Dorostenci Doubravanu měli svůj den


Branky


12. A. Kyncl , 28. J. Holeček , 71. Š. Šmehlík , 77. D. Štich , 81. A. Kyncl , 84. R. Kyncl (p.) - 31. T. Vršovský
3

Doubravan hostil Osov a utkání s přehledem zvládl, i když se soupeř v prvním dějství připomněl kontaktním gólem a do druhého poločasu bylo vše otevřené. V domácím dresu se ale ve výborném světle předvedli dorostenci, kteří se výrazně podepsali pod vítězství svého týmu. Pro některé šlo dokonce o první branku v dospělém fotbale!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kontaktní gól do šatny

Doubravanu otevřel skóre svým prvním gólem za dospělé dorostenec A. Kyncl. Pronikající J. Leksa byl ve vápně sice faulován brankářem, ale rozhodčí ponechal výhodu a dobíhající A. Kyncl měl před sebou už jen prázdnou branku. Druhou branku přidal ve 28. minutě J. Holeček střelou po centru z rohového kopu. Krátce na to soupeř snížil na 2:1.

Dorostenci zářili

V 71.minutě vstřelil svoji první branku za dospělé dorostenec Š. Šmehlík, který po centru J. Leksy zkušeně zpracoval balón a nekompromisně prostřelil brankáře hostí. Čtvrtou branku vstřelil D. Štich po průniku do vápna a střelou k tyči. V 81. minutě skóroval podruhé v zápase dorostenec A. Kyncl po přihrávce P. Moutelíka. Konečné skóre zápasu 6:1 uzavřel R. Kyncl z penalty.

 

Naši borci odvedli opět výborný výkon. Pochvalu zaslouží všichni, já bych vyzdvihl A. Razáka, oba dorostence A. Kyncla a Š. Šmehlíka. V zápase střídal před koncem bráchu další dorostenec O. Kyncl. Do týmu se po letech vrátil Pavel Procházka st., který je a bude výraznou posilou i přes jeho vyšší věk, ale výbornou fyzičkou.

 

Autor článku: Petr Leksa

 



Počet diváků: 78. Rozhodčí: Chmel Jaroslav - VOKŮRKA Tomáš (N), PROCHÁZKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích