1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 10:15

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Na to by v televizi nikdo nekoukal," řekl po deštivém remízovém zápase kapitán Kralovic Sládek


Branky


21

Podzimní zápas těchto dvou soupeřů skončil výsledkem 3:6 z pohledu tehdy domácí Žákavy. Takováto divočina se nyní v Kralovicích spíše nečekala, čemuž dali fotbalisté obou týmů za pravdu. Kralovice i Žákava vstřelily po jednom gólu, což znamená, že oba odešly ze zápasu s jedním bodem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe do utkání vstoupili hosté z Žákavy, kteří si během úvodních minut vypracovali dvě vážnější příležitosti, které ale gólem neskončily.

Úvod zápasu sice patřil hostům, ale jako první se radovali domácí. Odraženého míče po rohovém kopu se chopil Martin Pánek, který na bránu vyslal nebezpečnou střelu, která i kvůli tomu, že jí gólman Vykoupil viděl na poslední chvíli, skončila až v síti.

Co se týče gólů, to bylo první a poslední, co se v úvodní pětačtyřicetuminutovce stalo, a tak oba týmy vážily dlouhou cestu do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

 

 

Úvod druhého poločasu patřil, stejně jako u toho prvního, hostům. Ti do druhé půle prostřídali, což napomohlo k tomu, že se v 10. minutě druhého poločasu dočkali vyrovnání. Martin Soukup našel perfektní kolmicí Matěje Boukala, který překonal domácího gólmana.

Po gólu na 1:1 už to byl vyrovnaný zápas, u kterého by se hodilo zmínit otřepané klišé “každý chvilku tahal pilku”, kdy hosté měli několik slibných standardek, naproti tomu domácí hrozili z brejkových situací. Žádná z těchto šancí ale gólem neskončila, a tak zápas výsledkem 1:1 také skončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Lukáš Sládek, hráč: Za velice nevlídného počasí jsme spolu s Žákavou vstoupili na hrací plochu. Pohled to musel být naprosto krásný, spíše připomínající “Miss mokré tričko”. Akorát místo modelek dvě bandy fotbalistů…na to by v televizi nikdo nekoukal. (směje se) Teď k zápasu…začátek vyšel lépe Žákavě, během prvních deseti minut si kluci z Žákavy vypracovali dvě slušné šance a naštěstí se neradovali. Pro nás to byla taková lehká facka. Postupem času jsme se dostali více do tempa, zabrali, začali vyhrávat osobní souboje, což vyústilo v gól Martina Pánka na 1:0. Po zbytek 1. poločasu to byla vyrovnaná partie bez branek. Do druhého poločasu Žákava přidala na otáčkách, vycházeli jim kombinace a po jedné povedené vyrovnali. Musím podotknout, že to byla “milimetrová” příhra. Zbytek zápasu byl opět vyrovnaný. Gól smrděl ve vzduchu, ale skóre už se neměnilo. Z mého pohledu spravedlivá remíza. Klukům z Žákavy přeju hodně štěstí do dalších zápasů. A my jedeme dál.

FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Není to tak dlouho, co jsme se s Kralovicemi prali o horní patra tabulky, ale je vidět, že oba týmy teď provázejí zranění a i určitá postupná obměna kádru. Nicméně si myslím, že zápas byl stejný jako vždy i přesto, že se momentálně nacházíme na jiném tabulkovém umístění. Jak tipoval kapitán domácích…hrálo se bojovně, obětavě, ale bez ostrých a zákeřných faulů a zápas skončil spravedlivou remízou. První poločas byl vyrovnaný, domácí hrozili hlavně ze standartek, my se snažili hrát po lajnách. Největší rozdíl byl v tom, že domácí stříleli…když se našla příležitost, tak pálili na branku a z jedné takové příležitosti skórovali. My se snažili furt brankové příležitosti vylepšovat a nic z toho nebylo. Také jsme za to o poločase dostali oprávněný kartáč a bylo nám zdůrazněno, že nejsme žádná Barcelona a na mokrém terénu to musíme zkoušet ze všech pozic. Proslov zabral a do druhého poločasu jsme vstoupili lépe, byli jsme více na míči a hrálo se většinou na soupeřově polovině. Zahrávali jsme i hodně rohů, ale veškeré naše akce končili na obětavě hrajících hráčích domácích. Kralovice zahrozili víceméně 2x, ale zato nebezpečněji, opět na nic nekoukali a šli přímočaře na bránu. Takže jak už jsem psal, za nás spravedlivá remíza. Jinak soupeři přeji mnoho posbíraných bodů, ať mají brzy klid na kopačkách, ale samozřejmě ocením, když to nebudou přehánět a zůstanou v tabulce pod námi. S takovýmto soupeřem se budeme rádi potkávat i nadále.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - T. Kříž [-] , P. Gažák [-] , D. Běláč [-] , M. Pánek [-] , J. Lavička [-] , M. Kůsa [-] , O. Berbr [-] , M. Kulhánek [-] (63. M. Řenč [-] ) , O. Růžek [-] (90. J. Koča [-] ) , L. Sládek [-]

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - V. Mencl [-] , I. Kašpar [-] (46. P. Malý [-] ) , T. Nekola [-] , L. Drugda [-] , O. Soukup [-] , M. Soukup [-] , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] (46. J. Smazal [-] ) , L. Kosnar [-] , L. Mourek [-]

ŽK: 37. L. Sládek - 44. L. Drugda , 69. J. Smazal , 69. P. Malý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - ŠLAUF Jiří, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Sládek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám hodně náročný a bojovný zápas. Žákava je kvalitní tým, se spoustou šikovných hráčů. Zápasy s Žákavou jsou vždy napínavé až do konce a mě osobně hodně baví, i proto věřím, že doma zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích