2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mšec-Nové Strašecí doma přehrálo statečnou rezervu z Hostouně


Branky


8

V sobotu se proti sobě postavily kluby z Mšeci-NS a Hostouně. Domácí šli do zápasu v roli jednoznačného favorita a svou roli se jim podařilo potvrdit až v druhé polovině druhého poločasu. Hostouň se stále nachází na předposlední pozici, Mšec-NS i nadále ztrácí dva body na vedoucí Dobrovíz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první polovina

První poločas se nesl v dynamice snažení domácích o překonání kvalitní obrany a především brankáře Valína v brance hostouňské rezervy. Mšec-NS je samozřejmě celek, který se nachází v těch nejvyšších příčkách tabulky a proto by ho zápas s předposledním týmem soutěže neměl nijak zaskočit, což se ale minimálně v prvním poločase gólově nijak moc neprojevilo.

 

Herní projev měl ale druhý celek samozřejmě po celou dobu utkání pod plnou kontrolou. Byla jen otázka času, kdy se tým prosadí, v prvních 45 minutách se tak ale nestalo. Hostouň měla jisté náznaky v podobě snahy o protiútoky nebo rychlé, přímočaré akce, ty ale nedokázal "B" tým Hostouně zužitkovat a do šaten se tak šlo za smírného stavu 0 ku 0.

Dva góly, tři body, druhé místo

Druhý poločas už byl pro hosty o něco veselejší. Na gól si ale i tak museli počkat až do 70. minuty, protože hostouňský blok do té doby plnil svou funkci takřka dokonale. Mraky šancí nakonec vzešly v rozhodující branku Ducára, který překonal skvěle chytajícího Valína a domácí rázem vedli 1:0.

 

Poté, hned 5 minut po prvním gólu, přišel gól druhý, potvrzující. To se prosadil domácí Kučera, který i mimo jeho branku předváděl velmi dobrý výkon - 2:0. V 90. minutě se ale do šance dostal také hostující klub a nebyla to jen tak ledajaká příležitost. Po dobře vyřešené situaci se k míči dostal Motlík, zblízka ale branku střeženou brankářem Haužvicem přestřelil a zápas tak skončil dvoubrankovým rozdílem ve prospěch domácí Mšeci-Nového Strašecí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jan Mrázek - trenér/hráč: Výsledek sice jen 2:0, celý zápas ale byl v naší režii. V první polovině jsme nevyužili ohromnou spoustu šancí, gólman hostů chytal skvěle. Bylo jen otázkou času, kdy dáme první gól. Měli jsme opravdu mraky šancí, hosté ale hráli velmi dobře. Bylo to jednoznačné vítězství, alespoň podle herní stránky. Soupeř hrál kompaktně, zajímavě, styl hry se mi všeobecně líbil.




Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
I. Haužvic [-] - J. Kučera [-] , P. Nováček [-] (63. J. Ducár [-] ) , T. Janoušek [-] , O. Bačo [-] (68. D. Mašek [-] ) , M. Erba [-] , M. Krupička [-] (56. J. Kapek [-] ) , P. Neužil [-] , P. Kučera [-] , J. Čech [-] (71. J. Mrázek [-] ) , J. Trégr [-]

Sokol Hostouň B
V. Valín [-] - P. Kokhan [-] , M. Dědeček [-] , M. Zíka [-] , S. Sihnaievskyi [-] (33. P. Hašpl [-] ) , M. Hlava [-] , F. Motlík [-] , R. Bahrynivskyi [-] , J. Inneman [-] , M. Hlaváček [-] , V. Vojcickyj [-]

ŽK: 29. P. Kokhan .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠESTOŘÁD Jakub - ŠMEJKAL Jiří, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jakub Jechumtál
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí roli favorita a Hostouň B porazí.

Tip: výhra domácích