2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělčice porazily v domácím prostředí Dražejov


Branky


20. J. Houda , 37. A. Ježek - 61. K. Krýsl
22

Napotřetí už to vyšlo! Bělčice se v 17. kole dočkaly prvních jarních bodů, když na domácí půdě přetlačily Dražejov poměrem 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na jednu branku

Od prvních minut se na bělčickém hřišti hrálo převážně na branku hostů, kteří odolávali domácím pokusům o úvodní branku až do 20. minuty. Martin Ráž posunul míč na Jakuba Houdu, který překonal brankáře Brože a rozradostnil domácí fanoušky. Ve 37. minutě bylo v Bělčicích z pohledu domácích ještě veseleji, neboť vedení navýšil po svém střeleckém pokusu Adam Ježek. V obou domácích brankách měl prsty kapitán Bělčic Martin Ráž, který si tak připsal dvě asistence. Bělčice mohly vedení několikrát navýšit, proti však byla hostující obrana v čele s Filipem Brázdou, který byl nejlepším hráčem v dresu Dražejova. 

A tak musela zákonitě přijít zápletka. Po nevyužitých šancí se v 61. minutě dostali hosté přímého kopu, který poslal do branky svojí tečí Karel Krýsl. Stav utkání 2:1 tak sliboval závěrečný tlak Dražejova, ten ovšem už branku nepřinesl. Bělčice tak nakonec zvítězily poměrem 2:1 a svěřenci Luboše Krameše, který před zápasem měl k dispozici kompletní kádr, tak berou první jarní body. Naopak Dražejov nenavázal na povedený zápas s Vacovem a o další body se porve v utkání se strakonickým Juniorem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Byli jsme v plné sestavě, což bylo znát a kluci hráli výborně. Hosté hrozili z brejků. Jediné, co nám v utkání drhlo, byla koncovka. Hrálo se převážně na jednu branku a mohlo jít o klidnější utkání, kdybychom proměňovali šance. O přestávce jsme říkali, že si vedení musíme pohlídat a nezdramatizovat utkání. Hosté z přímáku ve druhém poločase snížili, ale to bylo všechno a my bereme tři body.

TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Zápas v Bělčicích nám opravdu nesedl. To, co se nám minulý týden dařilo, bylo nyní úplným opakem. Totálně jsme zaspali první poločas proti slunci. Dvě rychlé akce domácích nás dostali na dvoubrankové manko a my se nedostali ani na finální přihrávku. Domácím se odrážel každý balon k noze nebo do brejku. Z těchto situací měli ještě dvě váženější šance. My jsme také dvakrát minuli. Druhou půli jsme trochu zlepšili přechod a snížení se dočkali až v 61. min po Mertlově přímáku tečovaného Krýslem. Bohužel už nám závěrečný tlak a otevřená obrana vstřelenou branku nepřinesly. Na tři body to tentokrát nebylo. Nyní nás čeká doma Junior B.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - J. Křiváček [-] , J. Houda [-] (85. L. Mála [-] ) , M. Ráž [-] , O. Páca [-] (30. M. Vrbský [-] ) , A. Ježek [-] , J. Cibulka [-] , M. Hrkel [-] (67. K. Hanzlík [-] ) , M. Hevera [-] , K. Zeman [-] , L. Krameš [-]

TJ Dražejov
P. Brož [-] - T. Hrčka [-] , T. Pelc [-] (77. J. Holfeld [-] ) , M. Vaniš [-] , K. Krýsl [-] , M. Mertl [-] , M. Křiváček [-] , P. Poláček [-] , D. Hlavin [-] , O. Koutský [-] , F. Brázda [-]

ŽK: 27. M. Mertl , 65. P. Poláček , 85. J. Holfeld .
Hráči zápasu: M. Ráž .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novák Roman - KROUPA Richard, ZÁBRANSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Křenek
Tip experta: výhra domácích

Dražejov venku nevyhrává. Domácí si připíší výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí potřebují body a doma je získají.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů