Kanonádu Doubravanu řídil pětigólový David Štich


Branky


5

Záchranářský duel byl k vidění v Nižboru, kam zajížděl v tabulce poslední Doubravan. Pro hosty zápas o život, který museli zvládnout za každou cenu. Po prvním poločase to vypadalo nadějně a hosté se těšili z těsného náskoku. Druhý poločas byl plně v jejich režii a utkání nakonec skončilo pěkným debaklem!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soupeř otevřel skóre hned v 6. minutě zápasu. Ve 26. minutě vyrovnal David Štich. Do poločasu jsme se ujali vedení díky brance Jakuba Leksy. Třetí branku rozhodčí neuznal pro odmávaný ofsajd, byť ze soukromého videozáznamu lze usoudit, že ofsajd být nemohl... V 68. minutě přehodil Jakub Leksa vyběhnuvšího brankáře Nižbora a míč zapadl do brány. V 69. minutě se opět trefil náš nejlepší střelec David Štich.

 

V 72. minutě šel sám na bránu Jakub Leksa. Jeho střela mířila přímo do brankáře, ale dobíhající matador, ostřílený obránce a náš věkově nejstarší hráč Pavel Procházka st., doklepl míč pohodlně do branky. V 80. minutě, po šikovném centru dalšího veterána našeho týmu Josefa Pazdery, pokračoval ve svém brankostroji David Štich. Ten do konečného hvizdu soupeři nasázel další tři branky.

 

Do naší branky se na posledních dvacet minut postavil dorostenec Ondřej Kyncl a pustil za svá záda pouze jednu střelu. Ve druhém poločase jsme měli jasnou převahu. Nižbor sice měl v brance hráče z pole, ale i tak toho pochytal dost, respektive naši střelci se do něho úspěšně trefovali.

 

Na konto jsme si připsali další tři body a stále doufáme, že se Doubravanu podaří udržet ve III. třídě. David Štich vstřelil pět branek a výborný výkon opět předvedli dorostenci Ondřej a Antonín Kynclové se svým tátou, rychlonohý Jakub Leksa, ostřílení borci Pavel Procháza st. a Josef Pazdera. Pochvalu zaslouží celý mančaft.

 

Autor článku: Petr Leksa

 



Počet diváků: 40. Rozhodčí: REISER Petr - HUČKO Pavel (N), ŠEBEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza