3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Braškov doma potvrdil roli favorita a zvítězil nad statečným Zavidovem


Branky


8

V nedělní podvečer se proti sobě postavily kluby z Braškova a Zavidova. Domácí celek zvládl utkání o něco lépe a po třech vstřelených brankách zůstal plný počet bodů doma. Zavidov je stále poslední, Braškov se posunul na sedmé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostů a tříminutová otočka

První poločas znamenal velkou šanci obou celků na stanovení dynamiky utkání. Zavidov šel pochopitelně do střetu s nastavením, které ho mělo dostat k tíženým třem bodům. V posledních dvou zápasech vybojoval dvě remízy proti silným soupeřům, proto chtěl v neděli prolomit remízovou kletbu a vyhrát. Domácí ale disponují velmi kvalitním a stabilním herním projevem, který je poháněl kupředu. 

 

Oba kluby začaly zápas hodně aktivně a vyrovnaně. Snažily se hrát převážně po křídlech a vypadalo to na silově rovný zápas. Lépe do zápasu ale zvládli vstoupit hosté, kteří se dostali už v první patnáctiminutovce do vedení. Po dobře sehrané akci Zavidova míč propadl až na Deveru, který si ho nechal spadnout a následným obloučkem překonal brankáře domácích - 0:1. Ve 20. minutě navíc mohli jít hosté do dvoubrankového vedení, Matějka ale nezvládl zakončit a poslal míč vedle brány Braškova.

 

A tak se do šance dostali také domácí. První šance přišla po souhře Hudouska s kapitánem Brodským, který ale ve stoprocentní šanci selhal. Poté šel sám na brankáře Krause aktivní Repaský, hostující brankář ale skvěle zasáhl a držel šance Zavidova na bodový zisk. Domácí se nakonec prosadili, situace to ale byla opravdu nepřehledná a kontroverzní. Po střetu Šimáčka s L. Kapounem zůstali oba aktéři ležet na zemi, rozhodčí nechal hru plynout dál, ale následně na popud lajnového rozhodčího nařídil poměrně nepochopitelnou penaltu. Rozhodnutí ale bylo jednoznačné a proto se šance ujal Brodský a překonal brankáře Krause - 1:1

 

Opaření hosté dostali vzápětí i druhý zásah do psychického rozpoložení. Po dobré kombinaci Hudouska s Brodským se do šance po přesné přihrávce dostal Krovoza a upravil skóre na průbežných 2:1 pro domácí. Tímto výsledkem první poločas také skončil, hosté tak měli v tom druhém co dotahovat.

Stateční hosté na body nedosáhli

Druhá polovina začala šancí hostujícího Devery, který ale svůj zásah z prvního poločasu nenapodobil a hlavičkou minul domácí branku. Další výraznější moment přišel v okolí 64. minuty, kdy se nepředvídatelně do bezvědomí dostal hostující Itner. Naštěstí vše dopadlo dobře, všichni rychle zareagovali a záchranná služba zvládla hráče dostat až do kladenské nemocnice, kde bylo zjištěno, že se tak stalo na základě otřesu mozku z prvního poločasu. Vše tak dopadlo dobře.

 

Utkání pokračovalo nevýraznou pasáží, ve které si sice hosté dokázali vytvořit pár náznaků na srovnání, žádná šance se ale neujala. Domácí následně své vedení ještě navýšili, když se Repaský ujal odraženého míče po rohovém kopu a s trochou štěstí překonal brankáře Krause - 3:1.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Aleš Kraus - hráč: Zápas jsme nezačali vůbec špatně, šli jsme rychle do vedení, kterého jsme se trochu zalekli. Hráli jsme ale dobře. Domácí se dostali do zápasu až po velice sporné penaltě, která je posadila na koně, Druhou půli citelně poznamenala ztráta Itnera a zápas se pak spíše jen dohrával. Navíc nám chyběli Korčák s Nevěďalem, kteří tvoří naší hlavní útočnou sílu. I tak jsme neodehráli špatný zápas. Je potřeba se z dnešního zápasu oklepat a máknout příští týden doma proti Libušínu.



Sestavy


SK Braškov
L. Valent [-] - J. Roubal [-] , V. Šimáček [-] , J. Štoncner [-] (87. M. Kloček [-] ) , D. Veselý [-] , T. Repaský [-] , P. Přichystal [-] , M. Krovoza [-] , J. Brodský [-] , M. Hudousek [-] (94. M. Bach [-] ) , P. Urban [-] (79. M. Šalamoun [-] )

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - P. Šíma [-] , P. Vitner [-] , D. Devera [-] , T. Itner [-] (64. L. Blecha [-] ) , D. Matějka [-] , Q. Tran [-] (73. J. Koc [-] ) , L. Kapoun [-] , J. Křivohlavý [-] , J. Jelínek [-] , T. Diepold [-]

Počet diváků: 208. Rozhodčí: VÁŇA David - VLK Miroslav, ŠEBELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Adam Byrtus

Expert: Jakub Jechumtál
Tip experta: výhra domácích

Zavidov na venkovních hřištích neumí. Braškov má na jaře dobré výsledky a zvítězí.

Tip: výhra hostů