hattrick Zdeněk Bělík po dalši nahrávce od Matěje Falty. Skóre 5:2 přetrvávalo až do 87. minuty zápasu, kdy se skvělou trefou pod břevno podruhé blýsknul Milan Merva. O minutu později chtěli hosté ještě upravit výsledek, který jim hrozil, avšak to nepřipustil domácí brankář svým neomylným zákrokem. Oproti tomu v 89. minutě se, svou také druhou brankou, postaral Jakub Šolc o konečných 7:2, čímž se Dolonobousovští v tabulce vzdálili Horkám nad Jizerou a Slavoj Stará Boleslav po své 15. prohře v sezóně dál zůstává na 14. místě tabulky. 



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Bím [-] - P. Ježek [-] , M. Karela [-] , T. Šolc [-] (69. O. Svoboda [-] ) - J. Kasal [-] (63. D. Rejzek [-] ) , M. Merva [-] , M. Horák [-] (59. J. Šolc [-] ) , M. Falta [-] , Z. Bělík [-] - J. Boček [-] (79. L. Zvěřina [-] ) , M. Horák [-]

FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] - M. Moravský [-] , L. Brůžek [-] , B. Staněk [-] , M. Voženílek [-] , D. Černý [-] - T. Vašátko [-] (66. J. Janík [-] ) , D. Krulich [-] , J. Renč [-] (56. J. Matějovský [-] ) - D. Pelnář [-] (66. F. Komárek [-] ) , P. Bláha [-]

ŽK: 71. M. Horák - 52. B. Staněk .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Pejša Jakub - HÁJEK Lukáš, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích