0:1
(0:1)
13. D. Mertl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 10:15

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná stále čeká na první jarní domácí gól, Dobřanům stačila branka Daniela Mertla


Branky


13. D. Mertl
26

Dobřany nezvládly středeční dohrávku. O to více si chtěly spravit chuť na Tlučné, které se vůbec nedaří. Na jaře nezískala ještě ani bod, což se nezměnilo ani v sobotním zápase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali utkání aktivněji, byli více na míči a odměnou byl vedoucí gól Daniela Mertla, ke kterému se po rohovém kopu v malém vápně odrazil míč a ten jej nadvakrát dorazil do sítě. Domácí se snažili soupeře ohrozil zejména centrovnými míči do vápna, nebo za obranu, ale ty nedělaly dobřanské obraně problémy. Až na jeden rohový kop, na který si nejvýše vyskočil Veselý, ale mířil těsně vedle. A když se na druhé straně z úhlu neprosadil druhý z dvojčat Mertlů, odcházeli s pohledem na skóre spokojenější hosté.

 

 

 

Začátek druhého dějství byl ve znamení gólovek na obou stranách. Srovnat dvakrát mohla Tlučná, ale nejdříve zasáhli obránci a odražený míč si brankář sebral, podruhé už musel být na pozoru Volák, který dostal střelu do protipohybu a zakročil nohou. Na druhé straně se několikrát zaskvěl Kovařík, který svůj mančaft držel do poslední minuty nad vodou. Ale vícekrát neinkasoval i proto, že rychlé akce hosté zakončovali mimo bránu. To už hráli v početní výhodě, když Veselý předtím v jednom se samostatných úniků zastavil Šimona Mertla. Jenže své šance nevyužili jak Mertlové, tak střídající Smola ani Skřivan. Hrálo se tedy do poslední chvíle o body na obou stranách, ale Dobřany si s delším nastavením poradily a těsné vedení pohlídaly.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Vladimír Vašák, trenér: U nás je to pořád stejné. Chtěli jsme hrát odzadu, nechtěli jsme inkasovat, protože teď máme problém střílet góly. Hlavně teda doma, kde jsme hráli už třetí zápas a stále jsme nevstřelil branku. V týdnu pro to děláme všechno, snažíme se trénovat střelbu, mluvíme o tom, ale prostě se nám nedaří. Hráli jsme tak hodně z defenzivy, abychom nedostali gól a snažili jsme se něčím překvapit. První půle defenziva jakžtakž, ofenzíva vůbec nic. Něco jsme si k tomu o půlce řekli, trošku jsme prostřídali a hned ve 20. sekundě druhého poločasu jsme měli velkou šanci, kterou jsme ale neproměnili. Pak jsme měli ještě jednu velkou šanci, taky neproměnili. Zápas byl celkově vyrovnaný, Ale myslím si že začátek druhého poločasu byl jasně pro nás. Bohužel jsme gól nedali. Pak nás zabrzdilo vyloučení, kdy hosté šli do rychlého protiútoku a náš poslední stoper musel faulovat a dostal červenou kartu. Snažili jsme se to pak zjednodušit, kopat to dopředu a něco tam ubojovat. Ještě jsme měli jeden závor, ale pak už spíš dobřanští měli 3, 4 ložené šance na rozhodnutí, tak jsme pořád doufali, že se to štístko nějak překloní, ale už jsme na to neměli sílu a byl to jenom zmar. Situace je teď pro nás těžká, ale určitě to nevzdáme. Teď máme všech pět týmu, které jsou na prvních pěti pozicích za sebou, tak se budeme snažit překvapit.

TJ Dobřany
Josef Kožíšek, trenér: V Tlučné jsme byli od začátku lepší, aktivnější, soupeře jsme zatlačili, do žádné velké šance jsme ho nepouštěli. Naopak my jsme se dostali brzy do vedení. Pak jsme měli další dvě šance, které jsme ale proměnili. Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří měli hned velkou šanci, kterou naštěstí neproměnili. Poté jsme opět přebrali iniciativu my. Soupeř se nás snažil přehrát dlouhými balóny, které jsme ale získávali a do žádných větší šanci ho nepouštěli. Naopak my jsme měli spoustu šancí z brejkových situací, kdy jsme šli asi čtyřikrát nebo pětkrát sami na bránu, gól jsme ale nedali. Tlučné vyloučili v 63. minutě hráče, takže jsme ten zápas mohli rozhodnout daleko dříve, než to hrát na 1:0 až do poslední minuty. Každopádně si myslím, že výhra byla zasloužená, i proto že šancí jsme měli doopravdy spoustu.



Sestavy


TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - F. Veselý [-] , L. Kouřil [-] (46. J. Sadílek [-] ) , S. Škoda [-] , P. Hiťha [-] (46. P. Soukup [-] ) , A. Houdek [-] (55. T. Janoch [-] ) , O. Šafránek [-] , J. Folk [-] , M. Stehlík [-] , L. Polák [-] (57. M. Škoda [-] ) , R. Novák [-]

TJ Dobřany
J. Volák [-] - P. Brabec [-] , J. Roubíček [-] (71. M. Smola [-] ) , Š. Mertl [-] , T. Mertl [-] , A. Černý [-] , O. Havlíček [-] (71. M. Fabián [-] ) , P. Smetana [-] , L. Radič [-] (84. M. Skřivan [-] ) , D. Hloušek [-] (46. V. Bouček [-] ) , D. Mertl [-] (79. J. Rajt [-] )

ŽK: 39. S. Škoda - 43. L. Radič , 93. M. Fabián . ČK: 63. F. Veselý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠILHÁNEK Patrik - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Čejka
Tip experta: výhra hostů

Tlučná se na začátku sezony nenachází v dobrém rozpoložení a na jaře ještě nevyhrála, více věřím hostům a očekávám, že se střelecky probere Ondra Havlíček.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů