J. Havlík 30. (vl.)
O. Míčka 90.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice opět s čistým kontem, zápas rozhodl vlastní gól


Branky


30. J. Havlík (vl.) , 90. O. Míčka
21

První jarní kolo Sušice vyloupila Tlučnou, Chlumčany přehrály Bolevec. Bylo tedy jasné, že 100% bodový zisk oba týmy mít do druhém kole nebudou. Nakonec to byla Sušice, kdo zvítězil a slaví další 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nastoupili do zápasu ve velkém tempu, kdy vytvářeli na sušické fotbalisty velký tlak. Z toho ale nedokázala Keramika nic vytěžit, a tak se radovali domácí fotbalisté. Na gól se čekalo půl hodiny. Standardní situaci rozehrál Králík a obránce Chlumčan Havlík si srazil míc do vlastní brány. Závěrečné minuty úvodního dějství už žádný vzruch ani před sušickou, ani před chlumčanskou bránou nenabídl, a tak domácí vedli 1:0.

 

Hosté hrozili hlavně ze standardních situací, kterým se tedy chtěli domácí fotbalisté vyvarovat. Plán byl jasný, Keramika ale i tak měla rohových kopů jak máku a v domácích fotbalistech byla časti velmi malá dušička.

 

Šance na bodový zisk Chlumčan držel brankář Hůla, který vytáhl velkou šanci Králíka. Na jednom inkasovaném gólu ale 30letý brankář stejně nezůstal. Přímý kop z dálky a Ondřej Míčka. Dvě věci, které v Sušici spolu už nějakou dobu fungují. Klasická Míčkova pumelice z dálky tentokrát našla cíl mezi třemi tyčemi, a Sušice si tak v 90. minutě pojistila vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: První jarní domácí zápas byl pro nás velkou výzvou a závazkem k vítězství. I když jsme v předchozím utkání přesvědčivě zvítězili přesto jsme museli udělat dvě zásadní změny v základní sestavě. Na postu stopera naskočil za zraněného Tomáše Marka Petr Pechek a i přes vychytanou nulu dostal přednost na post jedničky Dan Těžký před Tomášem Blažkem. Důvodem byl Tomášův tréninkový výpadek. Utkání začalo ve velkém stylu, fotbalisté hostujícího týmu jsou velmi fyzicky vybaveni, kdy jsme to velmi rychle pociťovali v osobních soubojích jak do předu tak od ofezivních hráčů. Přesto jsme v utkání byli aktivnější v kombinaci a dostávali jsme se do dobrých brankových příležitostí, které se nám však nedařilo zakončit brankou. To se nám povedlo ve 30. minutě kdy přesně kopnutou standardku Jardou Králíkem protečoval hostující hráč do své branky. Zbytek prvního poločasu už se dohrál bez větších šancí. Do druhé poloviny utkání jsme nastoupili s cílem minimalizovat standardní situace ve kterých měl soupeř výškovou převahu a byl v nich velice nebezpečný. To se však stalo opakem a několik rohových kopů nás dostalo pod velký tlak v našem pokutovém území. Možná nás to následně přimělo lépe kombinovat a v ofenzivě jsme měli hodně prostoru a dobré příležitosti k zakončení, kdy po ose Hájek Kysilka Králík vytáhl perfektní zákrok hostující gólman. Na konci utkání jsme měli přímý kop, ke kterému se postavil Oja Míčka a nekompromisní dělovkou z 25 metrů nedal brankáři šanci. Zbytek utkání už jsme kontrolovali držením míče a nepustili jsme soupeře k zakončení. Utkání se nám podařilo zvítězit, hostující tým byl velice silný a fyzicky dobře připravený o to si vítězství velmi vážíme. Klukům musíme poděkovat za bojovný a týmový výkon. V tomto nastavení musíme pokračovat v následujících zápasech kdy nás čekají soupeři z první čtyřky. Děkujeme za podporu našim fanouškům a našim kolegům za servis a přípravu k mistrovskému utkání.

TJ Keramika Chlumčany
Jan Havlík, hráč: Zápas se mi hodnotí těžce, jelikož výkon neodpovídal našemu standardu. Kdybychom v Sušici hráli další dva poločasy, gól bychom tam stejně nedali. Musíme se vrátit k našemu výkonu a pokračovat v tom, co nás vždycky zdobilo.



Sestavy


TJ Sušice
D. Těžký [-] - L. Kodýdek [-] , O. Míčka [-] , J. Kysilka [-] (73. Š. Krůs [-] ) , A. Pivetz [-] , J. Králík [-] (84. H. Vichr [-] ) , T. Klíma [-] (92. P. Hubáček [-] ) , V. Kopa [-] (92. M. Podlipský [-] ) , A. Vystrčil [-] , P. Pechek [-] , L. Hájek [-]

TJ Keramika Chlumčany
M. Hůla [-] - F. Šteffel [-] (77. T. Hrdlička [-] ) , J. Javorský [-] , P. Dostálík [-] , J. Havlíček [-] , A. Beránek [-] , M. Vojáček [-] (65. O. Bobyr [-] ) , M. Němeček [-] , L. Milota [-] , J. Havlík [-] , D. Štolle [-]

ŽK: 75. O. Míčka - 75. J. Havlíček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: TYKAL Martin - STREJCOVÁ Tereza, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Sušici i Chlumčanům se vstup do jara povedl na jedničku. Oba ale proti sobě měli papírově slabší soupeře. Očekávám zápas plný šancí, ze kterého budou odjíždět šťastnější Chlumčany.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza