Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov doma schytal debakl od rozjetého Libušína


Branky


11

Libušín začal v posledních kolech napravovat svá podzimní zaváhání a dostává se do vyšších příček tabulky. Tentokrát jeho aktuální formu schytal poslední Zavidov, který inkasoval hned šest branek a nezískal tak ani bod. Baník naopak opět zvítězil a sahá na paty Braškovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý hostující úvod

Libušín začal zápas velmi ostře. Hned ve čtvrté minutě se po centru do šance dostal ex-zavidovský hráč Hrubý, který míč s klidem uklidil do domácí sítě - 0:1. Poté se do šance dostal Křenek, jeho pokus ale vyrazil připravený brankář domácích.

 

Následná šance Libušína se ale už ujala a skóre se tak měnilo už podruhé. Po autu Marouška se k míči znovu propracoval Hrubý a svým druhým gólem v zápase navýšil na 0:2. Zavidov se do hry dostal zásluhou hrubky v hostující obraně. Po nedorozumění hned trojice libušínských hráčů se k míči dostal Ittner a korigoval na 1:2.

 

Ve svých šancích poté selhali Veselý, Fujdiar i Jechumtál, skóre se tak měnilo až v závěru poločasu. Křenkův nepřesný pokus zvládl do branky uklidit Veselý a najednou to bylo opět o dvě branky - 1:3. Další zásahy pak přinesl až druhý poločas.

 

Tří góly a domácí zkraty

Hosté začali druhý poločas drtivým tlakem, který ve výsledku vyústil ve čtvrtý gól. Po diskomunikaci domácích se míče ujal Maroušek, který pobídl připraveného Fujdiara a ten dostal míč do odkryté branky - 1:4.

 

Červená karta za zákrok na Obradoviče pak byla další ranou pro Zavidov, horší ale bylo, že z následné standartní situace se dokázal bravurně trefit aktivní Veselý a bylo to už 1:5!

 

 

Poslední zásah Baníku přišel zásluhou Pucholta, který povedenou střelou z hranice vápna naposledy provětral zavidovskou síť - 1:6. Z utkání tak vítězně vyšel hostující klub, domácí naopak po dlouhé sérii "neproher" ztratili.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus - hráč: Dnes se zápas hodnotí těžko. Do utkání jsme šli bez zaujetí, bez chtíče navázat na výkony z minulých kol. Od začátku jsme kupili chybu za chybou, doslova na zlatém podnose jsme darovali Libušínu všech šest branek. Je potřeba se vrátit zpátky na zem a makat jeden za druhého. Tohle utkání musíme hodit za hlavu. má místní nabídku

SK Baník Libušín
Lukáš Křenek - hráč: Výsledkem 1:6 jsme tak brali 3 body a protáhli naši vítěznou sérii již na 4 výhry. Dalším soupeřem bude našem hřišti tým Braškova, na kterého ztrácíme pouhé 3 body a můžeme tak opět posunout náš tým do vyšších pater tabulky.



Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Dunaj [-] - J. Křivohlavý [-] , P. Šíma [-] (28. T. Diepold [-] ) , P. Vitner [-] , J. Jelínek [-] , T. Itner [-] , O. Neveďal [-] (64. Q. Tran [-] ) , D. Štiller [-] , D. Matějka [-] , L. Kapoun [-] , D. Devera [-] (64. M. Horvát [-] )

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] , J. Jechumtál [-] (46. N. Obradovič [-] ) , D. Kolařík [-] , D. Portužák [-] - J. Maroušek [-] , M. Pucholt [-] , J. Volf [-] (75. P. Valenta [-] ) , L. Křenek [-] (46. R. Kulikov [-] ) , J. Fujdiar [-] (78. V. Bůžek [-] ) - J. Hrubý [-] (84. A. Skalák [-] ) -

ČK: 59. J. Jelínek .
Počet diváků: 133. Rozhodčí: Zuskin Petr - REMENEC Lubomír, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Jan Beneš
Tip experta: remíza

Libušín má vyšší šance na záchranu soutěže, Zavidov už jen teoretické, proto bude hrát Zavidov bez nervů a uhraje překvapivou remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů