7:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno nedalo Studenci doma žádnou šanci


Branky


31. R. Wascher , 40. F. Žák (p.) , 52. P. Šanda , 54. P. Jeřábek , 56. M. Ondráček (p.) , 60. P. Jeřábek , 68. M. Dvořák
20

Třetí tým tabulky z Mohelna přivítal na svém hřišti poslední Studenec a podle předpokladů také zvítězil vysokou výhrou 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Mohelno přivítalo před početnou návštěvou poslední Studenec. Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, vytvořili si zajímavé šance, které však dobrými zákroky likvidoval hostující gólman. Gólovou smršť nastartoval až v 31. minutě Radim Wascher. Na 2:0 navyšoval z pokutového kopu František Žák. Za stejného stavu odcházely oba týmy do kabin. 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu znovu vstoupili aktivně domácí. Na hostech šlo vidět, že jim pomalu začaly docházet síly. V 52. minutě navyšoval na 3:0 Pavel Šanda. Netrvalo dlouho a v 54. prostřelil vše, co mu stálo v cestě Pavel Jeřábek. Na 5:0 se z penalty prosadil Marek Ondráček. V 60. minutě skrytou střelou skóroval Pavel Jeřábek. Na konečných 7:0 navýšil domácí kapitán Martin Dvořák. Mohelno si tak připsalo zcela zaslouženou výhru. Stále však musí dohánět bodové manko za vedoucím Koněšínem, který momentálně působí velmi suverénně.  Do konce soutěže však ještě zbývá mnoho kol, takže určitě se máme ještě na co těšit a soutěž bude napínavá až do posledních kol. Naopak Studenci  se na jaře vůbec nedaří, což znamenalo sesun až na poslední místo tabulky. Loňský účastník Okresního přeboru tak bude muset ve zbytku soutěže velice zabrat, aby nesestoupil o další patro níže, čili do takzvané pralesní ligy.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Ondráček Marek, hráč: Celý zápas byl v naší režii. Nutno pochválit hostující gólmana, který skvělými zákroky ještě řadu šancí zlikvidoval.




Sestavy


TJ Mohelno
J. Světlík [-] - F. Meluzín [-] , M. Dvořák [-] , J. Dvořák [-] , F. Žák [-] , P. Šanda [-] - P. Šanda [-] , P. Jeřábek [-] , M. Kerndl [-] (56. J. Dvořák [-] ) - M. Ondráček [-] (80. V. Pelán [-] ) , R. Wascher [-] (68. P. Horký [-] ) -

TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] - L. Matějek [-] , A. Chalupa [-] , F. Horký [-] , M. Dufek [-] (58. R. Kryštof [-] ) , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] , J. Januška [-] , L. Matějek [-] (15. A. Štěpánek [-] )

ŽK: 58. J. Dvořák - 25. J. Holoubek , 50. R. Turoň , 80. R. Kryštof , 83. V. Kučerňák .
Hráči zápasu: P. Jeřábek .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: KALINA Oldřich - TUROŇ Rudolf, KOPEČEK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích