0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2024 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákavě se dohrávka povedla lépe a z Dobřan odjela s třemi body


Branky


18

První jarní kolo měli oba zúčastnění z důvodu špatného dobřanského terénu volno. To si vynahradili tuto středu, kdy Dobřany přivítaly Žákavou. Zápas rozhodl jediný gól, který trefil hostující Kašpar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Začátek zápasu byl vyrovnaný. Míč na kopačkách měli spíše domácí, hosté ale byli více nebezpeční v šestnáctce. Zakončení ale často postrádalo přesnost a když se neuchytil ani pokus dobřanského Brabce, který na konci první pětačtyřicetiminutovky nastřelil břevno Vykoupilovy brány, nemohl se nikdo z přítomných divit, že se oba týmy odebrali do kabin za nerozhodného stavu a na gól se čekalo marně.

 

 

 

Vstup do druhého poločasu zastihl v lepším rozpoložení hosty, kteří svého soupeře přehrávali, přeběhali a ve většině aspektech hry byli lepší. Vyložených šancí ale měli žákavští pomalu a gólový efekt ne a ne přijít. Ten se dostavil až 15 minut před koncem, když se z druhého doteku trefil Ivo Kašpar.

 

Domácí mohli rychle odpovědět. Tadeáše Mertla ale skvělým zákrokem vychytal Vykoupil a když se neujal ani závěrečný tlak Dobřan, odvezli si hosté všechny 3 body.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Josef Kožíšek, trenér: Soupeř byl jednoznačně lepší. My jsme v zápase byli pomalejší, nedůrazní, přehrávali nás po všech stránkách a byl to zápas, ve kterém se nám ne moc dařilo. Z naší strany to nebylo dobře odehrané utkání a soupeř si vítězství zasloužil.

FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Na dnešní zápas jsme jeli s vědomím, že ho potřebujeme zvládnout, abychom zažehnali dvě prohry a naladili se na zápasy s lídry tabulky. Bylo to hned od začátku znát… nevyvarovali jsme se nepřesnostem, ale od začátku na trávníku všichni bojovali a nedali nikomu nic zadarmo. Soupeř byl více na balonu, my si zase vytvořili více šancí, bohužel nám chyběla přesnost ve finální fázi. Na konci poločasu zahrozili domácí, když nastřelili břevno, ale šlo se do kabin za spravedlivého stavu 0:0. Do druhého poločasu se prostřídalo na obou stranách a postupně jsme začali tahat za delší konec provazu. Domácí polevili v běhání a dopustili se také pár nepřesností. Nakonec jsme se zaslouženě dočkali gólu. Posledních 10 minut utkání se domácí vrhli do útoku a zatlačili nás, ale nakonec jsme tlak soupeře ustáli i díky vynikajícímu zákroku našeho golmana, kdy už si většina lidí myslela že střela mířící k tyči skončí za jeho zády. Utkání asi nijak pohledné pro oko diváka, ale pro nás důležité 3 body a předvedený bojovný výkon. Ještě bych dnes vyzdvihl naše mladíky, kdy nám kluci v rozmezí 18-20 let odehráli celý zápas na stoperu a další zařídili vítězný gól. Dobřanům děkuji za slušné utkání a klobouk dolu před jejich krásným areálem.



Sestavy


TJ Dobřany
J. Volák [-] - P. Brabec [-] , D. Mertl [-] (46. J. Rajt [-] ) , T. Mertl [-] , A. Černý [-] , O. Havlíček [-] , M. Hájek [-] (46. M. Fabián [-] ) , L. Radič [-] (84. M. Skřivan [-] ) , M. Hohlberger [-] , M. Smola [-] (46. P. Smetana [-] ) , T. Klír [-] (39. V. Bouček [-] )

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - S. Nekola [-] (69. J. Kosťu [-] ) , P. Malý [-] (46. I. Kašpar [-] ) , V. Mencl [-] , L. Kosnar [-] , L. Drugda [-] , O. Soukup [-] , M. Soukup [-] , T. Froněk [-] , M. Boukal [-] (81. L. Mourek [-] ) , J. Smazal [-]

ŽK: 73. M. Hohlberger - 68. S. Nekola .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Křen Jiří - MOLEK Eduard, ŠILHÁNEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Michal Vašák
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas bude vyrovnaný, ale myslím, že domácí o gól vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích