0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 10:15

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Sušice si přijela do Tlučné zastřílet, domácí schytali bůra


Branky


15

Otvírák druhé poloviny sezóny zvládli lépe hosté ze Sušice. Ta svého soupeře hlavně v závěru vůbec nešetřila a po výhře 5:0 si odváží zasloužené 3 body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas oko náročného diváka příliš neoslnil. Mírnou územní i střeleckou převahu měli sice hosté, k vážnějšímu ohrožení Kovaříkovy brány ale nedošlo. Jinak se hra spíše přelévala ze strany na stranu a ofenzivních akcí bylo k vidění pomálu.

Skóre se ale nakonec přeci jen měnilo ještě před poločasem. Špatnou rozehrávku se nejprve snažil potrestat Králík. Toho ještě Kovařík vychytal. Odraženého balónu se ujal Kysilka a ten střelou pod gólmanem dal hostům vedení.

 

 

Ve druhém poločase bylo k vidění více vzruchu ve vápnech. O něj se převážně starali hosté, také domácí ale nebyli na hřišti dopočtu.

Mnohé se změnilo druhým gólem Sučice, o který se postaral Králík. Domácí se stále snažili s výsledkem něco udělat, byla na nich ale vidět únava a do volné obrany se řítil útok za útokem sušické ofenzivy. Už Králíkův gól padl do otevřené unavené obrany, další góly byly de facto jako přes kopírák. Na 3:0 zvyšoval Hájek, dvě minuty na to po dalším úniku šikovně přehodil brankáře mladý Kopa.

Za stavu 0:4 mohlo dojít ke korekci skóre. Ztečovaný centr ale skončil pouze na břevně sušické brány.

Poslední slovo měli opět hosté. Míčka poslal míč před prázdnou bránu a Hubáček měl snadnou práci. Sušice se tak naladila do jara vítězně, Tlučná bude mít šanci na reparát příští sobotu ve Vejprnicích proti Žákavě.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Michal Vašák, trenér: Nezačali jsme špatně. I když Sušice jsem měla více ze hry a byla více na balónu, tak si myslím, že první poločas byl minimálně do prvního gólu, který jsme jim sami nabídli, vyrovnaný. Nechci se vymlouvat, nám ale chyběli Jarda Sadílek a Míra Stehlík. Ta zkušenost ve středu zálohy nám opravdu chyběla. Nějaké personální problémy tam tedy byly. Jim také ale asi chyběli nějací hráči. V prvním poločase rozhodla individuální chyba v rozehrávce a následný gól. Tím jsme je posadili na koně. V kabině jsme si řekli, že to otevřeme, dali jsme to na tři útočníky. Bohužel se nám to ale vymstilo v tom, že soupeř má kvalitní brejkové situace, po nichž padaly i další góly. My jsme neměli vepředu takovou kvalitu, abychom dokázali zápas zvrátit. Je to kruté, ale myslím si, že je to zasloužené vítězství Sušice.

TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Po dlouhé zimní pauze jsme se nemohli dočkat mistrovského utkání na které jsme se velmi dobře připravovali. Velmi nás překvapilo velmi kvalitní travnaté hřiště což nás ještě více namotivovalo k dobrému výkonu. Prvních třicet minut to byla z obou stran lehká oťukávaná kdy jsme byli více aktivní ale nedokázali jsme si vytvořit potřebný tlak. Nebezpeční jsme byli převážně ze standardních situací. Přesto jsme se dostali do vedení po individuální akci Jardy Králíka který obešel několik hráčů a jeho zblokovanou střelu dorazil Jirka Kysilka. Do druhé poloviny utkání jsme šli s jasným cílem zatlačit soupeře a přidat další branku což se nám podařilo získali jsme velký tlak kterému soupeř nedokázal čelit a opět udeřil z levé strany Jaromír Králík který po samostatném úniku vystřelil dvoubrankovy náskok. Na tento stav reagoval trenér domácích a vysunul stopera do útoku a stáhl obranu na tři což byla voda na náš mlýn. Tímto tahem jsme si velmi dobře dokázali otvírat obranu a vytěžili jsme maximum z brejkových situací kdy první krásně proměnil Lukáš Hájek a o dvě minuty později velmi mazacky proměnil nájezd benjaminek Vašek Kopa který krásně preloboval brankáře domácích. V závěru už jsme kontrolovali hru kdy skóre utkání uzavřel dorážkou do prázdné branky střídající Patrik Hubáček. Musím zmínit pochválit i našeho velmi mladého brankáře, který poprvé vychytal čisté konto v kategorii dospělých a velmi mu to přejeme. Dále musím pochválit velmi dobrý výkon našeho mužstva a opět vyzdvihuji velmi kvalitně připravené hřiště.



Sestavy


TJ Tlučná
V. Kovařík [-] (79. S. Polák [-] ) - L. Polák [-] (68. M. Krbeček [-] ) , T. Krapf [-] (68. L. Kouřil [-] ) , J. Folk [-] (76. P. Hiťha [-] ) , F. Veselý [-] , S. Škoda [-] , J. Saitz [-] (68. A. Houdek [-] ) , R. Novák [-] , P. Soukup [-] , M. Škoda [-] , O. Šafránek [-]

TJ Sušice
T. Blažek [-] - J. Kysilka [-] (81. P. Hubáček [-] ) , L. Hájek [-] , J. Králík [-] , T. Klíma [-] , V. Kopa [-] (84. P. Kaltenbrunner [-] ) , A. Vystrčil [-] , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-] , O. Míčka [-]

ŽK: 55. J. Folk .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - SMOLA Lukáš, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Michal Vašák
Tip experta: výhra domácích

Nečeká nás nic jednoduchého, ale pokud chceme udržet krok se středem tabulky, musíme zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza