J. Kamlach 40. (p.)
J. Kamlach 69.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamlach po návratu z Rejšic zařídil výhru Semic


Branky


40. J. Kamlach (p.) , 69. J. Kamlach - 28. F. Veselý
10

Domácí se Semice v utkání s Rožďalovicemi potvrdily roli papírového favorita a zvítězily 2:1.  Kapitán domácích a autor dvou branek v utkání Jan Kamlach přitom ještě v sobotu nastoupil v dresu Rejšic o soutěž výše, kterým pomáhal v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Do utkání vstoupil lépe hostující Rožďalovice. Hosté byli lepší v kombinaci a aktivnější byli i ve střeleckých pokusech. Ve 28’ tlak hostů přetavil v úvodní branku Veselý a bylo to 0:1! Semice se oklepaly a zatlačily na svého soupeře. Po několika rohových kopech si domácí vytvořili i šance na vyrovnání. Vyrovnání přišlo ve 40’, když hosté zbytečně faulovali v pokutovém území a rozhodčí nařídil pokutový kop! Míč si postavil kapitán Kamlach a vyrovnal na 1:1!

Kamlach rozhodl o vítězi

Ve druhém poločase už byli domácí lepším celkem. V 69’ se domácí dostali do vedení, když se po standartní situaci prosadil opět Kamlach 2:1! Semice měly několik zajímavých příležitostí na navýšení skóre, ale pojišťovací branku nedaly. Hostům se podařilo ve druhé polovině nastřelit tyč. Více toho hosté ve druhém poločase neukázali a díky nevyužitým šancím domácích skončilo utkání 2:1 pro domácí Semice.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí): Rožďalovice byly těžký soupeř. První půlhodinu si myslím, že byly i trochu lepším mužstvem a ujaly se vedení. Druhou půli si myslím, že jsme byli už na hřišti o dost lepším mužstvem my a zaslouženě šli do vedení. Mohli jsme přidat i další branky, ale nic z našich šanci jsme nevyužili.

FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (trenér): Jeli jsme k silnému soupeři. Před utkáním jsme si říkali, že jakýkoliv bod by byl pro nás zlatým bodem. Výborně jsme vstoupili do utkání a dařilo se nám v kombinaci i ve střelbě. Bohužel jsme vstřelili pouze jednu branku, kterou vstřelil Fanda Veselý. Do druhého poločasu jsme si řekli, že vstoupíme aktivně. Ale jen řekli, u toho to skončilo. Vůbec jsme se nechytili a druhý poločas byl opakem toho prvního. Je potřeba zvýšit u některých hráčů větší chuť po vítězství a bojovnost, hlavně ve chvílích, kdy se nám tolik herně nedaří.



Sestavy


AFK Sokol Semice
P. Hanzlík [-] - Š. Jareš [-] (91. J. Adamec [-] ) , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , N. Petsoliak [-] (58. L. Kapička [-] ) , F. Vavroušek [-] (87. J. Hochman [-] ) , J. Kamlach [-] , M. Machala [-] (73. S. Oliinyk [-] ) , Š. Bříza [-]

FC Trnavan Rožďalovice
M. Polcar [-] - D. Hora [-] , J. Najmon [-] , M. Grospič [-] , F. Veselý [-] (83. M. Havel [-] ) , M. Škarecký [-] (61. P. Rulc [-] ) , V. Bubla [-] (83. Š. Taneček [-] ) , L. Heřmanský [-] , L. Dont [-] , B. Kulychok [-] (61. P. Vlasák [-] ) , T. Živnůstka [-]

ŽK: 77. V. Bubla .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CHALUPA Martin - PUDIL Václav, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Šmidrkal
Tip experta: výhra domácích

Rožďalovice mám pod drobnohledem ze dvou důvodů. Je to jediný tým, který nám vzal body a toto město je mým domovem. Sice nejsem v klubu moc oblíbený a tak bych mohl přát domácím, ale teď budu držet palce hostům. Rožďalovice na silné soupeře umí. Venku mají zajímavou bilanci. Očekávám plichtu. 2:2

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů