Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec rozhodl na konci prvního poločasu a vítězství si pohlídal


21

Očekával se pěkný zápas. Domácí čtyři zápasy bez prohry, hosté se naladili výhrou 11:0 nad Staňkovem. Štastnější ale mohl být po 90 minutách pouze jeden tým, a tím byl Bolevec, který venku vyhrál v této sezóně teprve podruhé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Lubech se hrál od úvodních minut zajimávý fotbal v podání dvou týmů, ve kterých mají zastoupení jak zkušení borci, tak mladí hráči. V prvním poločase měli mírnou herní převahu hráči Bolevce, který využil z několika šancí "pouze" dvě a po dvou slepených gólech v závěru úvodní pětačtyřicetiminutovky, které padly za dopomoci Šplíchala respektive Paškana, šly oba týmy do kabin za stavu 0:2 z pohledu domácího Startu.

 

 

 

Do druhého poločasu ale vstoupili domácí nejlépe jak mohli a jestli se někdo zapomněl ve frontě, gól Vojtěcha Petrželky zná jen z vyprávění. Domácí polití živou vodou se hnali za vyrovnáním. Nebezpečné standardky ale bolevecká obrana zneškodnila a naopak to byl právě Bolevec, kdo se radoval z gólů. Uklidňující branku obstaral Michal Pelnář a po hodině hry to bylo znovu o dva góly.

 

Start ale zbraně nesložil a když deset minut před koncem opět snížil opět Petrželka, napínavý závěr byl na světě. Další gól už ale v Lubech nepadl, a tak si bolevečtí odvážejí všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: První poločas se nám vůbec nepovedl, byl to asi jeden z našich nejhorších výkonů za celou sezónu, soupeř vedl po zásluze 0:2. Druhý poločas už vypadal o poznání lépe, rychle jsme snížili zásluhou Vojty Petrželky ve 47. minutě. Soupeře jsme zatlačili, bohužel jsme opět inkasovali hloupý gól, který bychom prostě inkasovat neměli. Tlak už byl zbytečný, hosté dobře bránili a nám chyběla kvalita ve finální části. V 81. minutě jsme konečně dokázali opět snížit, ale to bylo bohužel vše. Zápas jsme si prohráli sami, speciálně v prvním poločase, a dovolili tak hostům odvézt si 3 body.

SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér: Do Lubů jsme se těšili, já osobně to tam mám rád, za ty roky jsme s nima sehráli plno zajímavých bitev… V prvním poločase jsme byli lepším týmem, dobře kombinovali a výsledek mohl být vyšší než jen 2:0. Ve druhém poločase na nás domácí vlítli, zatlačili a rychle snížili. Jejich tlak a hlavně standardky jsme přežili, po hezké akci zvýšili na 3:1 a mohli odskočit i na větší rozdíl. Bohužel jsme pak domácí domácím dali dáreček v podobě snížení, a tak závěr byl celkem hektický. Nakonec jsme vyhráli a troufnu si říct, že i zaslouženě. Celkově se hrálo zajímavé a na těžkém terénu i kvalitní a férové utkání, plné tvrdých střetů a strkanic, ve kterých se vyžívali mladí nevybouření divočáci na obou stranách. Pro rozhodčího těžké utkání, které nakonec zvládl. Všechna čest. Ještě pochválím celý tým a výborného Paškana a už se těším na sobotu a plzeňské derby!



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - V. Řeřicha [-] (70. R. Holub [-] ) , P. Čipera [-] , J. Matějka [-] , H. Pikhart [-] (70. A. Čížek [-] ) , M. Pivoňka [-] , T. Partyngl [-] , D. Vozka [-] , L. Marek [-] , A. Panuš [-] (82. V. Koželuh [-] ) , V. Petrželka [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - V. Poliščuk [-] , D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , J. Fryček [-] , D. Paškan [-] , J. Šplíchal [-] (85. J. Jaroš [-] ) , M. Bublík [-] , J. Hibler [-] , K. Dejmek [-] (90. M. Šedivec [-] ) , M. Slavotínek [-] (63. J. Šedivec [-] )

ŽK: 42. A. Panuš , 58. H. Pikhart , 86. A. Čížek , 90. D. Šít - 42. M. Slavotínek , 50. J. Hibler , 59. D. Paškan , 77. K. Dejmek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - ŠAŠEK Jan, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Sládek
Tip experta: výhra domácích

Luby jsou aktuálně ve formě a asi v ní ještě nějakou dobu zůstanou. Kluci z Bolevce se teď gólově vyřádili proti Staňkovu. V Lubech je nečeká nic příjemného. Podle mého se budou domů vracet bez bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích