2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčice venku zaváhaly, Hostouň vybojovala cenný bod


Branky


11

Zápas Hostouně "B" a třetích Libčic nám nabídl hned čtyři góly, mnoho akce a hlavně velkou ztrátu favorizovaného klubu. Hosté se snažili, ale ani po obrovské šanci v závěru nedokázali na tým ze spodní části tabulky vyzrát a získali tak pouhý bod. Hostouň dokonce vedla, na tříbodový zisk ale nedosáhla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezajímavá první půle

 V prvním poločase se toho moc zajímavého neudálo, minimálně tak lze všeobecně konstatovat z hlediska vstřelených branek. Domácí šli do zápasu v roli outsidera, na hřišti se to ale nijak výrazně neprojevovalo. Hráli jednoduchý styl fotbalu a vysílali dlouhé nákopy dopředu, převážně na Motlíka, který byl v utkání velmi platnou složkou klubu.

 

 

Hostouň se nakonec dočkala tíženého gólu, nebyl však uznán kvůli ofsajdu a do šance dostat se do vedení se tak dostali také hosté. Voinikov ale svou střelu nedokázal dostat přes domácího brankáře a skóre se neměnilo. Zbytek prvního poločasu nám moc akce nenabídl, pojďme se tedy rovnou přesunout do dějství druhého.

Čtyři góly a hostující spasitel

Druhý poločas začali lépe hosté, kteří si dokázali vytvořit nespočet větších i menších šancí, žádnou ale nedokázali proměnit v gól, který by je dostal do vedení. A tak se do příležitosti dostali opět domácí, ti ale dokázali vstřelit první branku a rázem vše bylo jinak.

 

Po skvělé přihrávce Motlíka se k míči dostal dobře hrající Feichtinger a tváří v tvář Baslovi zařídil Hostouni vedoucí pozici - 1:0. Hned o dvě minuty později ale bylo srovnáno.

 

 

Po přihrávce Hrdiny se do šance dostal Tyle, který nadvakrát dokázal propálil domácího brankáře a vyrovnal - 1:1. Domácí si ale takovou situaci nenechali líbit a rázem to opět vypadalo lépe pro hostouňskou rezervu. Motlík, hrající opravdu velmi nadstandartní zápas, se dostal do úniku, který zakončil přesně - 2:1. Hosté se poté dlouho snažili o vyrovnání, kterého se také dočkali. Po hlavičce efektivního Tenkla se hosté dostali zpět do šance o zisk tří bodů - 2:2. Výhra navíc byla pro hostující tým velmi b

 

lízko, když se do šance dostal Voinikov. Ten ale ve velmi dobré šanci selhal a body se tak dělily.



Sestavy


Sokol Hostouň B
V. Valín [-] - V. Vojcickyj [-] , P. Kokhan [-] , M. Dědeček [-] , S. Sihnaievskyi [-] (83. M. Kovalchuk [-] ) , M. Hlava [-] , F. Motlík [-] , R. Bahrynivskyi [-] , J. Inneman [-] , M. Hlaváček [-] , J. Svoboda [-] (46. D. Feichtinger [-] )

AFK Libčice
A. Basl [-] - I. Voinikov [-] , J. Ptáček [-] (57. J. Lain [-] ) , O. Hrdina [-] , L. Šindelář [-] (57. R. Wrobel [-] ) , J. Hovorka [-] , M. Tenkl [-] , P. Vevera [-] , T. Tenkl [-] , A. Tyle [-] , J. Beneš [-]

ŽK: 17. S. Sihnaievskyi , 67. F. Motlík , 81. J. Inneman , 92. V. Valín - 81. M. Tenkl , 90. I. Voinikov .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mrázek Radek - PÍSAŘÍK Michal, KRAMNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Jan Beneš
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak, než naši výhru. Musíme napravit dojem z nepovedeného zápasu s Dobrovízí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích