2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Konec trenéra Hředel. Sklenář opouští lavičku po těsné prohře s Kladnem


Branky


12. Z. Schwendt , 51. A. Vitner - 29. T. Abrhám (p.) , 53. T. Abrhám , 86. M. Hrubý
11

V rámci uplynulého kola se proti sobě utkaly kluby z Hředel a Slavoje Kladno. Domácí dlouho drželi remízový stav, v posledních minutách ale hosté rozhodli a odnesli si tak plný počet bodů. Domácí trenér Sklenář oznámil po utkání veřejný konec působení v klubu, s klubem vyhrál okresní přebor i pohár. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start domácích

Domácí začali zápas výrazně aktivněji. Hned v osmé minutě prověřil hostujícího gólmana Daniel Minařík, brankář ale zvládl zasáhnout. Jinak tomu ale bylo v 10. minutě, když se do šance po přihrávce A. Vitnera dostal Schwendt a s pomocí dobře vybrané kličky propálil hostujícího strážce branky - 1:0. Poté se do šance dostal také aktivní Čuda, svou přihrávkou ale adresáta nenalezl.

 

Oba kluby hrály poměrně aktivní styl fotbalu, další branky se jim ale vstřelit nedařilo. Ve 27. minutě se ale hosté přecejen dostali ke srovnání. Po střele Hudouska se na základě ruky domácí obrany zahrávala penalta, kterou bezpečně proměnil hostující Abrham - 1:1. Poté se ukázali znovu domácí, šance Schwendta se ale neujala a následná šance Dan. Minaříka také ne. Do šaten se tedy šlo na remízového stavu.

Hředelský zmar

Domácí druhý poločas nezvládli, úvod jim ale patřil.

 

Po autovém vhazování Čudy se k míči dostal střelec Schwendt, který našel připraveného A. Vitnera a ten poslal domácí do vedení - 2:1. Hostujícímu celku se situace pochopitelně nelíbila, začal tedy dělat kroky k obratu. Hned tři minuty po druhé brance Hředel se Kladno dostalo do šance zásluhou kombinace Ziebera s Abrhamem, který vyrovnal - 2:2.

 

 

Hosté ale nekončili jen tímto zásahem. V závěru utkání se totiž ke střele dostal Hrubý a získal Slavoji plný počet bodů - 2:3. V utkání další branka již nepadla, domácí se tak museli spokojit s nulovým počtem bodů, hosté brali vše.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář - trenér, poslední vyjádření k utkání: Fotbal dokáže být hodně krutý. Troufám, si říci, že 75% zápasu jsme byli lepším týmem. V prvním poločase jsme hráli odpravdu dobře a vytvářeli si šance. Bohužel mohlo a mělo být do půlhodiny tři nula a nebylo co řešit. Šance jsme neproměnili a navíc inkasovali z penalty a tak se šlo do kabin za nerozhodnutého stavu. Druhý poločas jsme zahájili opět výborně a šli rychle do vedení, ale ještě rychleji jsme o něj přišli. Na konci jsme dostali příležitost penalty. Bohužel jsme neproměninli a trest byl až příliš krutý. Když to shrnu, tak nás porazil Abrham, na kterého jsme upozorňovali a v brance Kolumbič. I přes hlušší čtvrthodinu, mezi 60 až 75 minutou, kdy byli hosté lepší, jsme měli toto utkání zvládnout. Mrzí mě to, že lavičku neopouštím po vítězství a tým nepředávám v lepší situaci.




Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - T. Vitner [-] (67. M. Sahaidak [-] ) , Z. Schwendt [-] , D. Mrázek [-] , D. Minařík [-] (89. M. Vodrážka [-] ) , O. Sedláček [-] , J. Pelc [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (81. D. Čapek [-] ) , A. Vitner [-] , J. Vitner [-]

Slavoj Kladno
M. Kolumbič [-] - R. Zlata [-] , P. Král [-] , K. Vašek [-] - M. Hrubý [-] , D. Hrubý [-] (36. T. Dunka [-] ) , Z. Kolbaba [-] , T. Rouček [-] - T. Abrhám [-] , M. Hudousek [-] (65. F. Vašák [-] ) , M. Zieber [-] -

ŽK: 44. D. Mrázek , 64. O. Sedláček .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: POMYKÁČEK Roman - MIŽIČ Jan, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jan Beneš
Tip experta: výhra domácích

Oba soupeře už jsme na jaře potkali a věřím, že rozhodne domácí prostředí a Hředle ukořistí důležité 3 body v boji o záchranu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích