Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá rozstřílela Plaňany. Trenér Plaňan nešetřil kritikou na adresu rozhodčího Stejskala


Branky


10

Domácí Ostrá ukazuje, že se o záchranu v soutěži bude prát. Porazila Býchory, předvedvedla sympatický výkon v Pátku a teď smetla Plaňany. Hosté byli po dvou odehraných jarních kolech stoprocentní, když porazili Jestřabí Lhotu a Paběnice. Na Ostrou však nestačili a domů si odvezli šest inkasovaných branek a dvě červené karty k tomu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kukla otevřel skóre. Vietrov dostal červenou

Domácí tým vstoupil do utkání lépe. Ve 2’ zahráli pěkně standartní situaci a prosadil se Kukla 1:0! Hráči Ostré dlouho nemohli přidat druhou branku. Ve 40’ nařídil rozhodčí rohový kop pro domácí a hostující Vietrov si to šel s rozhodčím vyříkat. U toho chytil rozhodčího za rameno a ten mu ukázal rovnou červenou kartu. Rozhození a oslabení hosté ve 42’ inkasovali podruhé, když si střelecký účet otevřel Blín 2:0!

Další červená a konečný debakl

Hosté se chtěli pokusit s utkáním něco udělat i v oslabení, ale další rána pro ně přišla v 53’, když se Motrunich nedokázal vyhnout soupeří a strčil do něho rukama a rozhodčí vytáhl podruhé červenou kartu. Po udělení červené karty hosté zvažovali, že na protest opustí hřiště a nebudou v utkání pokračovat. Nakonec se rozhodli utkání dohrát a inkasovali ještě další čtyři branky, o které se postupně postarali Blín, Manhart, Sedlák a Kiselovič. Ostrá vyhrála konečným výsledkem 6:0 a hosté odjeli domů s prázdnou a s dvěmi červenými kartami.



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Ladislav Doseděl (trenér): Dnešní zápas pro nás začal dobře. Dali jsme ve třetí minutě ze standartní situace gól a od té doby jsme měli zápas ve svých rukou. Díky nedisciplinovanosti a aroganci ukrajinských hráčů, soupeř dohrával v devíti lidech. Tak nebylo už co řešit, výsledek mohl být ještě vyšší.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Jestli někdo čekal, že by se mohl hrát dobrý fotbal, ve kterém zvítězí lepší nebo šťastnější tým, tak byl na velkém omylu a že domácí umí hrát pěkný fotbal o tom jsem se přesvědčil v Pátku, kde to jednoznačně prokázali. V tomto zápase to ale nemuseli zopakovat, tady proti nám postavili soupeře nad kterým nejde zvítězit naopak a je jen otázka za jakou cenu. Hlavní postavou celého zápasu byl rozhodčí Stejskal. To, že domácím připískával od začátku zápasu se asi vzhledem k důležitosti zápasu dalo očekávat, kam až zašel a co může udělat ze zápasu, to už nepochopili ani někteří místní diváci i funkcionáři. Prostě rozhodčí využil, že je na hřišti neomezený pán. Pokud pan Stejskal pískal podle svého nejlepšího svědomí a přesvědčení, tak by píšťalku již neměl brát do ruky natož do úst a měl by se věnovat spíše rybaření, tam připlouvají čistí kapříci. Pokud zápas odpískal s vědomím poškodit soupeře domácích, tak vlezl do žumpy, kde na dně byl maličký poklad pro který si sáhl a vůbec mu nevadilo, že smrdí. A na závěr abych byl objektivní, nejednou byl náš soupeř kritický na adresu rozhodčích. Kdo se ve fotbale pohybuje, tak ví jak to ve fotbale chodí, ale čeho je moc toho je příliš a takovéto zápasy odrazují hráče i funkcionáře se ve fotbale dále angažovat.



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
R. Procházka [-] - M. Manhart [-] (73. J. Kiselovič [-] ) , D. Kukla [-] , J. Blín [-] (76. J. Wolf [-] ) , L. Kratochvíl [-] , Š. Koblasa [-] (63. T. Le [-] ) , J. Štejnar [-] , M. Chramosta [-] , M. Hradecký [-] , L. Dozorec [-] (58. R. Sedlák [-] ) , F. Kukla [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - D. Borovko [-] , L. Blaščok [-] (46. D. Siruček [-] ) , P. Siruček [-] (70. J. Nedvědil [-] ) , Y. Nevdashov [-] , M. Starov [-] (68. T. Freund [-] ) , F. Sosvor [-] (73. K. Hanzálek [-] ) , A. Vietrov [-] , S. Sapezhko [-] , S. Yakhnov [-] , A. Motrunich [-]

ŽK: 48. L. Kratochvíl , 50. Š. Koblasa - 25. F. Sosvor . ČK: 40. A. Vietrov , 53. A. Motrunich .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STEJSKAL Miloš - OBRAJTR Tomáš, PETR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Marek Ramšák
Tip experta: výhra domácích

Ostrá přes zimu zabrala. Mají běhavý mladý tým a myslím, že ještě udělají spoustu bodů. Proto dnes věřím Ostré. 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů