J. Černý 12. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Smíchovu nepříliš dobrý výkon nakonec ke třem bodům stačil


Branky


12. J. Černý (p.)
21

Favorita tohoto utkání bychom hledali spíše na straně domácích. Výsledek ale ani zdaleka takto přesvědčivý není. Hosté hráli až do posledních minut o body, na které ale nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlučná chtěla na Smíchově hlavně dobře bránit a čekat na chyby a následné kontry. 

Bohužel, do plánů hostujícího mančaftu hodila vidle penalta z 12. minuty, kterou bezpečně proměnil Jakub Černý.

Obraz hry se ani po úvodní brance příliš nezměnil – domácí stále drželi míč a hosté bránili a čekali na chyby.

Tlučná si za první poločas dokázala vytvořit jednu vážnější situaci, která ale gólem neskončila. Dobře fungující obrana hostů zapříčinila to, že ani Smíchov neměl kdoví kolik šancí, a tak není překvapením že první poločas skončil 1:0.

 

Jestli chtěla Tlučná pomýšlet na body, musela hru otevřít a síly vrhnout do ofenzivy. Mnohdy to znamená, že se v takové obraně začnou objevovat mezery, kterých druhý tým využívá. Mezery se objevovaly, domácí fotbalisté ale tyto šance využít nedokázali. hosté měli stejně jako v prvním poločase jednu vážnější příležitost, kterou ale zakončili pouze do gólmana. Zápas byl sice otevřený až do konce, až na přímou červenou pro hostujícího Nováka se ale nic dalšího nestalo, a tak zápas skončil 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Herně opět nepříliš přesvědčivé utkání, ale ve výsledku jsme měli poměrně velké šance, které se nám pouze nepodařilo proměnit. Tlučnou jsme naopak za celé utkání téměř k ničemu nepustili a tak zůstávají 3 body na Smíchově.

TJ Tlučná
Vladimír Vašák, trenér: Zase jsme nedali gól. Smíchov má samozřejmě silný mančaft, snažili jsme se tedy dobře bránit, což se nám dařilo. Bohužel už ve 12. minutě jsme udělali hloupou penaltu, ze které jsme inkasovali. My jsme měli v první půli jednu šanci, jinak byli na balónu spíše domácí. My ale dobře bránili, takže domácí toho také neměli příliš. Takhle to bylo vlastně po celý zápas. Pak už jsme to otevřeli, hráli jsme do plných a byl to boj. Domácí se dostávali do šancí, které jsme ale dokázali vyřešit. Naopak my měli šanci jednu, bohužel jsme trefili zase gólmana. Nedali jsme gól, takže jsme zase 1:0 prohráli… Škoda. Musím říct, že to byl ale zlepšený výkon. Do defenzivy výborný, kluci makali, bohužel nám to tam teď nepadá. Snad se to zase zlepší.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - D. Reindl [-] (76. J. Šneberger [-] ) , J. Marek [-] , P. Karlíček [-] (63. J. Gruncl [-] ) , A. Zikmund [-] , M. Fujan [-] (46. J. Krčál [-] ) , D. Bešta [-] , J. Přibáň [-] , P. Konopík [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - S. Škoda [-] (78. L. Polák [-] ) , P. Hiťha [-] (74. J. Saitz [-] ) , P. Soukup [-] , O. Šafránek [-] , J. Folk [-] (84. M. Kouřil [-] ) , M. Stehlík [-] (84. L. Kouřil [-] ) , J. Sadílek [-] , F. Veselý [-] , R. Novák [-] , M. Škoda [-]

ŽK: 83. M. Škoda . ČK: 91. R. Novák .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - PAUR Roman, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jan Havlík
Tip experta: výhra domácích

Pro Smíchov ideální soupeř, Tlučná je aktuálně bez formy a Smíchov si na domácím hřišti spraví chuť ho hořké porážce v Lubech.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích