0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Malesic a Horšovského Týnu rozhodl gól ze začátku zápasu


Branky


21

Malesice teď čeká trojboj se špičkou soutěže. Tuto cestu začaly domácím zápasem s Dynamem Horšovský Týn. Malesice rychle prohrávaly a jelikož měli blíže spíše hosté k navýšení náskoku, než domácí ke srovnání skóre, odvezli si hosté všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Malesicích se potkaly dva velmi fotbalové týmy. Hosté vysoko napadali a dobře bránili. To samozřejmě malesickým ofenzivním hráčům příliš nevonělo, a tak se k Bohuslavově bráně moc nedostávali.

Naopak hosté se brzy radovali z gólu. Propadlý rohový kop proměnil na zadní tyči v gól Ihor Tykhnenko.

Více na kopačkách měli hosté, ani domácí ale v zápase nehráli druhé housle. Nic to však nemění na faktu, že poločas skončil 0:1.

 

Po celý zápas držel bodové naděje domácích dobře chytající Faltus. Ani jeho zákroky ale nenakoply jeho ofenzivní spoluhráče k výraznějšímu ohrožení hostující brány. To se nezměnilo ani po faulu a následné druhé žluté pro Ondřeje Chrže. Horšovský Týn i tak po většinu poločasu určoval tempo hry. To však neplatilo posledních deset minut, ve kterých uzamkli svého soupeře na své polovině. Bránu brankáře Bohuslava ale neohrozili, a tak zápas skončil 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Očekávali jsme fyzicky náročný fotbal a to se potvrdilo. V prvním poločase se hrál za mě dobrý fotbal a byli jsme hostům více než vyrovnaným soupeřem, přestože jsme poměrně brzo inkasovali z rohového kopu. Nástup do druhého poločasu měl Horšák lepší a získával převahu, nám se naopak přestávala dařit kombinace a rychle docházely síly. Obraz utkání příliš nezměnilo ani vyloučení hostujícího hráče za velmi ostrý zákrok. V závěru jsme si jakýsi tlak vytvořili, ale k výraznému ohrožení branky hostů to bohužel nevedlo a tak jsme přidali další jarní prohru o gól. Za převedený výkon se ale určitě nemusíme stydět a máme na co navazovat v dalších těžkých zápasech, které máme před sebou.

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Věděli jsme, že nás čeká dobře technicky vybavený tým a že to v Malesicích nebude jednoduché. Do utkání jsme vstoupili dobře, vysoko jsme napadli soupeře a to mu dělalo problémy, eliminovali jsme jejich krajní hráče i střed pole a vzadu hráli dobře organizovaně. Jediný gól zápasu jsme vstřelili po rohovém kopu v 10. minutě, když na zadní tyči doklepával do brány Tykhnenko. Řekl bych, že celý zápas jsme měli územní převahu a drželi míč více na kopačkách. Možnosti ke skórování jsme během zápasu ještě měli, ale buď nám nesedla koncovka a nebo šance vychytal dobře chytající brankář domácích. I po mém vyloučení asi půl hodiny před koncem zápasu jsme hráli pořád stejně a i když nás soupeř posledních deset minut zápasu zatlačil na naši polovinu, nenechali jsme ho vytvotřit si gólovou příležitost a vzadu udrželi nulu. Tým bych chtěl pochválit za to, že i v deseti lidech předvedli kvalitní výkon. Nás čeká těžký anglický týden, takže se musíme dobře připravit.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Matas [-] , J. Svoboda [-] , P. Šmídl [-] , D. Pešek [-] , T. Gita [-] , D. Krinke [-] (77. M. Eret [-] ) , J. Havelka [-] , M. Legát [-] , M. Potoček [-] , K. Schleis [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Bohuslav [-] - V. Khainas [-] , M. Dibrivnyi [-] , J. Čižikov [-] , O. Tarasiuk [-] , M. Falout [-] , O. Yaroshenko [-] (73. T. Novák [-] ) , O. Chrž [-] , I. Tykhnenko [-] , A. Slinkin [-] , Y. Kokhan [-] (90. . Radošický [-] )

ŽK: 31. T. Gita , 62. J. Svoboda - 16. O. Chrž , 65. Y. Kokhan . ČK: 62. O. Chrž .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - KAISER Daniel, MUKNŠNÁBL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jan Havlík
Tip experta: remíza

Tohle bude kvalitní zápas na obě strany. Body se spravedlivě rozdělí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů