0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčice dále drží svou formu, tentokrát jejich sílu schytal Švermov


Branky


12. P. Vevera , 50. J. Vondra , 75. A. Tyle
8

V sobotu se proti sobě postavily celky z Libčic a Švermova. Zápas nabídl tři góly a mnoho akce, převážně od hostujícího klubu. Švermov naopak opět ztratil body a sezóna pro něj zatím vypadá velmi bídně. Dokáže se Baník zvednout? A co Libčice, dostanou se až k titulu?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance, akce, gól

První minuty patřily v tomto utkání domácím. Ti si hned ve druhé minutě vypracovali tutovku, proti které ale stál připravený brankář Basl a zachránil Libčice od brzkého inkasování.

 

Za deset minut se hosté dokonce sami z gólu mohli radovat. Po kombinaci Paluky s Benešem ve středu hřiště se k míči dostal Vevera, který dělovkou na zadní tyč nedal domácímu brankáři jedinou šanci - 0:1

 

Následovaly další šance aktivnějších hostů. Po hlavičce Voinikova musel domácí Truhlář reflexivně vyrážet, poté se musel vypořádat i se zakončením Vondry ze standartní situace.

 

Voinikov domácí zeď neprostřelil ani po samostatném nájezdu na konci poločasu a půlka tak skončila 1:0 ve prospěch Libčic.

Dva góly a potvrzení výhry

Druhý poločas nabídl dvakrát víc gólů, další šance a potvrzení tříbodového zisku z hlediska hostujících Libčic.

 

Ty zvládly hned v 50. minutě upravit skóre na 0:2 v jejich prospěch. Vondra tentokrát zvládl svojí standartní situaci dokonale a střelou na zadní tyč překonal brankáře domácích.

 

Poté se znovu do šance dostal snažící se Voinikov, kterému ale v tomto zápase Truhlář nedal sebemenší šanci.

 

Tu ale velkoryse nabídl v 75. minutě Tylemu, který se po centru Hrdiny z levé strany ujal protečovaného míče a navýšil na konečných 0:3 pro AFK.

 

Zápas tímto výsledkem skončil a Libčice se tak mohly radovat z další jarní výhry, která je drží na vrcholu mezi elitou.



Sestavy


TJ Baník Švermov
J. Truhlář [-] - J. Novák [-] (77. A. Zíma [-] ) , P. Černý [-] (35. A. Starý [-] ) , J. Polák [-] , M. Kraus [-] (46. M. Macek [-] ) - P. Doubek [-] , L. Nachtigal [-] (65. V. Cipl [-] ) , A. Nedvěd [-] (84. T. Volf [-] ) , T. Vydra [-] , M. Hlavsa [-] - O. Frühauf [-]

AFK Libčice
A. Basl [-] - I. Voinikov [-] , J. Ptáček [-] (75. M. Faigl [-] ) , O. Hrdina [-] (81. R. Wrobel [-] ) , L. Paluka [-] (79. J. Hovorka [-] ) , J. Vondra [-] , D. Čadek [-] , P. Vevera [-] (79. M. Tenkl [-] ) , T. Tenkl [-] , A. Tyle [-] (88. D. Kaláb [-] ) , J. Beneš [-]

ŽK: 72. T. Vydra - 73. O. Hrdina .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠÍMA Michal - GARAJA Miroslav, MRKVIČKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Rastislav Stříška
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích