Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Kropáček zkompletoval hattrick během osmi minut a Křimice slaví další body


21

Tlumačov zakončil trojici zápasů s "velkou trojkou" v Křimicích. Po prohrách s Horšovským Týnem a Kolovčí přišel neúspěch i na hřišti křimického týmu. Zápas rozhodl hattrick nejlepšího střelce soutěže na konci prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlumačov začal hrát v aktivním bloku a Křimicím se příliš nedařila kombinace a útočné akce.

Skóre se poprvé měnilo ve 33. minutě, kdy centr Tomáše Čechury našel Reného Kropáčka, ten si zpracoval míč na hrudníku a druhým dotekem přehodil hostujícího gólmana.

Chvíli na to posunul Grambal míč na Szedmáka, který našel ve vápně znovu Kropáčka a ten hlavou uklidil míč nechytatelně do sítě.

Hattrick za osm minut zkompletoval Kropáček chvíli před poločasem, kdy nejlepšího střelce soutěže vysunul Dvořák a Kropáček překonal Pomothyho i potřetí.

Domácí cítili, že jejich výkon není optimální. Vedli však o 3 góly, a tak mohl jít spokojení do kabin.

 

Do druhého poločasu vstoupil lépe Tlumačov. Nebylo z toho ale nic víc, než jedna nebezpečnější střela Tomáše Koreluse, se kterou si gólman Špiroch společně s obranou poradili.

Jinak se druhý poločas odehrával spíše mezi vápny a do šanci se ani jeden z týmů moc nedostával. Čtvrtého gólu se ale diváci v Křimicích přeci jen dočkali. V 90. minutě navýšil vedení po rohovém kopu domácí stoper Jakub Pekárek. Pár chvil na to odpískal hlavní sudí konec zápasu, ve kterém Křimice porazily Tlumačov 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Zápas s Tlumačovem jsme vyhráli 4:0, na první pohled se tedy může zdát, že šlo o jednoznačnou záležitost, ale nebylo to tak. Tlumačov, na to kde se nachází v tabulce, podal aktivní, kompaktní a sympatický výkon. Nám v zápase chyběl lepší pohyb bez míče, kreativita a odvaha na útočné polovině. Všichni, jak trenéři, tak hráči víme, že máme rozhodně na lepší herní projev. Bohužel v domácích zápasech se nám na jaře moc nedaří fotbalově uspokojit naše věrné fanoušky. Na druhou stranu, máme 3 body, což je v konečném důsledku to nejdůležitější. Určitě všichni mají raději 3 body za ne zcela povedený herní projev, než 3 body nemít a hrát jako z partesu. Věřím, že se náš herní projev zlepší. Soutěž je dlouhá, každý zápas náročný a takové zápasy prostě přijdou … S pokorou si musíme vážit každého vyhraného zápasu a 3 bodů. Jít zápas od zápasu, nekoukat doprava, doleva a jít si za naším společným cílem, který jako parta máme. Všem hráčům tak děkuji za sobotní výkon, zároveň mě těší že jsme nedostali branku. Našim fanouškům velké dík za neutuchající podporu.

TJ Start Tlumačov
Tomáš Korelus, hrajicí trenér: Dnes jsme jeli ukončit smrtelný los do Křimic. Jmény nabitý tým, kterým trošku nevychází výsledky. Každopádně jsme věděli, že kvalita bude jinde. Úvod utkání nám po dlouhé době vyšel skvěle, plnili jsme vše, co jsme si řekli, hráli skvěle do obrany a eliminovali jsme hlavní hrozby. Bohužel potom Kropy začal hrát to svoje a hetrikem za 10minut rozhodl utkání. Druhá půle od nás byla skvělá, chtěli jsme hrát, běhali jsme, i přes nepříznivý výsledek jsme hráli výborně. Soupeř ke konci zvýšil na 4:0 a ukončil zápas. Zasloužená výhra domácích, není o čem, každopádně zápas bych popsal slovy "Kropáček: Tlumačov 3:0" . Věděl jsem o jeho kvalitách, ale prostě co on proměnil, je nechutný. Před naším výkonem v druhé půli smekám, každopádně za týden nás čeká zápas o přežití, kde musíme nechat duši, nohy, srdce, prostě vše, jinak v 1.A oficiálně končíme, i když teď šance na udržení je minimální.



Sestavy


FC Křimice
M. Špiroch [-] - J. Pekárek [-] , P. Grambal [-] (56. L. Čejka [-] ) , T. Čechura [-] , R. Hřebík [-] (69. T. Lemák [-] ) - J. Dvořák [-] , D. Brabec [-] , P. Mariánus [-] (69. D. Dmitrovič [-] ) , J. Szedmák [-] (56. Z. Bečka [-] ) - R. Kropáček [-] , V. Kuneš [-] (56. M. Pinc [-] ) -

TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - K. Hamor [-] (71. O. Sladký [-] ) , J. Korelus [-] (46. T. Frček [-] ) , T. Petr [-] , T. Korelus [-] , R. Šindelář [-] , V. Jansa [-] , M. Schneider [-] , L. Korelus [-] , . Tran [-] , F. Šinál [-]

ŽK: 61. T. Korelus , 71. O. Pomothy , 76. T. Petr , 86. F. Šinál .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - SIROVÝ Václav, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Sládek
Tip experta: výhra domácích

Zde věřím domácím, mají široký a silný kádr a Tlumačov porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích