0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky nevyhrál ani ve druhém jarním kole. Pečky si z Městce Králové odvezly bod


Branky


10

Městec Králové na podzim vyhrál dvanáct ze třinácti zápasů a jednou ochutnal chuť porážky. Na jaře však ve druhém utkání po sobě přišel na to jak chutná remíza. Pečky si po výhře proti Sadské připsaly další bod do tabulky za získaný bod v Městci Králové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marné dobývání hostující brány

Hosté přijeli k lídrovi tabulky s několika změny v sestavě a s defenzivní taktikou. Hostující obrana dobře plnila obranné úkoly a svou zahuštěnou obranou nepouštěla domácí do šancí. Hosté v prvním poločase bránu Městce ohrozit nedokázali a nevytvořili si šanci ani po standartních situacích. V prvním poločase branka nepadla.

Pečky odvezly bod

Druhá polovina utkání probíhala podobně jako ta první. Domácí trochu více zjednodušili a zrychlili hru, ale branku ne a ne vstřelit. V 70’ se osmělili i hosté, když Zajíc postupoval sám z pravé strany, ale brankář Ihnatyshyn ho dokázal vychytat. V 90’ uviděl druhou žlutou kartu v utkání hostující Bydlák, když taktickým faulem na půli hřiště přerušil hru a uviděl červenou kartu. Domácí se nedokázali prosadit ani v krátké početní výhodě a Pečky si odvezly velmi cenný bod z hřiště lídra tabulky.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Krátké hodnocení. My na rychlostní stupeň 3. Sympatický výkon Peček. Gratuluji sudím k bodu! Pokud se nám hráči Peček omlouvají, tak je něco špatně. Nevím kdo třetí v tom má prsty. Jen bych chtěl dodat, že to je B třída a hrajeme to pro radost! Díky, čau a nashle.

AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): V sestavě k tomuto zápasu jsme museli udělat velké změny, protože po prvním utkání bylo mimo hru hned sedm hráčů. Dát vůbec dohromady mužstvo bylo velkou improvizací, ještě ve čtvrtek jsme po tréninku museli dělat změny. Díky dorostencům a klukům z béčka jsme nakonec dali dohromady tým a zvolili defenzivní taktiku, co nejvíce domácím hru znepříjemnit, vzadu co nejdéle hrát na nulu. Věděli jsme, že to bude těžké a možná nikdo ani vážně nepomýšlel na nějaký bodový zisk, přeci jen zkušenosti a kvalita byla ve většině na straně domácích. V hlavách jsme spíše měli neudělat si u lídra tabulky ostudu. Jenže nakonec sehrajete zápas, ve kterém přijde výsledek nad očekávání. Koncentrace a bojovnost nás v tomhle utkání přesvědčily o tom, že se dá uspět i se silným soupeřem. Nulu vzadu jsme dokonce naposledy uhráli v loňské sezóně v květnu. Za naší situace byla každá ubráněná minuta s přibývajícím časem pro naše hráče ohromnou motivací. Naopak u domácích byla znát značná nervozita už po dvaceti minutách neúspěšného dobývání. Chci poděkovat všem našim hráčům, ať na hřišti nebo na lavičce, že to předem v hlavách nevzdali a táhli za jeden provaz. Díky také početné přízni fanoušků, že nás přijeli podpořit.



Sestavy


Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - R. Hanzlík [-] , L. Kubelka [-] (46. O. Janouch [-] ) , O. Bejbl [-] , M. Novák [-] (59. J. Štál [-] ) , P. Šoufek [-] , M. Velenský [-] , T. Nýč [-] (46. M. Tůma [-] ) , L. Borecký [-] , V. Střelec [-] , M. Vondrka [-]

AFK Pečky
M. Cmár [-] - Š. Růžička [-] (65. M. Arazim [-] ) , O. Majer [-] , T. Müller [-] , D. Zborník [-] (70. T. Němec [-] ) , M. Kaše [-] , . Bydlák [-] , J. Pikner [-] , J. Zajíc [-] , K. Pikner [-] , D. Brunclík [-]

ŽK: 31. M. Velenský , 58. M. Vondrka , 68. O. Janouch , 77. V. Střelec , 84. P. Šoufek - 35. . Bydlák , 60. J. Zajíc . ČK: 90. . Bydlák .
Počet diváků: 189. Rozhodčí: KOHOUT Pavel - HORÁK Matěj, ORÁLEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Čepelka
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru Městce, který bude chtít první jarní výhru. Ale počítám, že to nebudou mít vůbec jednoduché.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů