Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd se rozešel s Myslibořicemi smírně


Branky


19

Zápas jako na houpačce viděli fanoušci v Horním Újezdu. Domácí tým vedl po poločase, jenže hostům se podařilo ve druhé půli otočit zápas. Přesto se nakonec body dělily za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Vstup do utkání se hostům z Myslibořic podařil na výbornou když už ve 2 minutě zakončoval centr na zadní tyči do brány Kunčík. Poté Myslibořice více drželi balón ale druhý gól nepřišel a tak následoval trest. Ve vápně došlo ke střetu hostujícího gólmana Billy s útočníkem domácích a rozhodčí ukázal na penalový puntík z kterého se nemýlil Zvěřina. Ještě hůř pro hosty bylo hned o minutu později kdy po nepřesné přihrávce v zadních řadách dostal balón na svoji kopačku domácí Homolka a z velké dálky zakončil do odkryté brány. A tím stanovil výsledek první půle na 2:1 pro domácí. 

Hosté sice zápas otočili, ale domácí v závěru vyrovnali

Do druhé půle chtěli hosté dal držet míč a tlačit se do zakončení několik pokusu měl Hvězda i Fňukal ale ani pokutový kop nabídnutý hostům na srovnání stavu nestačil kdy střelce Fňukala skvěle vychytal domácí gólman Hradecký. A tak sáhl trenér hostů hned k několika změnám pro oživení sestavy. Převahu hosté využili ke srovnání hosté v 74minute kdy odražený balón ve vápně uklidil do sítě střídající Šoustal David. A hosté měli najednou navrh a tlačili se do dalších šanci jednu z nich po dalším skvělém zákroku domácího gólman z bezprostřední blízkosti dorazil do odkryté brány Fňukal a poslal hosty do vedení. Bohužel tohle vedení Myslibořice do konce zápasu nedokázali udržet a v 88. minute na konečných 3:3 domácí Bartes.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Macháček Lubomír, hráč: I přes dobrou kombinační hru a mnoho šancí na skórování jsme nedokázali vyhrát. Svými chybami jsme domácím nabídli dělení bodů. Nabídku domácí přijali a všechny tři příležitosti v celém zápase proměnili.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - I. Csákány [-] , M. Ošmera [-] , M. Zvěřina [-] , V. Pavlík [-] , O. Uličný [-] , A. Bartes [-] , P. Ciprys [-] (80. V. Štaffa [-] ) , J. Homolka [-] , T. Vávra [-] , A. Svoboda [-]

TJ Myslibořice
D. Billa [-] - S. Marek [-] (64. T. Kratochvíl [-] ) , P. Vejvoda [-] , D. Kunčík [-] (64. A. Macháček [-] ) , O. Smolka [-] (37. V. Čapoun [-] ) - J. Fňukal [-] , M. Ludvík [-] (64. D. Šoustal [-] ) , M. Šoustal [-] , L. Šabata [-] , J. Matoušek [-] - F. Hvězda [-] (77. L. Macháček [-] )

ŽK: 45. P. Ciprys , 76. T. Vávra , 86. M. Zvěřina - 86. J. Matoušek .
Hráči zápasu: A. Bartes - J. Fňukal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Výhra hostu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Pavlík zase vsítí pár fíků. Demolice. 6 : 1

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Očekávám vyrovnaný zápas. O gól vyhrají hosté.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích