3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libušín doma potvrdil svou dobrou formu, porazil favorizované Lány


Branky


20. L. Křenek , 25. J. Hrubý (p.) , 74. J. Fujdiar - 17. J. Paluba , 82. M. Reichl
8

Sobota nám mimo jiné nabídla utkání mezi Libušínem a favorizovanými Lány. Domácí ale zápas zvládli výborně, když zvládli vstřelit hned tři góly a soupeře z Lán zaskočit. Libušín tak poprvé v sezóně zažívá opravdu efektivní pasáž, ve které sbírá jeden bod za druhým. Rozhodující gól vstřelil Fujdiar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý sled branek a obrat

Zápas znamenal pro oba týmy hodně. Libušín, mající opravdu nelehkou pozici v tabulce šel do utkání možná o trochu více namotivovaný, navíc hrál doma. Lány ale neměly v plánu se nechat zaskočit a hned v úvodu začaly ukazovat jejich kvality. Presink, tempo hry i herní projev celkově dělal domácímu celku velké problémy, které také nakonec zaslouženě vyústily v úvodní zásah Lán. Po rohovém kopu se prosadil Paluba a bylo to 0:1.

 

Následně se ale do hry dostali také domácí. Po centru Volfa se míč po neúspěšném snažení o odkop dostal až k připravenému Křenkovi, který donácím vykřísil naději na bodový zisk a pohotově vyřešenou situaci zakončil přesnou ranou za záda hostujícího brankáře - 1:1. Neuběhlo ani dalších 6 minut a bylo to už 2:1! Po akci Hrubého se na něj samotného udehrál nedovolený zákrok a faulovaný střelec domácích se k penaltě také sám postavil a s přehledem ji proměnil.

 

Následovala pasáž, která žádné další zásahy nenabídla. Bylo k vidění mnoho dalších náznaků či menších, nebezpečných šancí, které ale neměly žádnou výraznější šanci na úspěch. Poločas tak skončil lépe pro domácí.

Domácí zvládli vybojovat tři body

Druhý poločas znamenal pro Libušín šanci na zaskočení jasného favorita a zisk tří veledůležitých bodů. Hosté ale hrozili formou dlouhých nákopů, se kterými si, bohužel pro ně, vždy skvěle poradila domácí obrana.

 

Po nějaké době se ale libušínští museli začít spoléhat jen na rychlé brejky, protože si již nedokázali vytvářet konstruktivní akce. To ale domácím vůbec nemuselo vadit. 

 

Po jednom z protiútoků se k míči dostal Maroušek, zatáhl ho až v vápnu hostů a našel dobře postaveného Fujdiara, který střelou na zadní tyč zpečetil výhru domácích - 2:1. Poté se nahrávající Maroušek dostal do další šance, tentokrát se ale ujal střely a trefil konstrukci soupeřovy branky.

 

Hosté využili promarněné šance na definitivní rozhodnutí a snížili zásluhou Reichela, který se po skvělém centru trefil hlavou - 3:2. Tímto výsledkem utkáníi také skončilo, protože hosté už žádnou ze svých šancí v závěru využít nedokázali. 



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Lukáš Křenek - hráč: V dalším domácím zápase jsme přivítali celek Lán. Soupeř na nás před tímto kolem měl 10-ti bodový náskok a nás tedy nečekalo nic lehkého. Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně, ale byli jsme zaskočeni soupeřovým tempem a trvalo nám, než jsme se přizpůsobili.Těžké utkání jsme nakonec zvládli a dále živíme nadějí v záchranu v soutěži.




Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] , J. Jechumtál [-] (55. N. Obradovič [-] ) , D. Portužák [-] , D. Kolařík [-] - J. Maroušek [-] (93. P. Valenta [-] ) , J. Volf [-] , L. Křenek [-] (92. V. Bůžek [-] ) , M. Pucholt [-] , J. Fujdiar [-] - J. Hrubý [-] (90. A. Skalák [-] ) -

SK Lány
F. Javůrek [-] - J. Paluba [-] , J. Krátký [-] (75. J. Burger [-] ) , J. Matějka [-] - O. Chalupa [-] , O. Putík [-] , M. Slezák [-] , M. Petr [-] - P. Buršík [-] (88. M. Jemelka [-] ) , J. Mušálek [-] , M. Reichl [-]

ŽK: 32. M. Slezák , 44. J. Paluba , 64. J. Matějka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PIPEK Šimon - PUDIL Václav, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Adam Byrtus

Expert: Jakub Jechumtál
Tip experta: výhra domácích

My chceme prodloužit sérii výher a oddálit se od sestupových příček. Výhodou by pro nás mohlo být domácí hřiště.

Tip: výhra domácích