2:1
(0:0)
86. M. Matas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chlumčanech padaly góly až v závěru, radují se domácí


Branky


57. J. Havlíček , 79. J. Javorský (p.) - 86. M. Matas
26

Mnozí možná čekali zápas plný gólů a ofenzivních akcí. Takový předpoklad se ale příliš nenaplnil. Nebo alespoň v prvním poločase. Góly totiž padaly až po změně stran. O gól nakonec vyhrála domácí Keramika.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S balónem hráli spíše domácí. Hosté spíše čekali na chyby a čekali na brejkové situace. Přítomný divák celkově mnoho fotbalové krásy neviděl. Domácí sice hráli, Faltusovu branku ale neohrozili natolik, aby musel 28letý gólman vytasit složitý důležitý zákrok.

 

Nebylo tak překvapením, když se oba týmy odebraly do kabin za stavu 0:0.

 

Do druhé půle vstoupili lépe hosté z Malesic. Ti se mohli dostat po povedené střele Patrika Šmídla do vedení, bohužel pro Malesice ale tento pokus gólem neskončil. Gól však padl na druhém pólu hřiště. Chybu v rozehrávce gólově potrestal Jan Havlíček.

 

Nepovedený úsek Malesic pak vyvrcholil pokutovým kopem, jehož exekuce se ujal Jakub Javorský a Chlumčany deset minut před koncem vedly o dva góly.

 

Hosté ještě vykřesali naději gólem Martina Matase. Na víc už se ale v závěru hosté nezmohli, a tak z Chlumčan odjíždí bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Po celý zápas jsme měli více ze hry, měli jsme míč častěji na kopačkách, ale nebezpeční jsme ani zdaleka nebyli… Delší dobu se nic zajímavého neurodilo, a tak byl poločas nerozhodný - bez branek. V druhém poločase se nám podařilo vstřelit 2 branky, když jedna z toho byla z pokutového kopu. Soupeř se taky ozval ke konci utkání, když vstřelil snižující branku ze standardky. Jsme rádi za 3 body, a už se těšíme na derby v Dobřanech.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: V prvním poločase jsme zodpovědně bránili a trpělivě čekali na chyby soupeře. Logicky se ani na jedné straně žádné velké příležitosti nevytvářely a do šaten se šlo za stavu 0:0. Do druhé půle jsme vstoupili s aktivnějším pojetím hry a po pěkné střele Patrika Šmídla mohli jít i do vedení, ale gól padl po chybě v naší rozehrávce na druhé straně. Z naší strany pak následovala špatná pasáž, která vyvrcholila gólem na 2:0 z penalty. Poté se nám povedlo snížit na 2:1, ale na víc už to bohužel dneska nebylo.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
M. Hůla [-] - M. Havel [-] (64. J. Potočník [-] ) , J. Javorský [-] , P. Dostálík [-] (76. M. Vojáček [-] ) , L. Tomášek ml. [-] (46. P. Šimána [-] ) , A. Beránek [-] , J. Havlíček [-] (81. F. Šteffel [-] ) , M. Němeček [-] , L. Milota [-] , J. Havlík [-] , D. Štolle [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Matas [-] , J. Svoboda [-] , D. Pašek [-] , D. Pešek [-] (71. M. Maur [-] ) , P. Šmídl [-] , T. Gita [-] (83. O. Žitek [-] ) , M. Legát [-] , J. Havelka [-] , M. Potoček [-] , K. Schleis [-]

ŽK: 38. J. Havlík , 70. P. Dostálík - 79. D. Faltus , 84. T. Gita .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KAISER Daniel - PRESSL Václav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Čejka
Tip experta: výhra domácích

Čekám vyrovnaný průběh, kde rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza