0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přes 100 kilometrů do Sušice, zisk tří bodů a přes 100 kilometrů nazpět. I takto by se dala shrnout kralovická neděle


Branky


21

Sušice sice minulý týden získala cenný bod z Křimic. Každý zápas ale začíná 0:0 a když na Šumavu přijedou odhodlané Kralovice, nejsou vám týden staré události nic platné. Hosté hráli co potřebovali, plnili taktické pokyny, vstřelili tři góly a vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralovice přijely do Sušice hlavně poctivě bránit, což se po celý první poločas dařilo. Hosté si často pomáhali jednoduchými odkopy a jeden z nich byl dokonce na začátku první gólové akce. Jakub Kulhánek si jeden takový míč šikovně zpracoval, přeloboval brankáře a Kralovice v 10. minutě vedly.

Při srážce si, bohužel, přivodil zranění hlavy gólman Těžký a mezi tři tyče tak po čtvrt hodině hry zamířil František Míček.

Ani to ale nebyl impuls pro zlepšení výkonů domácích borců. Naopak na konci poločasu bylo pro Sušici ještě hůře. Kralovice nevypustily dohrání standardní situace a Růžek v posledních vteřinách první půle překonal Míčka, čímž ukončil první poločas.

 

Do druhého poločasu vylezla ze šatny úplně jiná Sušice. Vše co chybělo už na hřišti bylo, jen kontaktní gól stále nepřicházel. Kralovická obrana fungovala skvěle a snaha Sušice byla marná.

Jakékoliv spekulace pak patnáct minut před koncem utnul David Běláč, který přidal na hostující kopačky klid. S tím i dohráli poslední minuty a ze Šumavy si hosté odvezli 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Patrik Hubáček, hráč: V neděli k nám do Sušice dorazily Kralovice, které se staly po několika společných letech v soutěži tradičním, ale i neoblíbeným soupeřem. Však v posledních dvou domácích zápasech jsme s tím soupeřem prohráli 0:3. Tyto a ostatní okolnosti nás motivovali k tomu, abychom zápas zvládli za tři body. Bohužel jsme si vybrali včera v první půli špatný den a nenavázali na zápas v Křimicích. Naše hra proti dobře zformovanému soupeři postrádala pohyb, přesnější kombinaci, ale za mě i větší míru odvahy a drzosti na útočné polovině, kde jsme byli málo nápadití. Soupeř naopak spoléhal na to, že zápas dobře odbrání. Primární cíl se mu dařilo plnit a navíc tvrdě trestal. Při jednom z odkopů se míč dostal za naši obranu. Útočník hostů využil své rychlosti a vybíhajícího Dana přehodil. Navíc si Dan při srážce s útočníkem přivodil zranění hlavy a tak šel do branky Franta Míček. Ani inkasovaná branka nás neprobrala, a tak jsme pokračovali ve špatném výkonu. Ještě hůř bylo ke konci poločasu, když se hosté prosadili z dobře dohrané standardní situace. Do druhé půlky jsme vstoupili aktivně. Zlepšilo se všechno - pohyb, rychlost kombinace, odvaha a začali přicházet šance, ale ani jedna neskončila v brance. Hosté i nadále pokračovali ve svém jednoduchém stylu hry a vše bylo dokonáno 10 minut do konce zápasu, kdy znovu po odkopu utekl po pravé straně záložník Kralovic a potrestal nás po třetí. Výsledek je takový jaký je, ale my nesmíme koukat na zem. Je třeba zvednout hlavy a ve Staňkově zvítězit. Myslím si, že v tomhle zápase nám chyběla hlavně myšlenka v závěrečné třetině hřiště a myslím si, že jsme to mohli vzít kolikrát víc na sebe. Jak říkáme: nevadí, zapomeneme na to a jedeme dál. Samozřejmě děkujeme všem fanouškům, že přišli a podpořili nás. Věříme, že jim uděláme radost a příští týden dovezem ze Staňkova 3 body.

TJ Sokol Kralovice
Lukáš Sládek, hráč: Dnes to bude stručné, na našem celodenním zájezdu do Sušice jsme utrpěli první výhru. Klukům ze Sušice přeju, ať se jim daří. My jedeme dál.



Sestavy


TJ Sušice
D. Těžký [-] (14. F. Míček [-] ) - P. Pechek [-] , O. Míčka [-] , H. Vichr [-] (59. J. Kysilka [-] ) , A. Pivetz [-] (67. M. Podlipský [-] ) , T. Klíma [-] , L. Kodýdek [-] , L. Hájek [-] , A. Vystrčil [-] (67. P. Hubáček [-] ) , T. Marek [-] (59. Š. Krůs [-] ) , J. Králík [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Pánek [-] , L. Sládek [-] , J. Kulhánek [-] , M. Kůsa [-] , O. Berbr [-] , M. Kulhánek [-] (46. D. Běláč [-] ) , O. Růžek [-] , T. Kříž [-] , J. Vlk [-] (12. J. Koča [-] ) , J. Lavička [-]

ŽK: 49. L. Hájek , 80. P. Pechek - 35. T. Kříž , 57. J. Koča , 82. M. Kůsa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kraus Jan - SMOLA Lukáš, ŠAŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jan Havlík
Tip experta: výhra domácích

Sušice už hodněkrát dokázala viz minulé kolo, že obrat o body umí i nejlepší celky. Kralovice se zatím v jarní části hledají. Domácí si výhru v klidu pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích