4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V záchranářském souboji lépe dopadl Doubravník, který doma přejel Polničku


Branky


18. M. Jedlička , 28. T. Jambor (vl.) , 43. M. Vojta , 71. M. Vojta - 16. J. Víška
16

V druhém jarní kole se domácí Doubravník představil proti Polničce. Domácí minulý týden hráli skvěle proti Bobrové, zatímco hosté měli volno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, ovšem domácí otočili poločas

První poločas byl velmi zajímavý a bohatý na góly. Jako první šli do vedení hosté, když první gól jara Polničky obstaral v 16. minutě Jiří Víška, jenže to bylo ze strany hostů vše. V 18. minutě vyrovnal Michal jedlička. Pak ve 28. minutě si Tomáš Jambor vstřelil vlastní gól a hosté tak už prohrávali. A do poločasu pak bylo Doubravníku ještě veseleji, protože ve 43. minutě trefil Miroslav Vojta. Domácí tak svkěle měli nakročeno ke třem bodům, když první polovinu dokázali ovládnout poměrem 3:1.

Domácí čtvrtý gól, hra na obou stranách v deseti

Ve druhém poločase se utkání prakticky dohrávalo, protože Polnička nenašla sílu k nějakému comebacku. Nějaké snahy něco s utkáním udělat výrazně zkomplikoval Zdeněk Holas, protože se v 68. minutě nechal vyloučit. Toho využili domácí a Miroslav Vojta přidal další trefu a bylo to už 4:1. Jenže do sprch sám předčasně hostující hráč neodešel sám. V 83. minutě ho následoval střídající Luděk Topinka a oba týmy tak dohrávaly po zbytek zápasu v deseti lidech. Na výsledku to ale už nic nezměnilo a domácí tak vybojovali velmi důlěžité body a nyní mají do dalších zápasů větší klid.



Ohlasy k zápasu


FK Doubravník
Miroslav Vojta - hráč: "Jaro na domácím hřišti jsme zahájili vítězně. Dokázali jsme tak navázat na dobrý výkon v Bobrové a připisujeme si první jarní body."




Sestavy


FK Doubravník
T. Vorel [-] - O. Müller [-] (63. D. Juračka [-] ) , M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , T. Mičánek [-] , V. Čepička [-] (71. M. Fišer [-] ) , M. Jedlička [-] (46. O. Gibfried [-] ) , M. Šikula [-] (63. L. Topinka [-] ) , J. Slámečka [-] , T. Beran [-] , R. Šibor [-]

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] (84. M. Klíma [-] ) - V. Klíma [-] , T. Jambor [-] , Z. Holas [-] , J. Víška [-] , O. Průža [-] , L. Ondráček [-] (81. D. Halík [-] ) , L. Bulíček [-] , J. Pálka [-] , Z. Sedlák [-] , T. Litochleb [-]

ŽK: 39. O. Müller . ČK: 83. L. Topinka - 68. Z. Holas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - JAROŠ Libor (N), CSIZMÁR Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích