3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 15:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany opět bez vstřeleného gólu, padly v Horšovském Týně


Branky


24. M. Falout , 45. T. Novák , 58. T. Novák
21

Dobřany chtěly odčinit nepovedený výkon z derby proti Chlumčanům, které nezvládly výsledkem 0:5. Nečekal je ale snadný soupeř. Horšovský Týn svého soupeře nakonec udolal, když Dobřany opět nevstřelily branku a domácí hned tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal na obě strany zajímavě a dalo by se říci, že úvod zápasu vyšel lépe hostům. Jenže ti se ve svých akcích nedostali do čisté gólovky. A to ani když Hohlberger napřáhl po odraženém centru z voleje zpoza vápna, aby tečovaná střela padla kousek od tyče. A když nebylo trestáno na jedné straně, potrestali domácí svého soupeře ze své první velké příležitosti. Šimon Mertl možná zbytečně dojel těsně před šestnáctkou svého soupeře a sudí nařídil volný přímý kop. K němu se postavil domácí kapitán Falout a precizním obstřelem zdi poslal míč do šibenice.

 

Hosty to nezlomilo, i přesto že domácí více ožili, jejich střely končily v prostředku brány, nebo mířily přes ochrannou síť za bránou. Ve 40. minutě se pak Dobřany dožadovaly penaltového kopu, když nachytaly nepřesnou rozehrávku obránců, poté si Roubíček pokryl zády k vybíhajícímu brankáři míč, který současně se strčením rukama do zad od brankáře přihrával pod sebe Šimonu Mertlovi, ale ani ten, ani nikdo jiný pak padající těla neprostřelil. Situaci odnesl pouze žlutou kartou hostující kapitán za své výroky. Rozhození hosté si pak v závěru poločasu nepohlídali dobře centrujícího Chrže, na jehož centr nedosáhl Dibrivnyi, ale za celou obranou nabíhající Novák hlavičkou o tyč brankáře překonal. Ani tato situace nenechala hosty chladnými, když reklamovali podle jejich názoru několikametrový ofsajd.

 

 

 

Po výměně stran se hra přelévala z jedné strany na druhou, nicméně větší šance si stále vytvářeli domácí, které dlouho pokrývala obrana s gólmanem. Dobřany se těžko dostávaly do zakončení a když už se vystřelilo, brankáře to nijak nevystrašilo. Mohly jít ale do početní výhody. Chržův nešetrný zákrok na Šimona Mertla mohl skončit i červenou kartou, když domácí obránce byl v souboji o míč druhý a přistál šlapákem na soupeřově holeni. Situace ale skončila u žluté karty. Po jednom z rohových kopů Horšovského Týnu se po několika odrazech dostal míč k Hohlbergerovi, který zpětnou nahrávkou chtěl pomoci v rozehrávce, ale špatně se podíval a Novák se najednou objevil téměř sám před brankářem. Místo střely volil nahrávku Čižikovi, který dvakrát pohořel na brankové čáře zasahujícím Hájkovi, aby po druhém odrazu vyzval opět Nováka a ten dílo dokonal.

 

Tříbrankové vedení mohlo domácím stačit, ale do svého soka i tak chtěli ještě více kout. Jenže kromě chvilkového výpadku nepřesnosti v hostující obraně si další šance domácí nevytvořili. Na druhé straně se v poslední minutě mohla pískat další penalta, a to na aktivního Šimona Mertla, ale i tentokrát zůstala píšťalka němá. Zápas tak skončil vítězstvím 3:0 domácího týmu.

 



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Dobřany jsou dobře fyzicky vybavené mužstvo, o tom už jsme se přesvědčili na podzim, takže jsme věděli co nás čeká. My jsme se nějak nemohli dostat do tempa a toho Dobřany prvních dvacet minut využily. Soupeř se dostal do nebezpečného zakončení, ale podržel nás jistý brankář Bohuslav. Z mdlého výkonu nás probudil až gól Falouta z přímého kopu. Branka nás nakopla k lepšímu výkonu, ale i přesto nám byly Dobřany vyrovnaným soupeřem. Těsně před poločasem se trefil ještě Novák, který po centru z levé strany dotlačil míč do brány. Novák se trefil ještě jednou v 58. minutě a to už nás uklidnilo ještě o něco více a vedení jsme si pohlídali. Nějakou branku jsme ještě mohli přidat, ale buď jsme trefili brankovou konstrukci a nebo jsme selhali v zakončení.

TJ Dobřany
Martin Hohlberger, hráč: Do Horšovského Týna jsme jeli s tím, že chceme odčinit výkon z předchozího domácího zápasu. K utkání jsme přistoupili zodpovědně, plnili jsme si dané instrukce a i do zakončení jsme se několikrát během zápasu dostali. Bohužel ve 24 minutě přišel faul u hranice velkého vápna a domácí hráč z trestného kopu vstřelil první branku. Ke konci prvního poločasu byl na našeho hráče Honzu Roubíčka v pokutovém území faul, který ale rozhodčí neodpískal. Na konci prvního poločasu hosté vstřelili druhý gól, kdy v době kopu centrujícího hráče, byl zakončující hráč v jasném ofsajdu. Bohužel pro nás rozhodčí na lajně praporek nezvedl. Do šatny jsme tedy odcházeli s tím, že proti nám nestojí 11 hráčů, ale rovnou 14. Ve druhém poločasu se hra přelévala z jedné strany na druhou. Ale ani druhý pomezní praporek nezvedal, i přesto že se útočící hráči domácích nacházeli v jasných ofsajdech. Třetí gól bohužel padl po naší chybě v rozehrávce. Další sporné rozhodnutí přišlo ke konci druhého poločasu, kdy se měl pískat faul na Šimona Mertla, ale i tady píšťalka rozhodčího nezazněla a tak utkání skončilo 3:0. Chtěl bych pochválit celou kabinu, jak jsme k utkání přistoupili a i po kontroverzních verdiktů rozhodčích zápas nevypustili a bojovali až do konce.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Bohuslav [-] - J. Čižikov [-] , M. Dibrivnyi [-] , V. Khainas [-] , O. Tarasiuk [-] (8. T. Novák [-] ) , M. Falout [-] , O. Yaroshenko [-] , J. Černík [-] , I. Tykhnenko [-] , Y. Kokhan [-] , O. Chrž [-] (80. . Radošický [-] )

TJ Dobřany
J. Volák [-] - Š. Mertl [-] , J. Rajt [-] (64. M. Fabián [-] ) , M. Skřivan [-] (64. V. Bouček [-] ) , T. Mertl [-] , A. Černý [-] , P. Smetana [-] , M. Hohlberger [-] , L. Radič [-] (87. D. Hloušek [-] ) , M. Hájek [-] , J. Roubíček [-]

ŽK: 20. I. Tykhnenko , 60. O. Chrž - 35. J. Rajt , 40. M. Hohlberger .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: KAISER Daniel - NESVADBA Karel, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Sládek
Tip experta: výhra domácích

V tomto duelu více věřím domácím, ale myslím, že je nečeká nic jednoduchého.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza