1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 15:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč nadělila Tlumačovu bůra a odvezla si všechny body


Branky


71. . Tran - 19. D. Tumpach , 24. J. Malý , 29. D. Tumpach , 52. M. Lucák , 66. M. Lucák
21

Na sobotní divoké výsledky v podobné podobě navázali i aktéři zápasu Tlumačov - Koloveč. Podzimní výsledek 7:0 tomu také nasvědčoval. Nakonec hosté z Kolovče vyhráli výsledkem 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlumačov se svého soupeře určitě nezalekl, po půl hodině ale prohrával po třech standardních situacích 0:3 a prakticky bylo rozhodnto. Všechny góly padly během deseti minut. Gólový účet zápasu začal psát David Tumpach a to v 19. minutě. Chvíli po něm připsal další branku Jaroslav Malý, třetí gól pak ve 29. minutě přidal opět David Tumpach. Poločas skončil výsledkem 0:3.

 

 

 

Hosté byli výborně připraveni na útočné standardky Tlumačova, který tak přiliš brankáře Knopfa nezaměstnával. Naopak na druhé straně hřiště hosté s dalším gólem přiliš neotáleli. Už v sedmé minutě druhého dějství se mezi střelce zapsal Milan Lucák, který se následně v 66. minutě stal druhým dvougólovým střelcem zápasu a hosté vedli o pět gólů. Alespoň čestný úspěch hostů zapsal v 71. minutě Quang Huy Tran a zápas tak skončil 1:5 z pohledu domácího Tlumačova.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Tomáš Korelus, hrajicí trenér: Dnes nás čekala Koloveč, lídr 1.A a věděli jsme, že šance na body je opravdu minimální. I tak jsme chtěli taktiku přizpůsobit soupeři a udělat vše, abychom získali alespoň bod. Bohužel úvod utkání z naší strany byl tragický, soupeř chtěl vyhrát a díky tomu nás potrestal ze tří standardek a asi ve 20. minutě vedl 3:0. Řekněme, že to utkání rozhodlo a i když jsem si myslel, že s tím dokážeme něco udělat, soupeř ve druhé půli přidal dvě branky a zcela zaslouženě vyhrál. Utkání bylo v hodně momentech zbytečně vyhrocené z obou stran, což bohužel hlavní rozhodčí nezvládla uhlídat. Mrzí mě, že druhý i třetí gól jde za rozhodčí, ale na výsledku to nic nemění, soupeř by vyhrál i tak. Směrem k nám je to pro mě velká facka, týden na něčem pracujeme, chceme se nějak připravit, ale individuální výkony a přístup nás během prvních 20 minut stojí celý zápas, opět. Jestli chceme alespoň hypoteticky zabojovat o udržení v 1.A, nesmíme se prezentovat tak, jak dnes prvních 30 minut, jinak to můžeme rovnou zabalit a počítat se spadnutím. Snad za týden předvedeme úplně jiný výkon a Křimice, které jsou letos neskutečně nabité z ČFL, nějakým způsobem zaskočíme.

TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér: Do zápasu jsme šli s velkou pokorou, protože se nám zranili důležití hráči jako je Graiciar a Karel Královec, Jarda Malý šel do zápasu s práškami na bolest. Bylo to také specifické v tom, že se navzájem hodně dobře známe. Já jsem trénoval možná 9, 10 kluků, co teď hrají za Tlumačov. A samozřejmě se znají kluci i navzájem, protože většina prošla v dorostu Jiskrou. Měli jsem obavy z útočných standardek Tlumačova, protože tam na ně mají typologicky dobré hráče. Možná nám pomohlo, že nehráli Kolja Hamor a Michal Tesař, kteří jsou v tomto důležití. My jsme to ale zvládli a nakonec jsme paradoxně dali ze standardek první dva góly my. To nám hrozně pomohlo, v poločase jsme vedli 3:0, uklidnili jsme se, nabádali jsme kluky, aby zápas dohráli a aby nic nepodcenili. Poté, co jsme dali ve druhé půli ještě dva góly, tak Tlumačov už pak hrál ten svůj styl: Míče nahoru, jednoduché nákopy, nahoře souboje. Čekali na standardky, před kterými jsem kluky varoval a kluci to vzali suprově, taktické pokyny splnili a nakonec jsme to zvládli docela přesvědčivě.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - T. Šindelář [-] (63. J. Korelus [-] ) , O. Sladký [-] , T. Petr [-] , T. Korelus [-] , R. Šindelář [-] , V. Jansa [-] , M. Schneider [-] , L. Korelus [-] (80. T. Frček [-] ) , . Tran [-] (86. O. Pomothy [-] ) , F. Šinál [-]

TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - D. Tumpach [-] (83. V. Šteffl [-] ) , J. Lucák [-] (39. A. Kamír [-] ) , J. Malý [-] (68. P. Vachtl [-] ) , D. Soupír [-] , M. Soupír [-] , M. Lucák [-] , L. Tumpach [-] , P. Kadlec [-] , F. Šlajs [-] , M. Barborka [-]

ŽK: 23. T. Korelus , 39. R. Šindelář , 56. T. Petr - 39. F. Šlajs , 60. M. Lucák .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Šálková Helena - BOGDAN Gabriel, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jan Havlík
Tip experta: remíza

Na hřišti v Tlumačově to má každý těžký a věřím že potrápí i favorita zápasu a oberou ho o body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů