2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Dobrá doma vybojovala bod s Vraným, to ztratilo dvougólové vedeni


Branky


7

V sobotu se proti sobě postavily kluby z Velké Dobré a Vraného. Pro oba celky to byl velmi podstatný zápas ve vztahu k boji o body, které jsou v tuto chvíli obzvlášť důležité. Domácí srovnávali skóre až v závěru prvního a na začátku druhého poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé dva góly a pozdní snížení

Začátek zápasu domácí opravdu nezvládli. Jejich vlažný, nevýrazný styl hry hrál do karel hostům, kteří byli samozřejmě využít jakékoliv chyby hráčů Velké Dobré. To se jim bohužel pro domácí povedlo velmi brzy.

 

Už v 11. minutě došlo k fatálnímu zaváhání Čechie, které vyústilo v branku. Hráči hostů se ujali míče a po přesné přihrávce skrz domácí obranu se k míči dostal Novák a dostal Vraný do vedení - 0:1.

 

Druhý zásah přišel o 5 minut později. Po dalším velkém zaváhání ve středu hřiště se hosté opět dostali do zakončení, přičemž v pozici posledního hráče se ocitl kanonýr Kubík a navýšil na 0:2.

 

Domácí se snažili a vytvořili si i pár zakončení na branku hostů, ani jedna střela se ale velmi dlouho neujala.

 

Poté se ale v 44. minutě k míči dostal Stříška, přihrál připravenému Faktorovi a ten korigoval stav na 1:2. Tímto výsledkem první poločas skončil.

Srovnání a červená karta

Druhá půlka začala kontroverzním momentem, ve kterém se objevil brankář domácích, Kindl. Ten se dostal do souboje s hostujícím hráčem, který mu zavazel v trajektorii návratu do branky po vyběhnutí. Kindl se v rámci snahy dostat k brance ohnal rukou a za tento zákrok byl oceněn červenou kartou. 

 

Po vyloučení gólmana se hra domácích paradoxně zlepšíla. Byli aktivnější, herní projev vypadal lépe. Zaslouženě tedy přišlo srovnání, o které se v 66. minutě zasloužil aktivně hrající Stříška - 2:2.

 

Domácí si v 75. minutě mohli kopnout penaltu, rozhodčí ale zákrok na hráče Velké Dobré jako nepovolený neposoudil. 

 

Zápas tak skončil remízou, což ani jeden z celků nebere jako chtěný výsledek. 



Ohlasy k zápasu


FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham - trenér: Vstup byl od nás hrozně vlažný, dělali jsme chyby na středu hřiště. Nejsem spokojen s remízou a nejsem spokojen s hrou do té doby, než jsme šli do deseti. Když dostaneme první gól, trvá nám dlouho, než se vzpamatujeme, nekomunikujeme. Červená karta byla za mě udělena neprávem, nejlepší by bylo dát žlutou Kindlovi i hráči hostů za držení.




Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - M. Zelenka [-] , P. Ondrášek [-] , J. Faktor [-] , V. Kolmistr [-] (71. M. Hašek [-] ) , M. Servus [-] , R. Volman [-] (46. V. Křiváček [-] ) , K. Přibyl [-] , R. Stříška [-] , M. Linhart [-] (79. D. Strnad [-] ) , T. Andruchovič [-]

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - F. Hansl [-] (79. T. Kostovčík [-] ) , T. Havlena [-] , D. Sirůček [-] , T. Novák [-] (73. D. Krampera [-] ) , T. Kubík [-] , Z. Růžička [-] , D. Havlovec [-] , M. Jaráb [-] , L. Danda [-] , P. Danda [-]

ŽK: J. Faktor , 50. P. Ondrášek , 60. V. Kolmistr , 92. K. Přibyl - 66. D. Sirůček , 92. Z. Růžička . ČK: 57. M. Kindl .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: MRKVIČKA Jan - ČERMOCH Jakub, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vraný se zřejmě nenachází v nejlepší formě a tak na hřišti soupeře body zanechá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích