Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 12:30

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovanu se vůbec nepovedl závěr zápasu a potřetí v sezóně schytal na domácí půdě pořádný debakl


21

Průběh zápasu hodně připomínal nedávný domácí zápas Slovanu s Kolovčí. Poločas byl tehdy rovněž 0:1, konečný výsledek však byl v obou zápasech pro domácí hrozivý. Slovanu se proti Lubům nepovedla hlavně poslední desetiminutovka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byli lepší hosté z Lub, kteří využili povedeného celotýmového presinku, ze kterého těžil Vojtěch Petrželka. Ten poslal hosty do rychlého vedení.

První polovina poločasu pak patřila hostům, kteří hráli lépe a domácí fotbalisty do vážnějších situací nepouštěli.

Posledních 25 minut první půle pak ale hosté vypli a byli rádi, že se šlo do kabin za stavu 0:1 z pohledu Slovanu.

 

Do druhé půle ale nastoupili hosté podobně jako do té první. Druhý gól sice nepřidali tak rychle, nezůstalo ale pouze u jednoho. Po dvou slepených gólech Matějky vedly Luby v 64. minutě už 3:0.

Tento výsledek platil i na začátku posledních deseti minut. Na konci zápasu však vypadal úplně jinak. V rozmezí osmi minut se trefil njeprve Václav Řeřicha, po něm dvakrát Petrželka, který završil hattrick a gólovou tečku za zápasem udělal střídající Holub. Luby tak nakonec odjely se sedmigólovou výhrou a v tabulce jsou stále šesté.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, už v 5. minutě otevřel po dobrém napadání celého týmu Vojta Petrželka. Do 20. minuty jsme soupeře přehrávali a pouštěli jej pouze do nakopávaných balónů, potom ale přišlo 25 minut chaosu a špatné hry z naší strany, proto poločas skončil pouze 0:1. Do druhé poloviny jsme vstoupili s odhodláním přidat branky a přesně to odstartoval v 62. minutě Jirka Matějka, který se trefil i o dvě minuty později a my tak v 64. minutě vedli 0:3 a měli zápas ve svých rukou. V poslední desetiminutovce jsme dokázali vstřelit čtyři branky, jednu po hezkém centru ze strany obstaral Vašek Řeřicha, konkrétně v 80. minutě, o dvě minuty později přidal Vojta Petrželka svůj druhý gól a v 85. zkompletoval hattrick, v 88. minutě sladkou tečku za povedeným zápasem udělal střídající Radek Holub a zvýšil tak na 0:7. Celkově jsme kromě dvacetiminutové pasáže v první půlce byli lepším týmem a zaslouženě jsme odvezli 3 body do Lub.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Nosek [-] , Š. Jančík [-] , M. Pernt [-] (70. P. Nožička [-] ) , J. Čarda [-] , M. Cigler [-] , J. Reischig [-] (46. P. Fiala [-] ) , D. Daniel [-] , P. Matula [-] , A. Žák [-] , L. Král [-] (70. O. Žák [-] )

TJ Start Luby
D. Šít [-] - V. Řeřicha [-] (80. M. Červený [-] ) , K. Křížek [-] (70. Š. Tomaka [-] ) , H. Pikhart [-] , V. Petrželka [-] , M. Pivoňka [-] (70. D. Beránek [-] ) , T. Partyngl [-] , D. Vozka [-] (75. R. Holub [-] ) , L. Marek [-] , A. Panuš [-] (75. A. Čížek [-] ) , J. Matějka [-]

ŽK: 26. J. Nosek , 38. J. Čarda , 44. L. Král - 21. V. Petrželka .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Ruda Daniel - ŠILHÁNEK Patrik, KRÁL Andrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jan Havlík
Tip experta: výhra hostů

Slovan potřebuje každý bod na cestě za záchranou, tady si ale myslím, že žádný neurve.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza