3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 14:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov i přes šance v Horšovském Týně padl, “Nesmíme polevit,” říka Korelus


Branky


26

Horšovský Týn nakonec zvládl s Tlumačovem vyhrát. Kdo ví, co by se dělo, kdyby ale hosté proměnili alespoň zlomek jejich šancí. Takhle si tlumačovští odvezli prohru 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre se poprvé měnilo už v 5. minutě, když Tomáš Korelus špatně odhadl dlouhý míč a Havlíček dopravil míč za Pejsarova záda.

 

Domácí se ale trápili v koncovce a další šance končily místo gólu hlavou v dlaních. Prolomit to dokázal až chvíli před poločasem Jevgenij Čižikov, který hlavou prodloužil centr z přímého kopu, a domácí tak šli do kabin s dvoubrankovým náskokem.

 

Do druhého poločasu změnili hosté rozestavení a díky tomu se dostali do několika šancí. Ty ale končily buď zakončením mimo bránu nebo na rukavicích brankáře Bohuslava.

 

Klid přinesl domácím chvíli před uplynutím hodiny hry Marek Falout, který napřáhl kousek za vápnem a Horšovský Týn slavil potřetí. Hosté poté měli dvě tutové šance, ze kterých mohli vykřesat bodovou naději. Tlumačov se ale střelecky trápil, nevstřelil ani jeden “čestný” gól a z Horšovského Týnu si odvezl prohru 0:3.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Věděli jsme, že nás s Tlumačovem čeká těžké utkání, plné tvrdých soubojů a tak to také bylo. Pro oko diváka to nebyl velký zážitek z fotbalu, ale důležité je, že tři body zůstaly doma. Skóre otevřel v 5. minutě Havlíček, který doklepával míč do brány po zákroku hostujícího brankáře. Že by nám ale branka dodala klidu se říct nedá. I když jsme měli brankové příležitosti, využili jsme až tu ve 39. minutě, když Čižikov prodloužil přímý kop hlavou na zadní tyč. Do druhého poločasu Tlumačov změnil rozestavení a to nám dělalo celkem problémy v defenzivě, své šance ale hosté nevyužili i díky našemu kvalitnímu brankáři. Poslední, kdo se v zápase gólově prosadil byl Falout, který se krásně trefil z hranice velkého vápna. Kaňkou na zápase je zranění Havlíčka, ale věříme, že bude brzy fit a pomůže nám v důležitém závěru sezony.

TJ Start Tlumačov
Tomáš Korelus, hrajicí trenér: Zajížděli jsme dnes na půdu Tejna, který má kvalitní tým, bojující o postup do kraje. Počítali jsme s těžkým utkáním, ale i tak jsme chtěli nějakým způsobem uspět. Bohužel hned v 5. minutě jsem špatně odhadl dlouhý nákop a soupeř tvrdě trestal. Poté jsme dostali z přímáku další laciný gól a poločas skončil 2:0 pro domácí. Do druhé půle jsme to trošku změnili a hned během prvních deseti minut jsme mohli srovnat, bohužel jsme nezvládli koncovku a následně soupeř navýšil na 3:0. My jsme pak měli ještě asi 2 tutovky, které jsme spálili a utkání skončilo 3:0. Nutno říci, že Tejno má neskutečný tým a my jsme se jim snažili vyrovnat, což nám nevyšlo, mrzí mě, že jsem týmu nepomohl tak, jak bych měl a nedal jsem alespoň dvě branky, což by utkání mohlo změnit. Každopádně i přes prohru a umístění v tabulce, musím náš tým pochválit, celý zápas makali tak, jak jsem si přál od prvního kola a jsem na ně hrdý. Nesmíme z toho polevit a i přes další dvě utkání, co nás teď čekají, musíme makat, makat, makat a uvidíme, zda něco neurveme. To hlavní přijde až po Křimicích, ale i tak doufám, že do té doby nějaký bod získáme. Na závěr chci poděkovat fanouškům, i přes nepříznivý výkon nás podporovali a přišlo mi, že jsme občas hráli i doma. Snad nám za týden v derby proti Kolovči opět pomůžou a snad urveme nějaký bod poprvé taky doma.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Bohuslav [-] - J. Havlíček [-] (75. V. Khainas [-] ) , M. Dibrivnyi [-] , J. Čižikov [-] , O. Tarasiuk [-] (83. M. Mašek [-] ) , M. Falout [-] , O. Yaroshenko [-] , J. Černík [-] (83. T. Novák [-] ) , I. Tykhnenko [-] , A. Slinkin [-] , Y. Kokhan [-] (65. O. Chrž [-] )

TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - T. Petr [-] , T. Korelus [-] , K. Hamor [-] (88. T. Frček [-] ) , R. Šindelář [-] , V. Jansa [-] , M. Schneider [-] (73. T. Šindelář [-] ) , L. Korelus [-] , . Tran [-] (70. O. Sladký [-] ) , M. Tesař [-] (46. J. Korelus [-] ) , F. Šinál [-]

Počet diváků: 125. Rozhodčí: STREJCOVÁ Tereza - KŘEN Jiří, MOLEK Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Čejka
Tip experta: výhra domácích

Neočekávám žádné velké překvapení a pokud budou domácí v plné sestavě, tak jasně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích