3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 15:30

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí konečně zabrali a slaví první výhru v jarních odvetách


Branky


8

Fotbalisté Halámek porazili ve 13. kole III. třídy Staňkov 3:0 a poprvé na jaře zvítězili. Hosté hráli celý zápas bez výraznější šance. Domácí dostal do vedení v prvním poločase Michal Slavík. Vedení domácích ve druhé půli pak ještě navýšili Michal Homolka a druhý gólem Slavík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Slavík

Domácí konečně zabrali a slaví první výhru v jarních odvetách, když nenechali nikoho na pochybách a hosty ze Staňkova přehráli. Jako první se po přihrávce od Tomáše Trska prosadil již ve 25. minutě kanonýr Michal Slavík a domácí se ujali vedení 1:0, čímž také první poločas skončil.

Domácí berou tři body

Po pauze domácí nepolevili a po centru Radka Herzoga nejdříve do prázdna promáchl Václav Bezoušek, ale za ním stál novic v domácím dresu Michal Homolka, který si minulé kolo v Chlumu vyzkoušel roli gólmana. Dnes byl úspěšnější v útoku a přesnou ranou k tyči upravil na 2:0. Definitivní klid na domácí kopačky přinesl opět Michal Slavík, který "angličanem" po krásném trestném kopu od Petra Kolmanna rozvlnil síťku potřetí a pečetil na konečných 3:0. Hosté se prakticky celý zápas k ničemu nedostali.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Chtěli jsme konečně vyhrát, což se nám povedlo, hosty jsme k ničemu nepustili a zaslouženě vyhráli. Příště zajíždíme k dalšímu derby na půdu Rapšachu.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - A. Havel [-] , R. Herzog [-] , P. Kollmann [-] , R. Adensam [-] , J. Macho [-] - M. Slavík [-] , P. Herzog [-] , E. Decker [-] - T. Trsek [-] , M. Homolka [-]

TJ Hraničář Staňkov
P. Voborský [-] - M. Tesař [-] , R. Mikeš [-] , A. Bednář [-] - M. Černoch [-] , O. Novák [-] , V. Matuška [-] - P. Uhlík [-] , M. Uhlíř [-] - J. Panský [-] , J. Hejsek [-]

ŽK: 45. M. Slavík , 72. T. Trsek - 72. J. Panský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOŘÍNEK Luboš - TRSEK Josef (N), ČURDA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza