Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 13:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčkovských rezerv zvádla lépe ta domácí, béčko Měřína na vlastní půdě přelejo céčko Meziříčí


Branky


15

Zajímavý zápas se odehrál v Měříně, kde mítstní rezerva hostila c-tým z Velkého Meziříčí. Oba týmy jsou letošním nováčkem, nicméně už několik zápasů mezi sebou odehrály a tak se znají tedy velmi dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle vedli, ale potom domácí předvedli úžasný obrat

V prvním poločase lépe začali hosté, když se už brzo dostali do vedení. V 7. minutě Jaroslav Krejčí se dostal do samostatného úniku a poslal tak svůj tým do vedení. I v dalším průběhu hry mělo Velké Meziříčí šance, jenže ty opět neproměnily a toho potom dokázali domácí využít. Díky dlouhým nákopům za obranu předvedli krásný obrat na svou stranu. Nejdříve vyrovnání přišlo už v 19. minutě, když se prosadil Lukáš Vokurka, potom už na 2:1 dal Filip Sysel ve 26. minutě a ve 40. minutě domácí odskočili na rozdíl dvou branek když se prosadil Václav Crkal. Domácí tak díky skvělému obratu měli o poločase náskok o dvě branky.

Snaha hostů o vyrovnání byla marná, nakonec se prosadily oba týmy

Hosté nebyli s prvním poločasem spokojeni, první polovinu chtěli odčinit v té druhé. Jenže v 67. minutě utnul snahy hostů Filip Řepa, který musel opustit hrací plochu po zbytečné druhé žluté kartě. Tímto se druhý poločas začal dohrávat a domácí tak byli lepším týmem. V 79. minutě na 4:1 po samostatném úniku zvýšil Dominik Doležal a Měřín už věděl, že tento zápas vyhraje. Hosté se v 90. minutě mohli radovat alespoň ze snížení Patrika Chalupy, který tak trochu zmírnil tuto porážku hostů. Velmi zajímavý a důležitý souboj nakonec ovládli domácí hráči, ti tak mohou slavit důležité body, naopak hosté začali skvěle, ale pak Měřín otočil průběh zápasu a po vyloučení na to c-tým Meziříčí nedokázal zareagovat a proto prohrál tento souboj 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch - hráč: "Máme problémy s nabídkou krajních záložníků, dnes nám náběhy za obranu poměrně vycházely a góly jsme proměňovali z rychlých přechodů. Děkuji klukům za výkon.

FC Velké Meziříčí C
Eduard Smejkal - trenér, hráč: "Myslím si, že zápas nabídnul hezkou podívanou, a jak domácí tým, tak my jsme předváděli dobrý fotbal. I když to bylo derby, tak neproběhly žádné ostré souboje, což kvituji. Padlo hodně branek, tak si i divák přišel na své. Měřín byl dnes lepší a vyhrál zaslouženě."



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - J. Kolouch [-] , F. Sysel [-] , J. Zelinka [-] (82. P. Kolouch [-] ) , D. Krčál [-] - P. Jůda [-] (82. M. Jaša [-] ) , B. Horký [-] (46. P. Šalomon [-] ) , V. Crkal [-] , K. Kružík [-] (72. D. Doležal [-] ) - L. Vokurka [-] , J. Krčál [-] (61. V. Beran [-] ) -

FC Velké Meziříčí C
T. Kolouch [-] - L. Smejkal [-] , J. Krejčí [-] , I. Nováček [-] , F. Řepa [-] , T. Kuřátko [-] (58. P. Chalupa [-] ) , E. Smejkal [-] , P. Mezlík [-] , L. Smejkal [-] (74. V. Chalupa [-] ) , L. Chalupa [-] , F. Musil [-] (74. Z. Šlapal [-] )

ŽK: 39. K. Kružík , 55. J. Zelinka - 58. F. Řepa . ČK: 67. F. Řepa .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: remíza

S oběma soupeři už jsme hráli. Větší fotbalová kvalita je na straně Velkého Meziříčí ,ale domácí mají mladé běhavé družstvo a proto to vidím na remízu 3-3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích