2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chýnov se podělil o body s Jistebnicí. Zápas byl téměř na hodinu přerušen


Branky


18

Se zájmem očekávané utkání mezi domácím celkem a zachraňujícím se celkem z Jistebnice přineslo pouze průměrný fotbal a příkladně bojující hosté vybojovali prakticky z poslední své akce pro ně velmi cenný bod! S hosty přijela do Chýnova i velmi hlasitá divácká kulisa, která se nakonec dočkala po velkém zaváhání domácí obrany v 89. min. i nečekaného jednobodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 Chýnovští fotbalisté si hned od úvodu utkání vytvořili mírnou územní převahu a neustále se tlačili před branku jistebnického brankáře Vavřiny. Již ve 3. min. nebezpečně odcentroval J. Rabiňák a jistebnická obrana na poslední chvíli stačila před zakončujícím F. Zadražilem odvrátit míč do bezpečí. Ve 13. min. se dostal do vyložené šance po dalším výborném centru J. Rabiňáka domácí Pajer, z otočky akrobaticky zakončil, ale trefil jen náruč Vavřiny. Po té se však nad Chýnovem spustil prudký liják s kroupami a sudí Nedvěd byl nucen téměř na jednu hodinu zápas přerušit…

 

Těsně před tím odstoupil z utkání pro zranění AR 1 Lukáš Toman a nahradil jej domácí kvalifikovaný sudí O. Jaroš! Po této nucené dlouhé pauze se začalo opět hrát a ve 20. min. si vypracovali domácí čistou gólovou šanci, ale přihrávka M. Rabiňáka na jeho zcela volného bratra Jiřího nebyla přesná a J. Rabiňák hlavičkoval v záklonu jen nad poloprázdnou branku Vavřiny… Po té dal o sobě vědět jistebnický Stoszek, když hlavičkoval přesně k levé tyči Průšovy branky, ale ten své mužstvo výrazně podržel a jeho pokus na brankové čáře zneškodnil… Ve 23.min. zahrával trestný kop ze dvaceti metrů domácí Doubrava, ale Vavřina také vytasil vynikající zákrok. Sprcha pro domácí celek ale přišla ve 32. min., kdy se nedohodli domácí stopeři s gólmanem Průšou a D. Ruber snadno dorazil míč do prázdné branky, (0 : 1).

 

Chýnovští se z tohoto šoku jen těžko dostávali a ve 39.min. mohli inkasovat i podruhé, ale po velkém závaru před Průšou nedokázali jistebničtí hráči dotlačit míč za brankovou čáru. I tak ale odcházeli do šaten hosté v daleko lepší náladě než domácí celek.

         

 

 

Druhý poločas

  Začátek druhé půle však přinesl na hřišti zcela jiný obraz a chýnovští během 4. min. dokázali výsledek otočit ve svůj prospěch. Nejdříve v 51. min. sice Mareš za faul na M. Rabiňáka neproměnil penaltu, ale z dorážky se již pohotově prosadil F. Zadražil, (1 : 1) a hned v 55. min. dostal domácí celek do vedení svým důrazem Vl. Hruška, (2 : 1).

 

Poté si domácí vypracovali F. Zadražilem, Havlíkem a Doubravou ještě další gólové šance k navýšení skóre, ale buď je vychytal Vavřina nebo nemířili přesně. V 63. min. pak přišla na hrací plochu hostující hrající legenda jednapadesátiletý M. Sokolt a hned o 2. min. později vyzkoušel tvrdou střelou domácího brankáře Průšu. Jistebničtí se pak začali dopředu více osmělovat, do šance se dostal v 80.min. Buchtele a v 87. min. hlavičkující Stoszek, ale Průša byl pokaždé na místě a již se zdálo, že domácí si jdou za očekávaným vítězstvím.

 

Proti však byl v 89. min. výborně hrající jistebnický kapitán Stoszek, který si naběhl na ideální centr Turnovce a přesnou hlavičkou nedal Průšovi šanci, (2 : 2) a tím doslova zmrazil nejen domácí hráče, ale také početné domácí publikum… Chvilku po té se již ozvala píšťalka hlavního sudího Nedvěda, který téměř tříhodinový zápas… ukončil.

 

Připravil : Pavel Kulveit

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
J. Holub (trenér): Soupeře musíme potrestat mnohem dříve a zápas držet ve svých otěžích. Jistebničtí nakonec svou velkou vůlí v samém závěru vyrovnali a odvezli si od nás jeden bod. Tuto ztrátu musíme nyní nahradit v neděli na hřišti v Bernarticích a tam zvládnout další těžký zápas.

1.FC Jistebnice
L. Brůžek (trenér): Samozřejmě, že jsme rádi, že jsme si nakonec odvezli z Chýnova v náročném zápase jeden bod a vybojovali v 89. minutě utkání asi spravedlivou remízu. Pro nás je nyní v současné situaci a v každém utkání každý bod dobrý.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - F. Zadražil [-] , J. Rabiňák [-] , M. Rabiňák [-] (68. V. Hruška [-] ) , M. Štrouf [-] (46. P. Kavka [-] ) , J. Doubrava [-] , D. Havlík [-] (89. V. Vácha [-] ) , V. Hruška [-] (82. J. Hladík [-] ) , A. Rytíř [-] , J. Pajer [-] , S. Mareš [-]

1.FC Jistebnice
O. Vavřina [-] - M. Popelka [-] , M. Houska [-] (84. O. Dvořák [-] ) , T. Ruber [-] , P. Turnovec [-] , D. Ruber [-] (73. J. Šmejkal [-] ) , P. Horčička [-] , J. Stoszek [-] , A. Buchtele [-] , R. Hejlík [-] (63. M. Sokolt [-] ) , T. Popelka [-] (89. M. Mrzena [-] )

ŽK: 27. M. Štrouf , 39. S. Mareš , 71. J. Pajer , 74. V. Hruška - 70. D. Ruber , 71. J. Stoszek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Nedvěd Petr - TOMAŇ Lukáš, PAPÁČEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích