Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest gólů, cenná remíza pro domácí a ztráta hostů


Branky


8

V neděli se proti sobě postavily celky ze Zavidova a Velké Dobré. Hosté šli do zápasu v roli jednoznačného favorita, průběh zápasu ale predikcím mnohých fanoušků neodpovídal. Domácí se v jednu chvíli dokonce ujali vedení, na které už hosté zvládli zareagovat jen minimálně a zápas tak skončil remízou. Velká Dobrá tak musí své zaváhání napravovat v kole příštím, Zavidov je už jen o skóre poslední za předposlední Hostouní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dynamický vstup domácích a otočka

Do zápasu vstoupili výrazně lépe domácí, kteří si hned ve druhé minutě dokázali vytvořit tutovku, ze které taky padla první branka. Po přihrávce Křivohlavého na Diepolda poslal druhý jmenovaný do šance Neveďala a ten se proti brankáři hostů nemýlil - 1:0 pro Zavidov.

 

Netrvalo to ale ani pět minut a už to bylo 1:1, když se hned v 7. minutě prosadil hostující Křiváček. Ten si s přihrávkou Servuse poradil dokonale a překonal brankáře Krause v domácí brance. Následovala méně výrazná pasáž, ve které si ani jeden z klubů nevytvořil žádnou vážnější šanci.

 

Poté přišla šance pro hosty na obrat, když se v šanci objevil Zelenka, ten ale po centru pouze minul branku Zavidova. Poté chtěl svým spoluhráčům do šance přihrát Ondrášek, jehož pas ale přečetl Vitner. Po další šanci se už ale skóre měnilo.

 

Na roh Servuse si naskočil Faktor a hlavou poslal hosty do vedení - 1:2. Tímto výsledkem první poločas také skončil a do šaten se tak šlo za stavu, který zcela zjevně více vyhovoval hostující Velké Dobré.

Nečekaný tlak domácích a remíza

Druhý poločas začal velmi úderným tlakem domácího celku, což Velkou Dobrou dost zaskočilo. Nejprve se pon standartní situaci do příležitosti dostal L.Kapoun, mířil ale vedle branky. Poté se ke střele dostal také střelec Neveďal, ten ale branku minul stejně jako jeho spoluhráč. A tak se muselo dostat až na Diepolda, který si naskočil na centr Itnera a srovnal na 2:2.

 

A tím tlak domácích ještě nekončil. Itner se z rohu pokusil zakroutit míč přímo do brány hostů a Zelenka si balón ve snaze o odkop srazil do vlastní sítě - 3:2. Vzápětí ale přišlo rychlé srovnání. Po faulu na Faktora se zahrávala standartní situace z výhodné pozice pro hosty, ke které se postavil Ondrášek a s pomocí tyče překonal brankáře Krause, který si na míč sice sáhl, ale nedokázal předejít brance - 3:3

 

Domácí ale nesložili zbraně. Hned v 70. minutě prověřil brankáře hostů, Švejdu, Neveďal, kterého střela ale žádný efekt neměla. Poté se o gól pokusil i další střelec, Diepold, jeho akce ale skončila stejným způsobem, jako ta Neveďalova. 

 

Poté svou sílu ukázal i favorit z Velké Dobré. Po Stříškově přihrávce se k míči dostal Faktor, který se pokoušel předložit Zelenkovi, ten ale podruhé v zápase minul prázdnou branku a stav tak zůstal takový, jaký byl. Největší šancí v závěru ale bylo zakončení Horváta, který míč po dlouhém autu Diepolda poslal do tyče.

 

Utkání tak skončilo remízou, což je pro oba celky, vzhledem k průběhu, ztráta.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus - hráč: Obrovská škoda. První poločas jsme byli opaření, jako bychom se báli podobného výprasku jako na podzim. I přesto, že jsme šli do vedení, jsme pak přenechali iniciativu hostům, kteří byli první půli lepším týmem. Druhou půli jsme ale makali a zaslouženě otočili zápas. Bohužel ani tentokrát se nám nepodařilo utkání dotáhnout do vítězného konce. Ale jsme na dobré cestě. Obměněný a omlazený tým si začíná po vlažném podzimu sedat a je vidět, že do budoucna máme na čem stavět.

FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham - trenér: Měli jsme obrovské množství stoprocentních šancí. Spíš je ale důležité, jaké góly dostáváme my. Nezasloužili jsme si vyhrát, byli jsme bez pohybu, bez chuti, bez náboje, jako bychom nechtěli hrát. Do zápasu jsme chtěli vstoupit připravení, aktivně, namotivovaně, ale pak jsme se přizpůsobili soupeři. Jsme vyčichlí, nemáme rychlost a aktivitu jako na podzim. Za tři zápasy dva body... to je žalostně málo.



Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - P. Vitner [-] , D. Devera [-] , T. Itner [-] , O. Neveďal [-] (80. M. Horvát [-] ) , D. Matějka [-] , Q. Tran [-] , L. Kapoun [-] , J. Křivohlavý [-] , J. Jelínek [-] , T. Diepold [-]

FC Čechie Velká Dobrá
D. Švejda [-] - J. Faktor [-] , M. Zelenka [-] , V. Kolmistr [-] (58. T. Andruchovič [-] ) , V. Křiváček [-] (88. D. Strnad [-] ) , M. Servus [-] , P. Ondrášek [-] , R. Volman [-] , M. Linhart [-] , R. Stříška [-] , K. Přibyl [-] (58. M. Hašek [-] )

ŽK: 63. J. Křivohlavý - 40. M. Zelenka , 42. R. Volman , 64. P. Ondrášek .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: Kuba Michal - POMYKÁČEK Roman, ŠEBELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Rastislav Stříška
Tip experta: výhra hostů

Musíme urvat 3 body, i když všichni víme, že to nebude nic lehkého.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza