4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Všude jen hlavičky! Hředle získaly tři body proti Lhotě


Branky


8

V sobotu se proti sobě postavily kluby ze Hředel a Lhoty. Domácí po dlouhém půstu konečně zvítězili a překvapili tak jindy nepředvídatelného soupeře ze Lhoty. Tři góly za deset minut, potvrzující dva od Bechnera za dvě minuty... bylo se na co koukat. Za Hředle rozhodl Sláma, který jako všichni zbylí střelci zakončoval hlavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlava, hlava a znovu hlava?

Zápas začal velmi aktivním vstupem obou celků. Hned v úvodních minutách se hostující Jedlička dostal do slibné pozice, jeho střela ale úspěch nenalezla. Následně se rušno dělalo v šestnáctce Lhoty, kde faul na Sedláčka nevyústil v pokutový kop, což vyvolalo kontroverze.

 

Krátce na to se Bechner projevil svou hlavou a prodloužil autové vhazování na M. Vitnera, jenž po několika odrazech mezi brankou a brankářem poslal domácí do vedení - 1:0.

 

Napětí však nevydrželo dlouho, protože už v 9. minutě hosté vyrovnali díky Zíkovi, který nekrytý využil rohového kopu a přesnou hlavičkou poslal míč za záda domácího gólmana – stav 1:1.

 

Oba týmy nadále hrály otevřený fotbal a ve 13. minutě se Bechner pokusil prověřit gólmana hostů ze standardní situace, což se mu však nepodařilo. Jen o minutu později Sláma využil rohového kopu M. Vitnera a skvěle se prosadil hlavou – 2:1 pro domácí.

Následovaly další šance na obou stranách. Ve 25. minutě se Bečirovič musel vypořádat s nebezpečnou střelou Poláčka, zatímco Zíka poslal dva projektily směrem k domácí brance, které taky nezůstaly bez povšimnutí.

 

Ve 34. minutě pak došlo k dramatické situaci v pokutovém území FKH, kde byla proti domácím pískána penalta, avšak brankář Bečirovič zvládl Danylycha skvěle vychytat.

 

První poločas tak skončil výsledkem více vyhovujícím domácím Hředlím.

Další góly a tři body

Ve druhém dějství dnešního zápasu jsme ze začátku byli svědky šancí A. Vitnera, který se pokoušel prosadit z boku proti brankáři Peklovi. Bohužel pro domácí fanoušky mu chyběla razance i přesnost a lhotský gólman vyšel v obou soubojích vítězně.

 

V 48. minutě pak přišla šance, kdy Bečirovič vyrazil střelu před sebe a Adam vzápětí z blízkosti přestřelil branku. Od této chvíle převzali otěže utkání plně do svých rukou hosté, kteří dobře kombinovali a měnili tempo hry.

 

Jejich útočná fáze nabývala na síle a dlouhé minuty se hrálo převážně na domácí polovině. To vyvrcholilo v 61. minutě, kdy D. Danylych zahrával nebezpečnou standardku po ruce domácího hráče. Tu však neproměnil a skóre se neměnilo.

V 62. minutě A. Vitner vysunul Bechnera, který přesnou hlavou zvýšil na 3:1. A jen o minutu později situace zopakovala, tentokrát s centrálou od A. Vitnera a opět se trefil Bechner4:1 pro domácí.

V 69. a 71. minutě musel brankář Peklo zasahovat po střelách A. Vitnera a J. Vitnera. Ve 78. minutě pak Bechner vypíchl míč stoperovi Lhoty a vysunul A. Vitnera do 100% šance, avšak rozhodčí pískal faul na Bechnera.

 

Domácí se sice na chvíli rozčílili, ale tříbrankový náskok utišil emoce a závěrečné minuty probíhaly v klidném tempu s oboustrannými pokusy o další útoky.

 

Zápas tak skončil jednoznačnou remízou domácích, kteří po delší době prokázali svou okázalou kvalitu a získali tři body.

 

Autorem fotografií je David Svoboda.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář - trenér: Velmi náročný zápas pro nás dopadl na výbornou. Dostali jsme se do rychlého vedení, ale bohužel nás to nějak moc neuklidnilo a po standartce přišlo rychlé vyrovnání. Naštěstí jsme dokázali po rohu rychle zareagovat a dostat se zpět do vedení. Od té doby to byl boj z obou stran, ve kterém měli mírně navrch hosté. Po půlhodině přišel první zlom v zápase, když Javor vychytal Danylycha z penalty. Soupeř nastřelil ještě břevno a my tyčku, jinak byla hra hodně rozkouskovaná fauly. Do druhého poločasu hosté vstoupili o mnoho lépe. Úvodní čtvrthodinu nás mačkali na naší polovině a tam přišel druhý zlomový moment, kdy myslím Adam, přestřelil z malého vápna branku. Po hodině jsme podnikli brejk, ze kterého jsme dali na tři jedna a za minutu na to, takřka totožně na čtyři jedna. Soupeř se po těchto rychlých brankách složil a pak jsme již měli zápas pevně v rukách my. Pro nás strašně důležité tři body, nasazení mělo konečně od nás zase nějaké parametry a i když ve výkonech hráčů by se našlo dost chyb, tak jsme zahráli konečně jako tým. Je to ale jen první krok, čeká nás jich ještě spousta dalších, ale jsme dále ve hře.




Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] , D. Bechner [-] (85. M. Sahaidak [-] ) , D. Mrázek [-] , J. Pelc [-] , O. Sedláček [-] (46. T. Vitner [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (61. A. Kolář [-] ) , D. Minařík [-] (82. D. Minařík [-] ) , J. Vitner [-]

SK Lhota
P. Peklo [-] - D. Poláček [-] , J. Abrham [-] , J. Zahrádka [-] , M. Kudela [-] , J. Zíka [-] , D. Danylych [-] , J. Kala [-] (35. S. Chvojka [-] ) , V. Danylych [-] (12. F. Adam [-] ) , V. Jedlička [-] , F. Horák [-] (75. J. Štoncner [-] )

ŽK: 23. D. Bechner , 37. D. Mrázek , 55. T. Čuda - 29. D. Danylych , 76. V. Jedlička .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Stehlík Jan - STRÁNSKÝ Martin, BLÍŽIL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Rastislav Stříška
Tip experta: výhra domácích

Domácí na svým malým hřišti to urvou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů